Astroloji & Burçlar El falınıza bakmaya geldim. Var mı isteyen? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beleş el falınıza bakıyorum hadi yine iyisiniz😂 Pamuk elleri görelim😂 El falınıza bakmaya geldim. Var mı isteyen? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% İkizler +1 yıl Ayak seviciler bitti el seviciler toplanır artık sorunun altına ortalık fetiş kaynıyor 😃 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğyykkk🤮🤮🤮 el fetişçisi de mi varmış😂 en azından ayaktan temiz bak😂😂😂 Yorumla Agartha__ İkizler +1 yıl Sesli güldüm 🤣🤣🤣😂😂 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Elimi görmeden kendi ellerine bakaraktan farklı şeyler fısıldar mısın kulağıma 😏 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Kahin miyim kız😂😂 o kadar da değilim hiç değilim🥺 MuhteşemGüneş Oğlak +1 yıl Sallarım diyordun olmadı mı 🥲😂 Soran +1 yıl Bakıp sallıyorum😂 bakmadan nasıl sallıyayım🥺 MuhteşemGüneş Oğlak +1 yıl Anaaa tam şarkıdaki çingene 😁 "abe bakayım falına" diye geliyor resmen😂 Soran +1 yıl 😂😂😂 zorla bakacam zorla 😂 MuhteşemGüneş Oğlak +1 yıl 😂😂😂 bak bak hayat çizgisinden başla uzun olmasın 😊 Soran +1 yıl Kimse el fotosu atmıyo yaa🥺 beleş baktım yaa ondan paralı olsa kuyruk olurdu 🥺 MuhteşemGüneş Oğlak +1 yıl Ellerim minnacık benim göremezdin 😁😂 güncelle bari iban şu foto atın diye 😝 Soran +1 yıl Minnacık mı😂 kedi patisi kadar değil herhâlde 😂 kimse atmıyor😥 MuhteşemGüneş Oğlak +1 yıl Kızçe ellerim bile çirkin benim diyen peri şarkıcısı gibi yapacaksın beni 🥹😂 Soran +1 yıl Her türlü güzel ve özeliz😎 MuhteşemGüneş Oğlak +1 yıl Çok şükür 😅😇
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bak bakalım kahküllü ne varmış falımda? Sağlam salla ama 🫠 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Bakıyorum🧐Biz dolu bir ömür görüyorum 🧐😍 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Onun için fala gerek yok 😎 Yorumla Soran +1 yıl Oyşş😍💃 falı boş ver sen bana bak😂 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Bakınca da bakma tatlı yiyecem diyorsun 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü yiyemiyorum 🤭😍 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Dilersen bu konuyu wpdan konuşalım 🫠😎 Yorumla Soran +1 yıl 💃🖤 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Oku bakalım. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. Ciddi misin 😂😂😂 atarım bak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl At kız ciddiyim😂😂 sallamak bedava😂 Yorumla Malefiz1313 Yengeç +1 yıl O zaman atmadan salla😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Attın sayacaksam sende salladım say 😂😂 Yorumla Malefiz1313 Yengeç +1 yıl 😂😂😂🐦🖤 Yorumla
00Rüya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Oğlak +1 yıl 1 adet el mi lazım sjsksk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet😂 Yorumla
Miyavcoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Balık +1 yıl Malzemeler neler 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bir adet el Yorumla Miyavcoo Balık +1 yıl 👋🏻 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 çok minnak göremiyorum 🥺 Yorumla Miyavcoo Balık +1 yıl Kendimde minyonum gördüğün kadar hashdj Yorumla Soran +1 yıl Göremediğim kader😂 Yorumla Miyavcoo Balık +1 yıl 🦦.😂 Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Yengeç +1 yıl Anlıyormusun 😑 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo anlamıyorum çok müthiş sallarım😎 😂😂 Yorumla Hopss Yengeç +1 yıl Oo ben de heveslendim 😑 Yorumla Soran +1 yıl Ya dediğim tutarsa? Öyle düşün pozitiflik kazanacak🥺 Yorumla Hopss Yengeç +1 yıl Ben pozitif düşüneyim en iyisi 😶🤒 Yorumla
selinnur50 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Terazi +1 yıl harbi mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Harbi kız😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayak seviciler bitti el seviciler toplanır artık sorunun altına ortalık fetiş kaynıyor 😃
Öğyykkk🤮🤮🤮 el fetişçisi de mi varmış😂 en azından ayaktan temiz bak😂😂😂
Sesli güldüm 🤣🤣🤣😂😂
Elimi görmeden kendi ellerine bakaraktan farklı şeyler fısıldar mısın kulağıma 😏
Kahin miyim kız😂😂 o kadar da değilim hiç değilim🥺
Sallarım diyordun olmadı mı 🥲😂
Bakıp sallıyorum😂 bakmadan nasıl sallıyayım🥺
Anaaa tam şarkıdaki çingene 😁 "abe bakayım falına" diye geliyor resmen😂
😂😂😂 zorla bakacam zorla 😂
😂😂😂 bak bak hayat çizgisinden başla uzun olmasın 😊
Kimse el fotosu atmıyo yaa🥺 beleş baktım yaa ondan paralı olsa kuyruk olurdu 🥺
Ellerim minnacık benim göremezdin 😁😂 güncelle bari iban şu foto atın diye 😝
Minnacık mı😂 kedi patisi kadar değil herhâlde 😂 kimse atmıyor😥
Kızçe ellerim bile çirkin benim diyen peri şarkıcısı gibi yapacaksın beni 🥹😂
Her türlü güzel ve özeliz😎
Çok şükür 😅😇