Hep doğruları konuşurum beni bundan ötürü kimse sevmez. Çünkü onlara istedikleri yalakalığı vermem. Bundan dolayı üzerimdeki fazla negatif insanlardan gelen enerjiyi nasıl atabilirim? Detaylarıyla açıklayın lütfen üstünkörü olmasın. Toplum denilen olgunun içerisinde bazı varlıklar kendilerindeki eksikliği görüp kıskandıkça kötü enerji yaydıkça bunu bir şekilde atmak lazım çünkü yeni tanışılan insanlar çakrası algısı açık negatif enerji alırlar. Enerjiye göre yargılayanlar otomatik olarak düşman olur
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kank ben medyum degilim ama harbi senden gicik bi insan enerjisi aldim tamam yalakalik yapmana gerek yok bende sevmemde gereksiz acik sozlusun bence buda insani sinir eden bisey negatif enerjini atmaya ugrasicana biraz çeneni tut
Kanka elimde değil yemin ederim
Hep iş hayatında sorun yaşıyorum
Örneğin adam hiç mobbingten bahsetmeden saygısızca mesai kalın diyince olan oluyor, herkesin içinde rezil ettiğim çok patron oldu böyle bağırıp çağırdığım
Yapım böyle
Gıcık bir insan enerjisine dönelim şimdi nasıl bir şey tam neler yaşadığını tarif eder misin anlamam lazım çünkü
Knk o zaman yapick bisey yok sayili insanla yoluna devam edicen
Ya kanka nasil biliyomusun boyle herseye parlayan sacma sapan seyler icin duyar kasan ortamda gerginlik yaratan vs vs yani
her şey dediğin, kısacık ömrümü mesaiye kalarak harcayamayacağım maalesef. İşte sorun da bu. Ortam gerilir çünkü herkes koyun gibi sistem kölesi olmuş tamam yaparız ederiz. Bunun sonu yokki.1 kez kaldın mı kullanmaya başlarlar. Yok böyle olmaz gidip bir medyuma işlem yaptırayım üzerimdeki şu gözlerin gitmesi lazım acil
Bende senden güzel utangaç kız enerjisi aldım doğru mu? Balık burcu musun sen
Knk is yeri bu yapicak bisey yok calismak istiyosan katlanicaksin maalesef herkes altın kaşıkla dogmuyo he mesai yaptirip para vermez o zaman haklisin ama maalesef bazj is yerleri ozellikle tekstil mesai cok yaptiriyo islerin yetisebilmesi icin
Kolay gelsin sana
Yengec burcuyum utangac sayilirim gibi gibi
Yükselen yengeç benim de
Peki biraz daha deneyimle başka neler hissediyorsun hakkımda veya hissedebiliyor musun
Ne guzel
hangi şehirde yaşıyorsunuz
Normalde hislerim guçludur ama ne bilim esmer uzun boylumusun kaliplimisin oyle hissettim
Oha evet
He knk yeme beni ya
Senden hissettiğim iyi yemek yapıyorsun doğru mu?
Lan yemin ederim bildin
Evet dogru iyi yemek yaparim sende 28 30 yas araligindamisin
hayır bir tık küçük kızım eğlenceli oldu lan
Yüzünün bir yerlerinde ben var veya beze. Göğüslerin iri mi
Evet hahahah bursadami yasiyosun peki sjsksnsjsj
Kilolusun dimi zayıf değilsin bence
Bildimmi cidden?
İstanbul
Hayir zayifim kilo alamiyorum tam tersi :D
Hayir bende yok yüzümde :D
Sende bir de vahşi bir enerji geliyor yani bu nasıl anlatılır bilemedim çatal bıçaksız gibi yemek yeme düşünme öyle bir şey değil c5 tarzı anlatabildimmi
Yani kendi işini kendin çok rahat halledermişsin gibi yani maskul biraz
Anlamadimki
Mesela plaj yosunlu olsa bile terliksiz dolaşmak yalın ayak gibi
Bu anlatılmaz vahşi setup boş ver arap usulü değil sheakspeare usulü
Evet oyleyim
Mk biz ne ayağız 😁😁
şu an böyleyse yüzyüze olsak herhalde e devlet soyacağı falan😀
Knk neyse Allaha emanetsin baybay
Güle güle
Tc mizide cikartiriz :D
😁