senin kafan su ara her kafadan bir sesle dolmus. hangisini duymak istedigini bile secemiyorsun. bunu kendin ustesinden gelemiyorsun su ara. bircok insan sana bircok oneri ve ogutte bulunuyor ama hangisine kizacagini sasirmis gibisin. kiziyorsun cunku seni anlamadan dinlemeden sana oneri veriyorlar. keske para da verseler be dimi. her neyse, ufkun cok acik birisin. entelektuel yaninla yarismak zor gibi. sen bu yaninla dolu dolu ovunebilirsin hakkin cunku. kendini gelistirmeyi seven, acik fikirli, bol sansli iyi kalpli birisin. seni uzmelerine izin verme ama sen de kimsenin kalbini kirmamaya calis. kibarca reddet konu her kim ve ne ise, cunku falinda nehirde giden yolda goruyorum ki birini cok uzmussun o da sana oyle kirilmis ki geceleri agliyor senden bir ozur dilemeni degil de onu sicak karsilayip kollarini acmani bekliyor teselli bekliyor senden. bi telefonla aramani her an bekliyor onu sasirtmani aslinda kirmak istemedigini soylemeni istiyor. seni coook seven bir kisi yakin cevrenden. bu kisiyle arana dikkat et cunku ikili oynuyor. sana baska birinin lafiyla tavir aliyor ve hareket ediyor gibi. Oyle bir davran ki oyle anlattiklari kotuledikleri gibi biri olmadigini ona goster kanitla cunku bazen insanlar istese bile gozunun onundeki gercegi goremezler. Bu bazen dis etkenlerdendir, bazen de asktan.
Hayirli Aksamlar. Mutlu Fallar. Geri Donusunu Bekliyorum Canim. Nasil olmus Allah Affetsin Estafurullah Tovbe. Herseyi Bilen Odur ama ben sadece senden aldigim hislerimle sana yazdim. Umarim, sana iyi gelmistir ve Bir Faydasi Dokunmustur.