Astroloji & Burçlar Senin burcun nedir? Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Wuhuu Süper Soruu 😅🥳💃🏻 Senin burcun nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç aşık şirin çıktı şaşırmadım hiç 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% İkizler +1 yıl Uykucu şirin xjxbdjsj bunu bu hafta içerisinde 2. Kez duyuyorum 😅 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% Balık +1 yıl İkizler gözlüklü şirinim ama gözlük kullanmıyorum 😀 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Süslü şirin. Öyle aman aman süslü birisi değilim ama 😃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kanka boş ver burcu tagutlaştırdılar bu burcu allahtan başka kimse ne olacagını ne yapacagını bilemez 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% Boğa +1 yıl @Monarzu0 Senin burcuna bak😂 1 6 Yorumla Monarzu0 Kova +1 yıl Ayy şaka mıdır 😂😂🤧 o kadar da meraklı değilim canım 🙈😂 Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Meraklı şirin misin? 😅@monarzu0 Yorumla ladycurio Boğa +1 yıl Haha öylesin bence 😂 Yorumla Monarzu0 Kova +1 yıl @Edaaa97 evet kova burcuyum😂 Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Meraklı değiliz biz 🥳😂 @monarzu0 Yorumla Monarzu0 Kova +1 yıl Aaa bi tane daha kova buldum yuppiii🙈🙈🥰 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Terazi +1 yıl Süslü şirin.. pek alakası yok ama 2 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Şair şirin ve doğru 😁🤣 1 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% Kova +1 yıl Uykucu şirinmişim. Uyumayı da severim. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boğadır efenim. 1 1 Yorumla Bogaburcu4506 Boğa +1 yıl 😊🙈 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Boğa +1 yıl İlk defa bana uyanı gördüm. Uyuyan. 😃😃 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 437 cevap paylaştı. titan bucluyum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şakacı şirin olan 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. Uykucu şirinim ben 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Aşkkk😍😍😍 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Usta şirin 😎 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Şakacı şirinmişim. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kova burcuyum. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 367 cevap paylaştı. Şair demiş. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Usta şirinmişim 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 520 cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yengeç aşık şirin çıktı şaşırmadım hiç
Uykucu şirin xjxbdjsj bunu bu hafta içerisinde 2. Kez duyuyorum 😅
İkizler gözlüklü şirinim ama gözlük kullanmıyorum 😀
Süslü şirin. Öyle aman aman süslü birisi değilim ama 😃
kanka boş ver burcu tagutlaştırdılar bu burcu allahtan başka kimse ne olacagını ne yapacagını bilemez
@Monarzu0 Senin burcuna bak😂
Ayy şaka mıdır 😂😂🤧 o kadar da meraklı değilim canım 🙈😂
Meraklı şirin misin? 😅
@monarzu0
Haha öylesin bence 😂
@Edaaa97 evet kova burcuyum😂
Meraklı değiliz biz 🥳😂 @monarzu0
Aaa bi tane daha kova buldum yuppiii🙈🙈🥰
Süslü şirin.. pek alakası yok ama
Uykucu şirin 😊
Şair şirin ve doğru 😁🤣
Somurtkan şirinmisim