Astroloji & Burçlar Asla evlenilmeyecek burçlar hangisi sizce? haklısınvolkann Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu burcun kişisiyle asla evlenmem diyenleri görelim?Ben; ikizler, terazi, yay, aslan, kova, başak, oğlak. Bu burçlarla hayatta olmam.. Güncellemeler+1 yıl Bu burca mensup karılar beni direkt engelleyebilir.🤣 Güncellemeler+1 yıl Evli ya da ilişki içerisinde olan arkadaşlara sabır kalanlara başarılar diliyorum..🤣 Asla evlenilmeyecek burçlar hangisi sizce? Cevapla Evlilik Soruları İkiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bence akrep 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% Oğlak +1 yıl Akrep yengeç ikizler üçü de tehlikeli 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Terazi +1 yıl Geriye ne kaldı zaten 1 3 Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Bu sandıklarımdan sen Hangisisin? Yorumla Bluedreams29 Terazi +1 yıl Terazi Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Seninle olur yani? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kadınlarda bilmiyorum ama erkekte kova, şimdiden teşekkürler 0 1 Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Afiyet olsun 🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önyargılı değilim ama bu burçlardan değilim de seni fena üzmüşler anlaşılan 😉 0 0 Yorumla
PembeÇita2555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl Geriye ne kaldı 0 5 Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Sen kaldın galiba neydi burcun ekleyelim?:D Yorumla PembeÇita2555 Boğa +1 yıl Yengeç Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl A yengeç severim 🙂 Yorumla PembeÇita2555 Boğa +1 yıl Mümkünse uzak dur yengeçlerden Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Ahahaha neden?:D Yorumla
Yakamoz_ışığı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Boğa +1 yıl Geriye ne kaldı? 0 5 Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Bu sandıklarımdan sen Hangisisin? Yorumla Yakamoz_ışığı Boğa +1 yıl Başak Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Hayatta evlenilmez.🤣 Yorumla Yakamoz_ışığı Boğa +1 yıl Çok biliyonuz siz Yorumla haklısınvolkann Yay +1 yıl Biliyom tabi bilmesem çoktan evlenirdim ak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence akrep
Akrep yengeç ikizler üçü de tehlikeli
Geriye ne kaldı zaten
Bu sandıklarımdan sen Hangisisin?
Terazi
Seninle olur yani?
kadınlarda bilmiyorum ama erkekte kova, şimdiden teşekkürler
Afiyet olsun 🤣
Önyargılı değilim ama bu burçlardan değilim de seni fena üzmüşler anlaşılan 😉