Ben önceden çok şanslı bir insandım, başörtüsü kullanmasamda dinime bağlı, haramdan kaçınan biriydim. Sonra narsist biri ile konuşmaya başladım, hayat enerjimi sömürdü resmen sonunda da aldatıp gitti. Ama bu konuştuğumuz sürede asla yapmam dediğim birkaç şey yaptım. Bir şekilde kendimden soğuttu beni. Hala da ara sıra kendini hatırlatıyor.
Ben önceden altıncı hissi güçlü biriydim, temiz kalpliydim. Her şey öyle bir hal alırdı ki bana kolay olsun, en zor şeyler bile kolaylaşırdı ilahi bir yol ile.
Hiç tereddütsüz Allah beni seviyor diyebiliyordum, ama şu sıralar öyle hissediyorum ki Allah benden soğudu gibi. Belkide saçmalıyorum ama işlerim o kadar ters gidiyor ki..
Ve suçlamak gibi olmasın hepsi bu narsist insanla konuşmaya başladıktan sonra gerçekleşti. Psikolojim o kadar bozuldu anlatamam.
Nasıl kurtulurum bu kötü durumlardan?
Kafayı yemek üzereyim lütfen bi yardım edin
Ben önceden altıncı hissi güçlü biriydim, temiz kalpliydim. Her şey öyle bir hal alırdı ki bana kolay olsun, en zor şeyler bile kolaylaşırdı ilahi bir yol ile.
Hiç tereddütsüz Allah beni seviyor diyebiliyordum, ama şu sıralar öyle hissediyorum ki Allah benden soğudu gibi. Belkide saçmalıyorum ama işlerim o kadar ters gidiyor ki..
Ve suçlamak gibi olmasın hepsi bu narsist insanla konuşmaya başladıktan sonra gerçekleşti. Psikolojim o kadar bozuldu anlatamam.
Nasıl kurtulurum bu kötü durumlardan?
Kafayı yemek üzereyim lütfen bi yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar