evet genel olarak yay erkeği denildiğinde aklınıza gelen neler oluyor? her konuda olabilir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burçlara zerre kadar inancım yok
öyle bi soram dedim ya bende
Yani tahmin ettiğim artık çoğu kişi burçlara inancı kalmadı çünkü yalan işte
heves mi kaldı ya aman sana bir şey anlatsam dinlermisin niye san sordum bilmiyorum ama öyle geldi içimden
Ne anlatacan
dinleyeceksen anlatayım yazıpta sonra kaybolma bi kız var onla ilgili bela oldu başıma
Ben sadece dinliyim o zaman başka bişey bekleme yani arkadaşa ihtiyacım yok tamam mı?
Yok ya senle konuşam sohbet edeyim derdim yok merak etme
Tamam anladım
bi kız var tamam 6 ay önce felan ilk defa gördüğünde beni epey begenmiş felan o gün yanındakilere bu kim felan diye sormuş neyse bu son zamanlarda 1-2 haftadır sık sık aramya başladı mesaj atıyo felan iyice böyle belli bi noktaya gelmiş yani anlıaycagın rehbere yabancı bi isimle yakışıklım felan diye kaydetmiş bende dün kendisiyle konuştum böyle bi düşüncem yok diye şimdi bugun tekrar arıyo ben ne yapmam gerekiyo çalıştıgım yerde kalmamdaki tep sebep vardı oda artık yok ayrılcam felan diyo dün konuştum bugun yine arıyo ne yapmalıyım?
Sen bu kızı beğenmiyon öyle mi
iyi hoş kız ama benim ciddiyetten ya da bi niyetim yok ilerde daha fazla üzülmesin diye bende önünü kestim yani
ciddi bi ilişki niyetinde değilim yani
Aslında iyi yaptın oda boşuna umutlara kapılmasın onun kalbini kırmadan bu şeye son ver hiçe sana duygular beslemesin
Ya ben işte dün konuştum durumu kırmadan anlatmaya çalıştım ama bugün yine arıyo beni dünde ilaç felan kullanıyorum dedi eve gidip ilaç alcam diye vicdan yaptırıyor bide dikkat et diyorum bilemem diyo bu seferde
Daha açık açık anlat yani mazeret falan sebep verme şu an bı ilişki istemiyon belli oda üzülmesin ama yinede kendisi bilir üzülürse senin yapabileceğin bişey yok
Öyle dedim bende zaten bi ilişki düşünmüyorum arkadaş olarak görüyorum dedim ama halen neden arıyo anlamıyorum bela olcak bunaeder başıma korkuyorum
O zaman onu üz kır madem sana bela olcak şimdi ben senin gibi başıma bu şeyler gelse umursamam ne onun sevgisine nede arkadaşlığına ihtiyacım yok gitsin belasını başkasında bulsun
ya bak bide başka bi durum var onuda anlatsam dinlermisin yoksa vaktini mi alıyorum
Anlat anlat bakalım
ben şimdi lazere gidiyorum tamam mı bu kızda ordan gördü zaten ama başka bi kız daha var bu olay olduktan sonra o abayı yakan kız bu diğerine böyle ben oldugumu söylemeden anlatmış durumu felan oda görüştüğümüzü felan düşünmüş neyse geçen yolda karşılaştık geldi bana sordu felan görüşüyormusunuz felan diye dedim yok numaramı alıp arayan o ben ona karşı bi düşüncem yok felan ne oldu nasıl oldu diye epey bi sordu arkadaş buda farklı bakıyo diye söyledi acaba diyorum oda mı ilgili yoksa neden bu kadar üstünde durum sorsun ki diye düşündüm ben mi yanlış düşünüyorum sence?
yani şimdi sana takıntılı olan kız seni lazerde gördü o dediğin diğer kızda nerden çıktı yaw
takıntılı olan kız orada staj yapıyo diğer olabilir mi acaba dediğimde lazere giriyo bana 2 side aynı yerde çalışıyo yani
He şimdi anladım şu an şu iki kız arkandan işler çeviryo ama ne yani napcan
yani biri bekledi bekledi açıldı en son ama diğerinden de şüphe ediyorum oda hoşlanıyo olabilir bakışları felan farklı yani normal baklıyo anlarsın ya lazer yaparken önceden eldiven takardı şimdi kendi direk eldivensiz temas etmeye felan başladı ufak dokunmalar yani de bilemedim ki üstelik bunlara karşı ışık felan da yaktıgım yok hani olabilir gibisinden
Bak yeminle de gülmekten patladım 😂🤣şimdi bu dediğin kızlar belliki onların işi gücü yok seninle eğleniyolar anlattıkları gerçekse senin başına belalar düştü olay yerinden kaç bence çünkü yinede onların niyetlerini bilemezsin sen bilirsin tâbi şimdi sen onların sana kazdıkları çukura düşürebilir misin
eğlenebilcekleri biri değilim öncelikle kız baya dokunsan dün ağlacaktı epey morali bozuldu diğeri de bu konuda aranızda bir şey var mı deyip epey bu konunun üstünde durması felan arkasına dikkatimi çekti kazdıkları bi çukur yok yani
Sen neden izin verdinki sorgulamasına
bu sorgulayan kız arkadaşıyla pasta alıyordu bende arkadaşımla geçiyordum yanlarından herkes birbirini tanıyo bu arada yabancı yok size de alayım dedi bu kız biz teşekkür ettik felan sonra beraber yürümeye başladık işte böyle şeyler duydum görüştüünz mü falan filan sormaya başladı bende normal anlattım yani yolda giderken ama diğer 2si bizden bi kaç adım uzakta kaldı o sürede
Şimdi bu iki kızdan kız arkadaş olunmaz mı diyosun
ciddi düşünmem deyim umut verdirmek de istemem yani biri biterken diğeri gelmesin bu sefer
Sen bu kızlara karşı fazla mı kibarsın?
genel olarak herkese karşı tavrım neyse onlara da öyle ekstra bir şey yok
Evet sende onları herkes gibi sandın belliki çok yanlış anlıyolar bide sana takıntılı olan kızı engelle seni rahatsız ediyosa
sabah aradı öglene dogru tekrar aradı işteyim diye yazdım sonra aramadı valla bilmiyorum ya ha bide geçen gece 3 kez hiç bilmediğim bi numara aramış gece gece saat 3 de merahaba yazmış sabah gördüm merhaba yazdım mesaj gitti cevap gelmedi sonra ögleden sonra arayım dedim engellemiş heralde mesaj atınca gitmedi sende diyeceksin bunları nasıl hikayeler böyle :)
Yaw meraktan sorim dedim senin yaşın o kızların yaşı kaç?
ben 24 takıntılı 18 diğeri 21
Ya bu takıntılı kızda küçükmüş üstüne de bela
Sesli anlatsam daha detaylı konuşurum da tam hakim olurdun konuya burdan da destan yazıp uzun istemiyorum
Valla halen arayan biri benide korkutuyo üzmek istemesemde zorluyo
Yaw sen neyden korkuyon Allah aşkına şu 18 lik kız daha çocuk valla üzde öyle yapamazsan pişman olursun sonra
yav ilaç alıyom felan vicdan yaptıyıyor kendince üzülürsse üzülsün ne yapayım zaten de bela olcak başıma iş adresimi felan istiyo vermedim tabi belli olmaz sağı solu
Yuh yani tamam yaşı küçük te hiç mi utanması yok ne iş adresini alıp ta napcak yani öğle saatlerinde sana yemek mi getircek 🤣🤣
İşte kargo vercekmişte eve iş yerine gitmezmiş ben ne alakaysa bu bahaneyle görüşcek işte buluşma ayarlıyo kendince
Sen bilmeden seninle date çıkacak zeke fışkırıyo maşallah de nazar değmesin
He valla kafa zehir ya nereleri düşünüyorlar
İyi kafanı şişrdim ha 😅
Buradaki arkadaşın hikayesini okudum da eğer kabul ederse ben de tavsiye vermek isterim. Mesafe koyun o kızlarla aranıza derim. Hiç hoş değil yaptıkları
@nannerl mesafe koydum arkadaş gözüyle gördüğümü söyledim ifade ettim bi ilişkim olmadığını ama hemen bundan ertesi gün yine aramaya devam etti açmadım zaten ama bilmiyorum
Siz bu kızların lazer epilasyon merkezinde çalıştığını söylediniz. Siz orada müşteri değil misiniz. İlk anlattiguniz kızı engelleyebilirsiniz. Diğerini eldivensuz size dokunduğu için uyarabilirsiniz. Çünkü orada müşteri olarak hijyeniniz önemli. Eğer hala böyle davranmayan devam ediyorlarsa onların çalıştığı kuruma yani müşteri olduğunuz kuruma şikayet edebilirsiniz.
@nannerl tanıdığım bi yer
Yaptıkları taciz ve daha mesafeli davranmazsaniz hâlâ böyle davranmaya devam edecekler gibi. Ben şahsen ağlayan ilaç kullanıyorum diyen kıza da pek inanmadım
@nannerl valla ben yapacağım en doğru şeyi yaptım budan sonrası benden çıktı
Capkin diyorlar
başka