Astroloji & Burçlar Erkek yengeci nasıldır? miraakng Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yengeç erkeği nasıldır Erkek yengeci nasıldır? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bende yengeç burcuyum. duygusal ve sevgiye değer verirler 0 1 Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Yeni ayrılık yaşadım pişman olurlarmı?
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% Balık +1 yıl Yengeç burcu genel olarak tehlikeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne merak ediyorsan sor. 0 26 Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Yengeç erkeğiyle sevgiliydim ortada küçük bir sorun varken ayrıldı pişman olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bir sorun vardı Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Ben daha önceden bir hata yaptım yapma dedi sonra aynı hatayı tekrar yaptım ama onun haberi vardı ama ayrılmak istedi yalvarmama rağmen o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hata neydi Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Alkol kullanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dindar mı Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Hayır Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Sencew pişman olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum. Yengeç kontrol etmek ister Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Şöyle ki önce sildi beni sonra geri kaydetti takipleşiyoruz ben onun hiçbir şeyine bakmıyorum ama o beni takip ediyor story durum vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl tanıştınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıklı şeyler paylaş Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Bence acıklı şeyler paylaşmam onu mutlu eder ben tam tersi en mutlu fotoğraflarımı paylaşıyorum bence senin yanlışın var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kardeşim bir bildiğim var ki söyledim tamam sen bildiğin gibi yap Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Tamam Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Eminmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kardeşim karşında başka burç yok Yengeç burcu erkeği var bu acıdan beslenir hem suçlu olan sensin ve amacın onu geri kazanmak pişmanmısın gibi paylaşım yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin burcun ne Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Oğlak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükselenin ne Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum saatini biliyormusun Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Tam bilmiyorum 3 civarı sadece o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yükselenini öğren bence Oğlak ve Yengeç fazla uyumlu değil sadıklar ama Yorumla miraakng Akrep +1 yıl İnan bilmiyorum Yorumla miraakng Akrep +1 yıl Biz hiç kavga etmezdik masıl böyle olduk bilmiyorum hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende yengeç burcuyum. duygusal ve sevgiye değer verirler
Yeni ayrılık yaşadım pişman olurlarmı?
Yengeç burcu genel olarak tehlikeli
yengeç erkegidir o :D
Ne merak ediyorsan sor.
Yengeç erkeğiyle sevgiliydim ortada küçük bir sorun varken ayrıldı pişman olur mu
Nasıl bir sorun vardı
Ben daha önceden bir hata yaptım yapma dedi sonra aynı hatayı tekrar yaptım ama onun haberi vardı ama ayrılmak istedi yalvarmama rağmen o kadar
Hata neydi
Alkol kullanmam
Dindar mı
Hayır
Sencew pişman olur mu
Sanmıyorum. Yengeç kontrol etmek ister
Şöyle ki önce sildi beni sonra geri kaydetti takipleşiyoruz ben onun hiçbir şeyine bakmıyorum ama o beni takip ediyor story durum vs
Nasıl tanıştınız
Acıklı şeyler paylaş
Bence acıklı şeyler paylaşmam onu mutlu eder ben tam tersi en mutlu fotoğraflarımı paylaşıyorum bence senin yanlışın var
Ya kardeşim bir bildiğim var ki söyledim tamam sen bildiğin gibi yap
Tamam
Eminmisin
Ya kardeşim karşında başka burç yok Yengeç burcu erkeği var bu acıdan beslenir hem suçlu olan sensin ve amacın onu geri kazanmak pişmanmısın gibi paylaşım yap
Senin burcun ne
Oğlak
Yükselenin ne
Bilmem
Doğum saatini biliyormusun
Tam bilmiyorum 3 civarı sadece o
Sen yükselenini öğren bence Oğlak ve Yengeç fazla uyumlu değil sadıklar ama
İnan bilmiyorum
Biz hiç kavga etmezdik masıl böyle olduk bilmiyorum hiç
Takıntılı