Astroloji & Burçlar Sürekli rüyamda erkek kankamla çocuk yaptığımızi görüyorum napicamm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sürekli rüyamda erkek kankamla sev.. tigimizi görüyorum. Utancımdan arayamiyorum bile napicam Güncellemeler+1 yıl Guncell Sürekli rüyamda erkek kankamla çocuk yaptığımızi görüyorum napicamm? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Magnetow Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% Yay +1 yıl Bu ayın dönemlerinde normaldir endişeye gerek yok ç 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ayda ne var ki Yorumla Magnetow Yay +1 yıl Sen bir kadınsın hormon üretimin oluyor. Bu normal detay gitmeyeceğim. İstersen dm açık yaz anlatırım Yorumla Soran +1 yıl Okay de Ayla alakasi ne Yorumla Soran +1 yıl Atılmıyor ki Yorumla Magnetow Yay +1 yıl Xper mi yok Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Magnetow Yay +1 yıl Ok Yorumla
AmelOS2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% İkizler +1 yıl Demekki bilinç altına işlemiş cinsel olarak hiç arzuladın mı ya da manipüle mi etti o seni? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki. Kankam sonuçta neden arzulayayim. Bir kere evlenip çocuğumuz olduğunu rüyasında gördüğünü demişti hepsi bu Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Ondan etkilenmiş olabilirsin ya da gerçekten bir hareketi seni çok ıslatmış olabilir bilinç altına atmışsındır Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum da nasıl cozerim Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Başkalarını düşünerek mastürbasyon yap etkisi olur belki arzuladığın insanları düşün onunla seks yapamacağını kendine kabullendik Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten rüyada güzel sadece uyanınca berbat bir durum bu Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Sen demekki arzuluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ufff çok yardımcı oldun ya 😂 Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Rüyada güzel diyorsun sonradan arzulamıyorum diyorsun anlayamadım seni ben Yorumla Soran +1 yıl Rüyada yaparken çok etkileyici geliyor. Fazlasını istiyorum ama uyanınca arkadaşım ile böyle bir şey düşündüğüm için utaniyorum Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Niye utanıyorsun demekki bir cinsel çekim var aranızda söyle ona da bunu o da derli ben de seni arzuluyorum felan der Yani belki gğzel ilişkiniz olur mutlu olursunuz çocuğunuz oluraa benim adımı koyarsınız 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alaka ne alaka 😂 bir kerelik bir şey olur kesin Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Bilemezsin ne olacağını ama naçizane tavsiyem sağlam bi mastürbasyon yap uyu Yorumla Soran +1 yıl Birine verince bile görüyorum konu o değil Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Konu ne arkadaşına karşı mahçuplupun Yorumla Soran +1 yıl Bilsemm Yorumla AmelOS2 İkizler +1 yıl Bana yazsana ya Yorumla
CanisMajorx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Aslan +1 yıl 😅 rüyan neden gerçek yaşantını etkiliyor ki. Bilinçaltında kendisine karşı ilgin olmuş ama belli 0 0 Yorumla
DestroyerOfmyheart Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Kova +1 yıl bazı rüyalarda kaderini görürsün bazı rüyslarda tam tersi çıkar. ya birliktelik ya da ayrılık görüyorum sen bu konunun birazdaha üstüne düş 0 0 Yorumla
aileterapisi Takip Et Xper 4 Yaş: 40 Yay +1 yıl Artık seks yapma zamanın gelmiş.. daha önce hiç seviştin mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Seks yapıyorum zaten ama bu çıkmıyor ruyamdan Yorumla aileterapisi Yay +1 yıl Kimle yapıyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Değişir de onunla olmadığı kesin Yorumla aileterapisi Yay +1 yıl Seni merak ettim konuşalım mı biraz Yorumla aileterapisi Yay +1 yıl Puanım yetmiyor sen yazacaksın Yorumla
Hkn0000 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Balık +1 yıl Mecbur sevişeceksin artık yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% Balık +1 yıl Rüyanı gerçekleştir o halde 0 8 Yorumla PeachLicker Balık +1 yıl İçten içe onu arzuluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Olmaz tabi ki Yorumla PeachLicker Balık +1 yıl Neden olmaz, onu arzulamıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım sonucta Yorumla PeachLicker Balık +1 yıl O seni arzuluyor bence. Karşı cinsten kanka olmaz kendinizi kandırmayın Yorumla Soran +1 yıl Yo gayette olur Yorumla PeachLicker Balık +1 yıl Olmaz maalesef Yorumla PeachLicker Balık +1 yıl Konuşalım mı? Yorumla
LoSeR_xx Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Yay +1 yıl Ona karşı çekim, his bişey hissediyo musun. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yani kaslı yakışıklı falan da arkadaşın olunca bu yönü dusunmuyorsun Yorumla LoSeR_xx Yay +1 yıl Yani bunlara dikkat edip düşündüğüne göre bence bilinçaltında bişeyler var ve uykudayken o açığa çıkıyor. dhzjsjs Yorumla Soran +1 yıl Yandık evet nasıl cozerim Yorumla LoSeR_xx Yay +1 yıl Bilmem akışına bırak. Yorumla Soran +1 yıl O bunları bilmemeli çok yanlış sonucta Yorumla LoSeR_xx Yay +1 yıl Yani insanız illa oluyo. Senin sorunu bir erkek sormuş olsaydı şu an abazan, sapık damgası filan yiyodu. Djxjsjs Olumlu tarafından bak. Yorumla Soran +1 yıl Skdlxox teşekkürler ya Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Yengeç +1 yıl Yap ikiniz'de rahatayın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla YasakAşk67 Yengeç +1 yıl Neden?, bence olur Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlığımız biter Yorumla YasakAşk67 Yengeç +1 yıl O zaman benimle yap😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ne alaka Yorumla YasakAşk67 Yengeç +1 yıl Cocuk istemezmisin yapalım isde Yorumla Soran +1 yıl Tuhaf Yorumla YasakAşk67 Yengeç +1 yıl Neden Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 Aslan +1 yıl onu çokmu arzuluyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi hic Yorumla
AlihanBeymioOo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Aslan +1 yıl Gözlerini kapat rüyada öyle şey görünce 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Rüyada nasıl gözümü kapiyim Yorumla AlihanBeymioOo Aslan +1 yıl Ellerinle dkdndj Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Samsamil31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Yay +1 yıl Bilinç altı öyle 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ee nasıl duzelticem Samsamil31 Yay +1 yıl Duzelmez kendiliğinden gider o bi zaman sonra Soran +1 yıl Uf ama çok kötü oluyor böyle de Samsamil31 Yay +1 yıl Dua et kankani goruyon 🤣 Soran +1 yıl Başka kimi gorucem 😂😂 Samsamil31 Yay +1 yıl Daha kötüsü oluyor Soran +1 yıl Ne gibi Samsamil31 Yay +1 yıl boş ver yani de bende de bi ara oldu şimdi arada olsada olmuyor sayiyorum Soran +1 yıl Hala oluyor yani kötü bu iste Samsamil31 Yay +1 yıl Evet seni anlıyorum insan utanıyor aklina geliyor Soran +1 yıl Uff Samsamil31 Yay +1 yıl Evet ve daha yakın olunca zorr Soran +1 yıl Oha buluşunca devam mı edecek bu anlamadim Samsamil31 Yay +1 yıl Bilmiyorum ama azalır belkide Soran +1 yıl Çok yakınız devam ederse kesin bir şey olur Samsamil31 Yay +1 yıl Olabilir benim için öyle bir şey imkansız o yüzden içimde saklıyorum Soran +1 yıl Aileden mi Samsamil31 Yay +1 yıl Evet 🙈 Soran +1 yıl Ben onu da yaşadım da rüyamda görmüyordum direkt istiyordum şükür kurtuldum
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu konuşalım mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten amaç o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama geç yazdın konuşmak istemiyorsun sanırım :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu ayın dönemlerinde normaldir endişeye gerek yok ç
Ayda ne var ki
Sen bir kadınsın hormon üretimin oluyor. Bu normal detay gitmeyeceğim. İstersen dm açık yaz anlatırım
Okay de Ayla alakasi ne
Atılmıyor ki
Xper mi yok
Yes
Yok
Ok
Demekki bilinç altına işlemiş cinsel olarak hiç arzuladın mı ya da manipüle mi etti o seni?
Bilmiyorum ki. Kankam sonuçta neden arzulayayim. Bir kere evlenip çocuğumuz olduğunu rüyasında gördüğünü demişti hepsi bu
Ondan etkilenmiş olabilirsin ya da gerçekten bir hareketi seni çok ıslatmış olabilir bilinç altına atmışsındır
Bilmiyorum da nasıl cozerim
Başkalarını düşünerek mastürbasyon yap etkisi olur belki arzuladığın insanları düşün onunla seks yapamacağını kendine kabullendik
Ya zaten rüyada güzel sadece uyanınca berbat bir durum bu
Sen demekki arzuluyorsun
Ufff çok yardımcı oldun ya 😂
Rüyada güzel diyorsun sonradan arzulamıyorum diyorsun anlayamadım seni ben
Rüyada yaparken çok etkileyici geliyor. Fazlasını istiyorum ama uyanınca arkadaşım ile böyle bir şey düşündüğüm için utaniyorum
Niye utanıyorsun demekki bir cinsel çekim var aranızda söyle ona da bunu o da derli ben de seni arzuluyorum felan der Yani belki gğzel ilişkiniz olur mutlu olursunuz çocuğunuz oluraa benim adımı koyarsınız 😂
Ya ne alaka ne alaka 😂 bir kerelik bir şey olur kesin
Bilemezsin ne olacağını ama naçizane tavsiyem sağlam bi mastürbasyon yap uyu
Birine verince bile görüyorum konu o değil
Konu ne arkadaşına karşı mahçuplupun
Bilsemm
Bana yazsana ya
😅 rüyan neden gerçek yaşantını etkiliyor ki. Bilinçaltında kendisine karşı ilgin olmuş ama belli
bazı rüyalarda kaderini görürsün bazı rüyslarda tam tersi çıkar. ya birliktelik ya da ayrılık görüyorum sen bu konunun birazdaha üstüne düş
Artık seks yapma zamanın gelmiş.. daha önce hiç seviştin mi
Seks yapıyorum zaten ama bu çıkmıyor ruyamdan
Kimle yapıyorsun peki
Değişir de onunla olmadığı kesin
Seni merak ettim konuşalım mı biraz
Puanım yetmiyor sen yazacaksın
Mecbur sevişeceksin artık yapacak bir şey yok
Rüyanı gerçekleştir o halde
İçten içe onu arzuluyorsun
Olmaz tabi ki
Neden olmaz, onu arzulamıyor musun
Arkadaşım sonucta
O seni arzuluyor bence. Karşı cinsten kanka olmaz kendinizi kandırmayın
Yo gayette olur
Olmaz maalesef
Konuşalım mı?
Ona karşı çekim, his bişey hissediyo musun.
Yani kaslı yakışıklı falan da arkadaşın olunca bu yönü dusunmuyorsun
Yani bunlara dikkat edip düşündüğüne göre bence bilinçaltında bişeyler var ve uykudayken o açığa çıkıyor. dhzjsjs
Yandık evet nasıl cozerim
Bilmem akışına bırak.
O bunları bilmemeli çok yanlış sonucta
Yani insanız illa oluyo. Senin sorunu bir erkek sormuş olsaydı şu an abazan, sapık damgası filan yiyodu. Djxjsjs Olumlu tarafından bak.
Skdlxox teşekkürler ya
Yap ikiniz'de rahatayın
Olmaz
Neden?, bence olur
Arkadaşlığımız biter
O zaman benimle yap😀
Ne alaka ne alaka
Cocuk istemezmisin yapalım isde
Tuhaf
Neden
onu çokmu arzuluyorsun
Tam tersi hic