Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar fiziksel yapı olarak sormuyorum. Davranış olarak soruyorum. Kimisi kilolu sever, kimisi sarışın sever. Onun burçla bir ilgisi yok ki
Akrep erkekleri hangi kadınlardan etkilenir? Hangi davranışlar onu çok bağlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yüksek libidolu bakımlı güzel fizikli samimi rahat sıcakkanlı güzel giyinen kızları severim
sadece yatakta bağla sonra evden çık bir sonraki hareketini asla belli etme
Gizemli ol diyorsun
🤣🤣🤣🤣
1 hafta sonra eve geldiğinde izini belli etmezsen gizem çözülmez
Niye bu gizem peki, öyle mi seviyor akrep erkekleri
akrep erkeklerinin neyi sevdiği niye umrunda senin onda sevdiğin şeyler var bunu bilse yeterli bence
Hep bir daha fazlası var. Daha fazlasını istiyorum. Olanla yetinmek istemiyorum çünkü
benim de bir tane merak ettiğim akrep burcu sevgilim oldu keşke onu bağlayıp bıraksaydım. burçtan alakasız az önce yaptığım kara mizahı bile fark etmeyecek kadar bulutlardasın daha temkinli olmanı tavsiye ederim
Abi saat gecenin 3 buçugu. Uykudan ölüyorum. Hala anlamayacak kadar da uykum var. Bu konuda tavsiyene ihtiyacım yok :)
öyleyse süper
25 yaşından küçük olur
25 yaşın altındaki çıtır bir kız 35 yaş bunalımlı erkeği ne yapsın peki
Bilmem, o kızlara sormalı
Sen istiyorsun sana soruyorum işte. İstemez yani. Sen çıtır istiyorsan onun göz zevki yok mu? Yanına yakışanı ister
Haklısın. Boylu poslu olgun bir erkeği hiçbir çıtır istemez. Kalın kollarına, karnına, adonisine dokunup öpmek, yalamak ve yarınlar yokmuşcasına üstünde zıplamak istemez. Çıtır kızlar 20'lik bebelerle mutlu olur. Ben yanlış yorumlamışım kusura bakma teyze
Ne yazık ki ellerinizdeki kırışıkları yok edemiyorsunuz :) sen bakımlı bir kadın istemek yerine, yaş seçebiliyorsan kadınlarda yaş seçebilir. 35 yaş bunalımınızı, yaşlanma korkunuzu, korktukça kendinize bakmayı fazlaca abarttığınızı yaşamak zorunda değiliz. 20 küsürlerin içindeki hiçbir kadın daha bu algılarda olmuyor ve çekmek zorunda da değiller seni dede. Sen 25 ve altı dersen yaşına bakmadan, bu yorumları alırsın. İstediğini söyleyen, istemediğini işitir :)
Katılıyorum
Soruyu soran çiçeğim seni destekliyorum, bu erkeklerin öz güveni beni bitirecek. 40ıma da gelsem benden 5 yaştan fazla büyük birini almam. Ne yapayım daha yaşlısını. Öz güvene bak 25 altı istermiş. 25 altı seni kabul ediyor mu? Onu geç ben 25 yaşımdayım 30a gelmeden 35 yaşında birini kabul etmem hayırdır siz ya bu ne özgüven?
Bir de ekleyeyim boylu poslu yok olgun erkek diye kendini övmüşsün de komiksin. Boylu poslu huy olarak olgun olan 25 26 yaşındakiler dururken seni neden tercih edelim. Öyle güveniyor ki kendine güya kızı uçuracak. Çünkü tek vasfı orası yani. Valla kusura bakma kendi yaşıtımız erkek olsun bizimle tecrübe eder zamanla iyi olur abicim. Abi diyorum bak😌
@ayça_6198 kadınların gücü adına 😍 ohh be böyleleri ağzının payını her yerde ve her şekilde almalı. Biz seçilmiyoruz, seçiyoruz 😏 bakımlı dese bişey yok bak, özellikle yaş belirtiyor Allah'ın andropozlusu
Yerim seni güzel çiçeğim🥰Çok seviyorum bu birliği🥰🥰🥰🥰Son dediğine de hem güldüm hem hehhh tam olarak buna kızdım ya dedim😂😂😂😂Andropozluya da kahkaha attım😂
@ayça_6198 bende seni yerim bitanem benim 😍🥰🥰 bendee, susmayan, hakkını savunan kadınlara bayılıyorum 🤍🌸 ahahahah aynı şeyleri düşünüyorsak demek 🤭😂😂
Ben de böyle olmaya bayılıyorum özellikle had bilmez erkeklere böyle haddini bildireceksin 😍
Kıskanmayın, sizi de isteyen biri çıkar elbet. Abazan bol
Ay gelmiş yine jahahahhaa abi ben kendimden iki yaş küçük * gibi efendi “gencecik” bir çocukla iki yoldur sevgiliyim o yüzden çok da şey yapma. Yani senin sevdiğin yaş grubu “kendi yaşıtı” çıtır erkeklerle beraber. Sen de gidip kendi yaşıtlarınla olmayı demeyebilirsin çünkü bu lig senlik değil
Taş gibi yazdım yıldızlamış ay KS sen de
Dolgun