Astroloji & Burçlar Başak kadınını nasıl bilirsiniz? selin97ms Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Başak kadını hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bakalım nasıl yorumlar gelecek merak içindeyim. Ben başak burcuyum yükselenim aslan😍 Başak kadınını nasıl bilirsiniz? Cevapla Kadın Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Düşünceli iyi burçtur 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Annem başak kadını gayet tatlı, narin, çok hassas, ona yapılanı asla unutmaz, biraz kindarlık var, çok merhametli ama. 1 1 Yorumla selin97ms Başak +1 yıl Beni anlatmış😅😅. Annen bana çok benziyo ya da benmi annene benziyorum diyeyim kararsız kaldım😍😍 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% Oğlak +1 yıl Bende başak burcuyum zor yanlarımiz olsada bir o kadar iyi yanınız çoktur merhamet liyiz en azından. 1 0 Yorumla
Saymynamebb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 88% Boğa +1 yıl Başak kadını. Başına gelen her olayı dünyanın en büyük sorunuymuş gibi yaşar ve yaşatır kendisine. Fazla feminist. Kısaca yorar adamı :) 0 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% Terazi +1 yıl Şöyledir Aşksızım tatsızım sen yokken ne bahtsızım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başak burcu kadınını değil de Başak erkeği olarak fena duygusalız bu bize iyi gelmiyor onu biliyorum ☺️ 0 8 Yorumla selin97ms Başak +1 yıl Ben sevdiklerime karşı duygusalımdır. Herkese duygusal değilimdir o yönümü göstermem. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göstermesekte öyleyiz ama ya Yorumla selin97ms Başak +1 yıl Evet öyleyizdir ama göstermediğimiz için duygusuz muamelesi de görürüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severiz kendimizden ödün vermeyi herkese iyi gelirizde kendimize melhem olamayız Yorumla selin97ms Başak +1 yıl maalesef 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülmekte en çok bize yakışır ama☺️ Yorumla selin97ms Başak +1 yıl Aynen öyle vallahi 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herşeyin en güzeli için uğraşır gülümsetiriz ☺️ yeterki içi dışı bir olsun☺️☺️ Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% Akrep +1 yıl Çok şey yazarım 😂 0 2 Yorumla selin97ms Başak +1 yıl Yaz bakalım Yorumla Honestchange Akrep +1 yıl Çok uzun sürer burası bazı gerçekleri görmek gerekiyor 😉 Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% Başak +1 yıl enerjik zeki sıcakkanlı hırslı ve kinci 0 2 Yorumla selin97ms Başak +1 yıl Zeki sıcakkanlıyımdır, diğerleri bende yok😅 Yorumla -php- Başak +1 yıl doğrudur Yorumla
Pmb4U Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% Başak +1 yıl Pek iyi bişey diyemeyeceğim en iyisi susmak... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düşünceli iyi burçtur
Annem başak kadını gayet tatlı, narin, çok hassas, ona yapılanı asla unutmaz, biraz kindarlık var, çok merhametli ama.
Beni anlatmış😅😅. Annen bana çok benziyo ya da benmi annene benziyorum diyeyim kararsız kaldım😍😍
Bende başak burcuyum zor yanlarımiz olsada bir o kadar iyi yanınız çoktur merhamet liyiz en azından.
Başak kadını. Başına gelen her olayı dünyanın en büyük sorunuymuş gibi yaşar ve yaşatır kendisine. Fazla feminist. Kısaca yorar adamı :)
Şöyledir Aşksızım tatsızım sen yokken ne bahtsızım
Başak burcu kadınını değil de Başak erkeği olarak fena duygusalız bu bize iyi gelmiyor onu biliyorum ☺️
Ben sevdiklerime karşı duygusalımdır. Herkese duygusal değilimdir o yönümü göstermem.
Göstermesekte öyleyiz ama ya
Evet öyleyizdir ama göstermediğimiz için duygusuz muamelesi de görürüz
Severiz kendimizden ödün vermeyi herkese iyi gelirizde kendimize melhem olamayız
maalesef 🥹
Gülmekte en çok bize yakışır ama☺️
Aynen öyle vallahi 😍
Herşeyin en güzeli için uğraşır gülümsetiriz ☺️ yeterki içi dışı bir olsun☺️☺️
Çok şey yazarım 😂
Yaz bakalım
Çok uzun sürer burası bazı gerçekleri görmek gerekiyor 😉
enerjik zeki sıcakkanlı hırslı ve kinci
Zeki sıcakkanlıyımdır, diğerleri bende yok😅
doğrudur
Pek iyi bişey diyemeyeceğim en iyisi susmak...