Astroloji & Burçlar Kadınlarda en fena burç hangisi? pharos Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nerede bu akrepler Kadınlarda en fena burç hangisi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. akrep bence birde boğa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Boğa, Koç, İkizler, Yengeçbana akrep çok tehlikeli gelmiyor tutarlı bir burç yengeç daha tehlikeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrep, ikinci sırayı yengeç alır. 1 2 Yorumla pharos Boğa +1 yıl Yengeçleri biliyorum. Senin ne Cevap sahibi +1 yıl Terazi.
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Balık +1 yıl Akrep diolar 1 2 Yorumla pharos Boğa +1 yıl Nerede bu akrepler Yorumla Biri07 Akrep +1 yıl Burada Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Akrep. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Net akrep 0 6 Yorumla pharos Boğa +1 yıl Seninki ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep Yorumla pharos Boğa +1 yıl E bekliyorum o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akreplere ilgin mi var Yorumla pharos Boğa +1 yıl Evett Yorumla
kalamarcenneti Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Aslan +1 yıl Akrep olabilir 0 1 Yorumla pharos Boğa +1 yıl Yerim mgkg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
akrep bence birde boğa
Boğa, Koç, İkizler, Yengeç
bana akrep çok tehlikeli gelmiyor tutarlı bir burç yengeç daha tehlikeli
Burcum aslan yükselenim akrep sen hep et gerisini..
Yay ne kadar kadın tanıdıysam hepsi fingirdek sjsjs
Akrep, ikinci sırayı yengeç alır.
Yengeçleri biliyorum. Senin ne
Terazi.
Akrep diolar
Nerede bu akrepler
Burada
başak olabilir
Akrepler eklesin bir şey deniyeceğim 😂
Koç akrep yengeç balık
Terazi
Akreeeppp... 😍😍😍