Astroloji & Burçlar Yay burcu kimle anlaşır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ve inat burç müdür sizce Güncellemeler+1 yıl Bende yayım sizi ölçtüm sadece😅😂 Yay burcu kimle anlaşır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 971 cevap paylaştı. Herkesle anlaşır bunun burçla alakası yok gadası 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben koçum bı yay vardır anlaşacagımı düşünüyordum hiç elektrik alamadım soğuk davranıyorum yapıştı kaldı bana artık bıktım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😅😂😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha Allah seni kahr etmesin kızzzzzz erkeği farklı herhalde 😁 Yorumla Soran +1 yıl Erkeğini bilmem Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Ben yay im şahsen inatçıyım ama anlaşacagim kişiyi burcuna göre değil karakterine göre karar veririm 1 3 Yorumla Luckmen72 Oğlak +1 yıl Bende yay aynen haklısın Yorumla Luckmen72 Oğlak +1 yıl Offff Yorumla Luckmen72 Oğlak +1 yıl Gıcıksın ya Yorumla
Luckmen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Oğlak +1 yıl İnat değil ben yayım cok sakın uyumlu biriyim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bazen, inat okıyo ama Yorumla Luckmen72 Oğlak +1 yıl Yok ya Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla Luckmen72 Oğlak +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence Yay erkekleri yine kendisi gibi özgür ruhlu olan Kova kadınlarıyla anlaşır. Ama iki kadının dostluğunu göz önüne alırsak Yay kadını ve Aslan kadını arkadaşlığını söyleyebilirim 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Yay +1 yıl Koç akrep aslan sadece bunun dışı zor ✌️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Akrep Le iyi ablaşıyoruö Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Bilmiyorum da benim anlaşamadığım kesin 1 7 Yorumla KodPerseus Akrep +1 yıl Bir de bence burclarla alakası yok. Sadece anlaşamadığım kişiler öyleydi genelde. Yorumla Soran +1 yıl Yengeç misin Yorumla KodPerseus Akrep +1 yıl Yani kimlikte öyle diyelim. Yorumla Soran +1 yıl Hım 😅😂 Yorumla KodPerseus Akrep +1 yıl Komik olan nokta neresi? Geç kayıtlı olmam mı? Yorumla Soran +1 yıl Yoo ben genelde 😂bakarım Yorumla KodPerseus Akrep +1 yıl Peki Yorumla
Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% Kova +1 yıl Kova yay olabilir anlaşırlar gibi 👍 1 0 Yorumla
DerinGökyüzü00 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Akrep +1 yıl Yay Burcu genelde anlaşır herkesle aslında. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkesle anlaşır bunun burçla alakası yok gadası
Ben koçum bı yay vardır anlaşacagımı düşünüyordum hiç elektrik alamadım soğuk davranıyorum yapıştı kaldı bana artık bıktım
😅😂😆
Hahaha Allah seni kahr etmesin kızzzzzz erkeği farklı herhalde 😁
Erkeğini bilmem
Ben yay im şahsen inatçıyım ama anlaşacagim kişiyi burcuna göre değil karakterine göre karar veririm
Bende yay aynen haklısın
Offff
Gıcıksın ya
İnat değil ben yayım cok sakın uyumlu biriyim
Bazen, inat okıyo ama
Yok ya
tamam
Tamam
Bence Yay erkekleri yine kendisi gibi özgür ruhlu olan Kova kadınlarıyla anlaşır. Ama iki kadının dostluğunu göz önüne alırsak Yay kadını ve Aslan kadını arkadaşlığını söyleyebilirim
Koç akrep aslan sadece bunun dışı zor ✌️
Akrep Le iyi ablaşıyoruö
Bilmiyorum da benim anlaşamadığım kesin
Bir de bence burclarla alakası yok. Sadece anlaşamadığım kişiler öyleydi genelde.
Yengeç misin
Yani kimlikte öyle diyelim.
Hım 😅😂
Komik olan nokta neresi? Geç kayıtlı olmam mı?
Yoo ben genelde 😂bakarım
Peki
Kova yay olabilir anlaşırlar gibi 👍
bende yayım iyiyiz ya
Yay Burcu genelde anlaşır herkesle aslında.
Hımm
Erkek mi eyvah eyvahh
İkizler ve teraziyle
Terazi
terazi
Koçla anlaşır
Bilmiyorum
koçlarla
Ateş grubu ile anlaşır
İkizlerle