Astroloji & Burçlar Hangi burcsunuz tahmin edeyim mi? Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hepinizin burcunu tahmin edeceğim 🤩 Güncellemeler+1 yıl hahaha sorumu neden taşıdılar 😂😂 Hangi burcsunuz tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Olur tabi ki de edebilirsin 😂 çok kolay aslında duygusalım 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% Terazi +1 yıl Et bakalım ama genelde bilmeyen kalmadı benim burcu 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% Akrep +1 yıl Olur et 1 2 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl Aslan Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Akrep Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% Yay +1 yıl Yeteneklerini görelim 0 9 Yorumla çılgınaura Yay +1 yıl Sen kesin su grubundan bir burca sahibsin ama 😁😁 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl bildin cevaba yaklastin tebrikler 😂 Yorumla çılgınaura Yay +1 yıl Ama sen tahmin etcektin 😂 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl soruyu taşıdılar 😂 Sende ateş grubu enerjisi var Yorumla çılgınaura Yay +1 yıl Oeww potansiyel var ılımlı bir esintide var toprak grubuyla bağlantı da vardır sende Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl alcalanim boğa 😂 Yorumla çılgınaura Yay +1 yıl Üç elementlimisin tehlikelisinnnn sennnnm 😂😂😂 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl dört element var Yorumla çılgınaura Yay +1 yıl Sende üç olur işte yükselen ay burcu bide güneş burcu 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eett bakalimm 1 2 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl terazi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutmadı😁 koç Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Et hele 1 2 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl basak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkizler Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Akrep +1 yıl et bakalım 0 6 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl bende akrebim Yorumla TeteM3 Akrep +1 yıl hahahah güzel anlamıştım Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl nereden anladın? Yorumla TeteM3 Akrep +1 yıl ben anlarım :D Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl gözden mi? 😂 Yorumla TeteM3 Akrep +1 yıl profil etkisi var :D Yorumla
Cnozglll Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl Buyur 0 5 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl bari gizlenip sorun 😂 Yorumla Cnozglll Yengeç +1 yıl Neden gizleneyim Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl yengeç burcusun görünüyor Yorumla Cnozglll Yengeç +1 yıl Her onu bılmıyodum😂😂 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl soruyu taşıdılar , aslında başka yerde sormuştum 😂 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% Kova +1 yıl et bakalimmm 0 2 Yorumla Su_perisi1 Akrep +1 yıl siz doktor musunuz? Yorumla DrErtuğrulbey Kova +1 yıl evet Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur et. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Olur tabi ki de edebilirsin 😂 çok kolay aslında duygusalım
Et bakalım ama genelde bilmeyen kalmadı benim burcu
Olur et
Aslan
Akrep
Yeteneklerini görelim
Sen kesin su grubundan bir burca sahibsin ama 😁😁
bildin cevaba yaklastin tebrikler 😂
Ama sen tahmin etcektin 😂
soruyu taşıdılar 😂 Sende ateş grubu enerjisi var
Oeww potansiyel var ılımlı bir esintide var toprak grubuyla bağlantı da vardır sende
alcalanim boğa 😂
Üç elementlimisin tehlikelisinnnn sennnnm 😂😂😂
dört element var
Sende üç olur işte yükselen ay burcu bide güneş burcu 😂
Zkjdjd tahmin etmene gerek kalmadı
hadi ediniz bakalım
benimkini de eder misin :D
Eett bakalimm
terazi
Tutmadı😁 koç
Et hele
basak