Astroloji & Burçlar Burçların aşk acısı süreleri doğru mu? кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 2 hafta ile kıl payı kaçırdık 😂🙄🙄İkizler cidden böyle mi 😬Sizi şimdi sevelim mi 🥰 sövelim mi 🤬 Burçların aşk acısı süreleri doğru mu? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç bir ömür şaşırdık mı tabi ki hayır.. 2 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% Balık +1 yıl Boğanın 11 ay olduğuna inanmıyorum şimdiye unutmuştur 2 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 Aslan +1 yıl Aslanın en fazla bir kaç dakikadır, ilişki biterse her şey biter.. 1 2 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Sana özgü olabilir bu. 10 ay kıvranan gördüm 😄 Yorumla İdentityKa Aslan +1 yıl Aslan konseyinden atıyoruz kendilerini.. 😅 Yorumla
Döngüsüzlale Takip Et Xper 3 Yaş: 34 İkizler +1 yıl Ben ikizler burcuyum ama hiç 5 dakika sürmedi. Uzun ilişki yaşamama rağmen uzun bir aşk acısı çektim aylarca kendime keşke diyerek hep🥺 1 2 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Sen gerçekten aşık olmuşsun demek ki 😬 Yorumla Döngüsüzlale İkizler +1 yıl Çok çabuk bağlanıyorum. 🥺 Yorumla
huzurbozangonülcalan Takip Et Xper 2 Yaş: 70 Akrep +1 yıl İkizler burcu olarak konuşuyorum evet öyle en kralını bile öyle bir unuttum ki 1 3 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl İkizler acı çekmez ama unutmaz ya, hafızaları kuvvetlidir onların. 😁 Yorumla huzurbozangonülcalan Akrep +1 yıl Aa çok doğru hafızam çok kuvvetli şey acsbs doğum haritasi anlar mısın 💜💜 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Anlamam ki. Yükselenim ikizler 😅 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. Ya yengeç aşkını derin yaşar acısını da ama benim gibi bir yengeç ise kısa sürede geçer... 1 0 Yorumla
Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler 5 dakika… ne güzel 😃 2 4 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Aşk değildir o 😄 Yorumla Agartha__ İkizler +1 yıl Demek ki ben aşık olduğumu sanıyorum hep 😃 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl İkizler oldugunu daha iyi anlatamazdın, şıpsevdi seni 😀 Yorumla Agartha__ İkizler +1 yıl Bağlanamadığım doğrudur ama asla şıpsevdi değilimdir 😀 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balık yanlış çıktı. Derinden acısını yaşar ve uzun süre yaşar. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 gün çok ya 1 5 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Yükselenin ikizler mi 😄 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Manitadan başkasına yükselmiyorum ben 😎 Başak yükselen burç şeyim Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl İyiki bi manita yaptın sende 😄 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl İyi ki 😎 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl İyi iyi Allah daha çok versin 😂 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl 1 gün filan 1 2 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Bu hangi burç 😁 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Kendim Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 369 cevap paylaştı. Balık 3 ay demiş ama bence daha uzun. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. valla hiç aşk acısı yaşamadığım için bilmiyorum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 Yengeç +1 yıl yengeç, inanmam :D 1 1 Yorumla кая_кüяеsi Koç +1 yıl Yengeç terkedildiyse bir ömür sürer ama gerçekten, melankolik bu burç birazcık 🤏😅 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 719 cevap paylaştı. Yalan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yengeç bir ömür şaşırdık mı tabi ki hayır..
Boğanın 11 ay olduğuna inanmıyorum şimdiye unutmuştur
Aslanın en fazla bir kaç dakikadır, ilişki biterse her şey biter..
Sana özgü olabilir bu. 10 ay kıvranan gördüm 😄
Aslan konseyinden atıyoruz kendilerini.. 😅
Ben ikizler burcuyum ama hiç 5 dakika sürmedi. Uzun ilişki yaşamama rağmen uzun bir aşk acısı çektim aylarca kendime keşke diyerek hep🥺
Sen gerçekten aşık olmuşsun demek ki 😬
Çok çabuk bağlanıyorum. 🥺
İkizler burcu olarak konuşuyorum evet öyle en kralını bile öyle bir unuttum ki
İkizler acı çekmez ama unutmaz ya, hafızaları kuvvetlidir onların. 😁
Aa çok doğru hafızam çok kuvvetli şey acsbs doğum haritasi anlar mısın 💜💜
Anlamam ki. Yükselenim ikizler 😅
Ya yengeç aşkını derin yaşar acısını da ama benim gibi bir yengeç ise kısa sürede geçer...
İkizler 5 dakika… ne güzel 😃
Aşk değildir o 😄
Demek ki ben aşık olduğumu sanıyorum hep 😃
İkizler oldugunu daha iyi anlatamazdın, şıpsevdi seni 😀
Bağlanamadığım doğrudur ama asla şıpsevdi değilimdir 😀
Balık yanlış çıktı. Derinden acısını yaşar ve uzun süre yaşar.
3 gün çok ya
Yükselenin ikizler mi 😄
Manitadan başkasına yükselmiyorum ben 😎
Başak yükselen burç şeyim
İyiki bi manita yaptın sende 😄
İyi ki 😎
İyi iyi Allah daha çok versin 😂
1 gün filan
Bu hangi burç 😁
Kendim
Balık 3 ay demiş ama bence daha uzun.
Oğlakla yengece acıyor insan
2 hafta diyor...
Yalan haber 😀 yok oyle bir sey.
Başak 1 ay.. çok yanlış😃
valla hiç aşk acısı yaşamadığım için bilmiyorum
yengeç, inanmam :D
Yengeç terkedildiyse bir ömür sürer ama gerçekten, melankolik bu burç birazcık 🤏😅
Kova yaniii sayılır
2 hafta ne ya hahah
Yay adamdır 😅
1 yılmış hmm
bunun burçlarla bir alakası yok
İkizler doğru desem,,,
Yalan
yalan