Şöyle bakıldığında genellikle astrologlar kadınlardan çıkıyor lakin bence alakadar olmalılar ya, astroloji de bir bilim dalı, ben inanıyorum gezegenlere, burçlara, yükselen burca, ay burcuna. İnsanın astrolojiyle de ilgisi olmalı, o hususta da bilgi birikimi olmalı, erkek kadın hiç farketmez. Benim severek alakadar olduğum bir bilim dalıdır, taaa ergenlikten beri ilgilenirdim, kocaman bir burç kitabı almıştım kendime, devasa ve kalın bir kitaptı, birisine ödünç verdim ve kayboldu kitabım, kimselere vermeseydim de şimdi okuyor olsaydım lakin yine kendime alırım devasa bir burç kitabı, çünkü seviyorum burçlarla haşir neşir olmayı.
Cumaya gitmek batıl inanç mı? benim bildiğim batıllar gerçekliği olmayan şeyler, Cumaya giden adam ise erkeğin hasıdır... Her neyse burçlar ile de ilgilenmez ayrıca
Samimi olmam gerekirse ilgilenmem, çünkü ilgi çekecek bir sebep bulamıyorum 😃burçlar benim için sadece gökyüzündeki takım yıldızları sembollerinden başka bir şey değildir. İnsanın hayatına etkisi olduklarını düşünmüyorum. Eğlencesine takılırım tabi orası ayrı