Ondan sonra geliceksin kesin dm ye dimi sorum şöyle benim 3 yildir kafa uyuşmasi var ve 14 yaşimdan beri piskolojim bozuk ve lise de çok ezildim öz güven eksikliği var alinganlik var daha çok var anlatmadım ama
Dertleşiriz diye filan hani bugun kafam bayağı bozuk ya ben duygusal biriyim burcumu tahmin et bakalım ve çok iyi biriyim iyilikten kaybettim hep bugun herkes gülüyordu yaşadığım acıları anlarsın diye dedim hemen kızdın ya
boş ver başkasını ya lütfen gel işte inat etme yaşadığım olaylar ölümden de döndüm öldürmeyen Allah öldürmüyor abim le kavga ettik bugun de ondan moralim bozuk onun olum tehlikesi var vücudunda alerji çıktı o da 2 kere döndü hayat zor yani
Niye senin noldu ben sana yük olmam ki ya kafan bozuk olduğunda olmadığında dertleşiriz bu ne güzel bir şey ya Niye öyle. dedin ki ya yanlış düşünüyorsun 🥺🥺
Niye ya mal filan değilim iyi tm ya yazmam ben gaddar kişilere yazmıyorum sadece bugün başım döndü işte. şu an oyle. yanj kafami hissetmiyorum profilime de bak bilge kişiyim csg senden çok 50 var okumuş kişi mal mı olur asil duyguları olmayan sen sin dertleşelim diyorum bende çok kötüyüm ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Olur edebilirsin tabi ki de
Yengeç
ya da balıksın kesin
Yengeç tabi ki de
profillerin yaninda gorunuyor burc sorularinda sanirim :)
Yoo
ne yoosu var iste cevabimin yaninda burcum :)
bak seninkide yengec :)
Yorumlarda YENGEÇ olduğunu görmüş olabilirsin.
abicim gorunuyor diyorum bir benmi goruyorum bilmiyorum :)
Evet ben görmüyom çünkü
Jshdbsbjsjskjsjs bu soruda ben elendim heralde
Edin bakalım
Akrep
Nau nau değil
Olurrr
zlo seni dinliyor
Yüzde 9,95 şansın var ama imkansız değil
Zorlanirsin biraz
Olurr
Evet et bakalım
Burdan da sorabilirsiniz
Beyefendi burdan da sorabilirsiniz
Beyefendi mi ne beyefendisi ya olmaz diyorum herkes görür
Görsün
Ondan sonra geliceksin kesin dm ye dimi sorum şöyle benim 3 yildir kafa uyuşmasi var ve 14 yaşimdan beri piskolojim bozuk ve lise de çok ezildim öz güven eksikliği var alinganlik var daha çok var anlatmadım ama
Eee benim ne yapmamı bekliyorsun tam olarak?
Dertleşiriz diye filan hani bugun kafam bayağı bozuk ya ben duygusal biriyim burcumu tahmin et bakalım ve çok iyi biriyim iyilikten kaybettim hep bugun herkes gülüyordu yaşadığım acıları anlarsın diye dedim hemen kızdın ya
Aslında daha özel soru soracaktım ama glmyrsn ku sen
Başka bi kıza sor
boş ver başkasını ya lütfen gel işte inat etme yaşadığım olaylar ölümden de döndüm öldürmeyen Allah öldürmüyor abim le kavga ettik bugun de ondan moralim bozuk onun olum tehlikesi var vücudunda alerji çıktı o da 2 kere döndü hayat zor yani
Blmyrm allah vilardi karşıma. iştw
La havle
Benim derdim bana yetiyor seninkileri hiç kaldıramam
Niye senin noldu ben sana yük olmam ki ya kafan bozuk olduğunda olmadığında dertleşiriz bu ne güzel bir şey ya Niye öyle. dedin ki ya yanlış düşünüyorsun 🥺🥺
Dertleşeceğim insanlar var
Ben senin için kaldırırım hiç canını sıkma sinirlendiğinde bana küfür et sesimi çıkarmam cidden
Uzatma
Benim yok ama arkadaşlarla konuşmuyoruz lütfen kırma beni ya gel işte ne olacak ki
Ya bi git işine halla halla
Sen ne kadar acımasızsın ya vurdum duymazsın ben iyi biriyim diyorum anlasana işte gel dediysek gel ya ne var bunda
İyi be nankör ne halin varsa gor
Kksdkskkskfksndnn komik
Djsjddjdjdjdj seni guldurduysem ne mutlu bana bugün herkes de güldü bana komediyim ben ya abimle ettiğimiz kavgayi görsen daha çok gulersin
Allah akıl fikir versin
Ben kova burcuyum
Bana mi versin neden ki?
Akilli yim ben
Tamam yeter yazma
Sen kaç yaşındasın başladik yine ya yazma diyorsun
Lütfen gel dm ya vry 13 falan işte sjsjsjsjsjsj
Engellicem az kaldı mal mısın lan sen
Niye ya mal filan değilim iyi tm ya yazmam ben gaddar kişilere yazmıyorum sadece bugün başım döndü işte. şu an oyle. yanj kafami hissetmiyorum profilime de bak bilge kişiyim csg senden çok 50 var okumuş kişi mal mı olur asil duyguları olmayan sen sin dertleşelim diyorum bende çok kötüyüm ama
Kb tm yazmam
Söylenecek söz kalmadi
Tamam
Tamam
Et bakalım
Terazi
İyi deneme 😅
olur
Yanliş çıkıyo abi denemesek mi
Sıkıntı yok kardeşim denemeyelim
Et bakalım
Terazi
Et bakalim
Akrep
Yay
Olur
Boğa
Bilemedin Kova 😎
Hepsini yanlış biliyorum hahasbsb
aslan
Ediniz
ASLAN
🫨🫨🫨
Doğru muuu
Teraziyim
Hhahsh hepsinin yanlış çıkması yok mu
Sende balık bırcusun değil mi
Yengeç
Sonuçta su grubu bilmiş sayılır 😴
😊😊
Olur
Akrep
Değil😔
koc
Olur
Tahmin et bakalim
Et bakalım
Et et
Edebilirizsin
et bakalım
Hayır demem
Olur
Et bakim
olur
Olabilir.
Et bakalım
Et hadi
Olur
tabi
Olur
Dümenden et bakalım
Olur
Buyrun
Dene bakalım. ♑
olur.
zaten veriyor cevabı xd.
Boş ver.
Bak ve et
Dene istersen
Edin bakalım
Olur
Et bakalım
Tabi ki
Et abla
Nasıl yapacaksın onu be ablam
Oha lann
Et...
İkizler
Yengeç.
Biri de doğru çıksın be
Hadi et
et bahalım
Zorlamayalım komşu yanliş çıkıyo
harbi mi 😀 hiç mi bilemedin 😀
Sıfır
sıkma canını olur olur 😀
Ya bilemezsen
Et baaalim
akrep
Sakamisin 😂😂😂
var kardesim nickname inin yaninda burcunun amblemi herkesde var :) tahmin degil ysni :)
Ama akrep değil😂
o zaman farkli dogum tarihi yazmissindir siteye :)
Olabilir
Et bakalım
Et 😅😅😅
Yanlış çıkıyo zorlamayalım bence snndkfk
Ahahahahah 😅😅😅😅
Olsun merak ettim daha ilkte tahmin eden görmedim kendi burcumu 😅😅😅😅
Boğa
11 kaldı devam 😅😅
Hadi tahmin et
Et bakalım
KOVA
Aslan güzelim be