+1 yılŞimdi şöyle ben ikizler burcuyum inanırmısın 100% aynısı başıma geldi sana şu şekilde söyleyeyim.
İkizler burcu kadını konuşmadan bir kişiyi analiz edemez. Bu yüzden senin sessizliğin konuşmadığın için seni tanımakta zorlanıyor. Onun dışında da ikizler burcu konuşmayı çok sever ama genellikle konu üretmeyi karşı tarafa bırakır. Sen konuyu başlat da sohbet edelim diye.
İkizlerin beyni seven insan sevdiğiyle konuşabilmek için çabalar işte a'dan z'ye herşeyini bilse bile senin konu üretip konuşman lazım ikizler vakit geçirmeyi sever.
Ayrıca bide şöyle bi durum var ikizler burcu hemen adını koymaz eğer konuşkan olursan ve seni analiz edebilirse sende artık ne keşfettiyse ona göre kafası olumlu olumsuz fikrine ulaşır. Lakin şöyle bir şeyde olabilir bugün derki işte evleneceğim insan bu sağlamdır falan ama yarın sende hiç hoşlanmayacağı bişey görürse direk bititirir kafasında
Trip atma sebebiyse senin konuşkan olmaman sırf konuş diye trip atıyor ya da kavga eder yeterki azından bi kelime çıksın diye hiç mi konuşmuyo evlensem duvaramı bakıcam gibi sıkılır. sen ona rağmen sessiz takılırsanda zaten çözemedim diyio hiç konuşmadığın için off sıkıldım aman be aklını nasıl okuyayım senin diyip öylece gider. Genelde anlık karar veren biri olduğu için anlık tepki verir.
Sorarsan eğer aşıksa da gidermi diye şöyle seninle konuşamadığı için karakterine aşık olma fırsatı vermediğinden gider istersen yakışıklı ol sıkıcıysan tipin için durmaz çünkü eğlenmeyi seven bir karakter zaten tip için ikizler burcu evlilik düşünmez anca sevgili olcanı da sanmıyorum ama burada yükselenine göre ikizlerin kendisinde yok ama atıyorum yükselini kova aslan gibi yani ego hava yapmayı seven biriyse anca arkadaşlarının yanında nam yapmak için çıkar seninle çünkü ikizler burcu her zaman tavırlara karaktere önem verir çünkü özgürlükçü oldundan ötürü nelerin kendini kısıtlıycanı öğrenmek ister. Sorun varsa cevaplarım arkadaşım yolladı bana
He bu arada tanışmaya çalıştığım bir başak vardı sonunu merak ediyorsan bir daha selam vermedim görünce cin görmüş gibi kaçıyorum. İkizlerin korktuğu tek şey tanıyamadığı analiz edemediği insanlar. Tabi yükselene göre korkuları tepki şekli fark edebilir bazısı daha sinirli belirtir bazısı üzgün bazısı dobra ifade edebilir kendini.
Kesinlikle başak görünce kaçıyorum.
010 Yorumla
İkizler+1 yılSürekli evlilik üzerine diyorum çünkü sana aşık olması demek yani düşüncesi hep evlinirsem nasıl olur diye hayal etmesini sağlamak demek o yüzden evlilik tarzı konuştum çünkü sevgilikte pek önemli şeyler yok sağlam karakterli olmayınca onun gözünde kolay bırakır evlilik düşmesi daha zor olduğu için söyledim
Boğa+1 yılMAŞALLAH :D her şeyi yazmışsın. Bir yakın bir uzak neden davranır peki?
İkizler+1 yılHer an fikrini değiştirebilir bir uzak bir yakınlığı senin duygularınla oynamamak istedinden ötürü kararsızlığından uzak davranır ki tamamen hayallere kapılmaman adına senide düşünür
Boğa+1 yılyani 1,5 senedir durum böyle
İkizler+1 yılBayağı olmuş ilgi veya iltifat ettiğin oluyormu buna karşı tepkisi nasıl
Boğa+1 yıl1 sene çok peşinden koştum somut bir adım atmasam bile ama 5 aydır hiçbir şey yapmıyorum. Geri çekildim. Hep adımı benden bekliyor
İkizler+1 yılUygulamaya çok gürmediğimden şimdi gördüm
Senin niyetini anlasada anlamamazlığa verebilir net bir adım bekliyor olabilir olumlu olumsuzu göze alıp bir teklifte buluna bilirsin yalnız seni tanıyıp hakkında hem fikir olduna emin olduktan sonra doğru zaman önemli hem sen net cevap almış olur kafandaki soruları rahatlatırsın hemde yolunu netleştirirsin
İkizler+1 yılya da çok istersen onun anlayacağı ama ortam olarak anlamıycağı şekilde başkasından bahseder gibi böyle bir kız var işte şöyle ona karşı napıcamı bilmyiyorum diye sorabilirsin ama net kendisinden bahsettinide alt yapı olarak hissettir
İkizler+1 yılHiç bir şeyi açık açık konuşmadanda cevabını alabilirsn
Boğa+1 yıl@MssÇÎLEKLÎŚUT günler sonra neden bahsediyorsun? Geçip giden günleri geri getiremem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılToyota gibi havalı olurlar
018 Yorumla
Boğa+1 yılne alaka 😂
Cevap sahibi+1 yılKendini halt sanarlar 😄
Boğa+1 yılahahahahhaha bu doğru bak, ne yapacağız?
Cevap sahibi+1 yılSende öyle ol yumuşamaya başlayacak 😄
Boğa+1 yılgözümün önünde başkalarıyla flört ediyor sonra gözümün içine içine bakıyor 😒
Cevap sahibi+1 yılOnlar öyle aldatmaya meyilli olur uzak dur 😄
Cevap sahibi+1 yılYani onla bunla konuşur rahat durmazlar benim başıma kaç kez geldi zor kurtuldum 😄
Boğa+1 yılHadi ya kaç kurtul diyorsun yani 🫣
Cevap sahibi+1 yılAynen ama o peşinden koşmaya başlar bunuda unutma kaçmaya başla bir süre konuşma bak nasıl yapışacak sana😄
Cevap sahibi+1 yılDeli olacak fiyakası bozulacak yavaştan 🙂
Boğa+1 yılYani bu kız sadık mı değil mi yoksa benim gibi inadına mı yapıyor bazı şeyleri 🤔
Cevap sahibi+1 yılSeverse sadık olurlar Bilirim 🙂ama şu an seni kıskandırmak için de şekilden şekile girebilir kıskanma bak nasıl kuduracak
Boğa+1 yılKanka birisi aşağıda güvenme, tek eşli kalamaz diyor. Sen sadık olurlar diyorsun. Kafamı karıştırdınız 😂
Cevap sahibi+1 yılSeverse sadık olur iyi biliyom bana sor ama sevgi yoksa sosyal biri bunlar sohbet etmeyi severler sosyal medya da ben bile yakaladım kızı 2 kez baya tanıdım yani 😄
Boğa+1 yılOhooo benim flört ettiğim kızları saysak burdan İzmir'e yol alır 😂
Cevap sahibi+1 yıl😄😄
Boğa+1 yılKanka kız baya mini giyiniyor ve erkeklere gözlerinin içi parlaya parlaya sohbet ediyor. Kaç kez gördüm
Cevap sahibi+1 yılOna güven olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılzor olabilirler ama aşkı iyi bilirler
00 Yorumla Evet çok zor aşşırı zor arkadaşım ikizler ve cidden zorr. Umarım anlatabilmişimdir😂
13 Yorumla
Boğa+1 yılaşık olması çok mu zor ya 🫠
Boğa+1 yılgerçekten zorlar 😵💫 ne önerirsin?
+1 yılÇok zorlar kral ya bir sever bir sevmez kafası aq onların ki adamı şizofren ederler.
016 Yorumla
Boğa+1 yılahahahahah brom benimkini tarif ettin 😂
Boğa+1 yılNasıl anlaşacağım o zaman?
Yengeç+1 yılBro konuşuyormusun ki sen bu kızla en son konuşmuyordun?
Boğa+1 yılen son kafasını çevirdi geçen hafta salı günü gördüğümde trip attı bana 😒 ondan önce iyiydi
Yengeç+1 yılBro evli değilmiydi bu kız?
Yengeç+1 yılkral sende beni şizofrene uğrattın haa
Boğa+1 yılne evlisi oğlum ya
Boğa+1 yıldedim ya yara bandı meselesini 🤐 kral aslında yaraya aşık yara bandına değil
Yengeç+1 yılYav en son evlendi dedin eksik anlattım dedin ben sadece sanki geri dönecekmiş gibi yaşıyorum dedin?
Yengeç+1 yılUla biz bunları ya rüyamızda konuştuk ya da ben iyice mallaştım aq.
Boğa+1 yılbro sen olayları takip etmiyor musun ya
Yengeç+1 yılOlaylar ney?
Yengeç+1 yılKral mesajlar bariz ortada evlenmesiyle şoka uğradığını yazmışsın daha şimdi baktım sen daha etkisinden çıkamadınmı ya?😑
Boğa+1 yılYara eskiden aşık olduğum kız, yara bandı ise evlenen kız bro senin bunu anlaman lazımdı 😵💫 çözemedin konuyu ya
Yengeç+1 yılHeee ne bilim aq ben olaydan geride kalmışım...
anladım anladım geçmiş olsun : ) geçirenlerde mutsuz mesutsuz olsun kral...
Boğa+1 yılEzel diye biri var altta yorum yapmış, gıcık etti beni 😒
+1 yılBir akrep kadını değil sonuçta snjsj
10 YorumlaAksine çok kolay. Kimseye hayır demez
036 Yorumla
Boğa+1 yılne saçmalıyorsun sen ya cıvık yorumuna ihtiyacımız yok 😒
Boğa+1 yıl1,5 senedir tanıdığım biri var
Boğa+1 yılAslında birkaç ay önce bilerek benim orada olduğumu bile bile 2 tane tipsiz oğlanla flört etti ve mini giyinmişti
Boğa+1 yılYok artık daha neler 😡 anlat anlat bilelim. Başka neler yapar?
Yengeç+1 yılKral arkadaş biraz kırıcı konuşmuş ama doğruları söylemiş gerçekten benimde tanıdığım ikizler burcu böyle oluyor ya bak iyisi çok saf oluyor ona zaten yaklaşırsan şükür kötüsüde işte arkadaşın anlattığı gibi...
Boğa+1 yıl@Wolfalpha182 Yani o kız da mı onlar gibi?
Yengeç+1 yılKral bunuda sen bizden iyi bilirsin ben bilemem artık anlattıklarıma bakarak nasıl hüküm koyuyorsan onay bekleme bence bilemez çünkü kimse burada insan karakteri çok farklı bir şey kişilk farklı karakter farklı unutmayalım ikizlerin kişiliğide bozuk zaten oda ayrı mesele 😂 bak o yüzden o insanlarla çok ben sohbete girmiyorum ya acayip hiperaktifler ve heyecanlılar.
Boğa+1 yılEzel haklı @Wolfalpha182 tam anlattığı gibi durumlar
Yengeç+1 yılO zaman boş ver kral o kızı sal gitsin...
Boğa+1 yıl@Wolfalpha182 Baya mini giyiniyor yani onun gibi açık giyinen yok çevremde, diğer kızlar daha spor giyiniyor
Yengeç+1 yılO zaman yol ver gitsin kral o kızla zaten olmaz işte bizde de saflık nerde böyleleri var gidip aşık oluyoruz :D
Boğa+1 yılTek derdim cinsellik değil tabii
Yengeç+1 yılCinsellikde doğru söylüyorsun aynen öyle aşksa yok öyle bir şey ne yazık ki.
Boğa+1 yıl@Wolfalpha182 Beyler sizin canınızı daha önceden ikizler kadınları acıtmış belli
Yengeç+1 yılbenimkini acıtmadı ama çok arkadaşımınkini acıttı bizzat şahit oldum gözlerimle : )
Boğa+1 yıl@Wolfalpha182 Valla arkadaşlar sayenizde aşık olduğum kızdan soğudum 😵💫
Yengeç+1 yılAahhashahshjjkhjk knka aşkınıda geri kalanınıda kız işi bizi bozar hiç gerek yok...
Boğa+1 yıl@Wolfalpha182 Yok bro istemiyorum kalsın, bu nasıl bir karaktersizlik ya sevgili olunmaz bununla 😒😡 yalnızlığa devam 🤘🏻
Yengeç+1 yılAynen öyle 🐺🐺🐺🐺
Boğa+1 yılAşık olmayacaksam birlikte olmanın ne manası var?
Yengeç+1 yılveeeaallaha aynen öyle...
Boğa+1 yılAnladım kardeşim, sağol 😏🤜🏻 ben öyle karaktersiz biri değilim yani bu durumu kim kabul edebilir 😒
Boğa+1 yılMoralim bozulmadı aksine gerçekleri görmemi sağladın, teşekkür ederim 😎
Boğa+1 yılhaklısın, çok pardon 🙂
Ruh halleri gel dalgalı
01 Yorumla
Boğa+1 yılruh halleri değişken evet, nasıl ayak uyduracağım 😐
+1 yılÇok sorunlu
03 Yorumla
Boğa+1 yılyandık 😑
Boğa+1 yılSenin burcun ne
Boğa+1 yılbaşak
+1 yılFelaket zor
014 Yorumla
Boğa+1 yılne yapacağım ya bir akıl ver
Akrep+1 yılUzak dur yoksa ayvayı yersin ocagina incir ağacı bile dikebilir
Boğa+1 yılabartma ya o kadar değildir 😵💫
Akrep+1 yılYasa ve gör ozaman
Boğa+1 yılbiraz örnek ver 🥴
Akrep+1 yılNe istediğini bilmez hiç istediğini yaparsın yaptın diye sinir olur yapmassın ayrı bir dert arafta bırakır seni hep
Akrep+1 yılAcayip entirikaci oluyorlar bide her istediğim yapılsın diye yapmayacaklari şey yok ve fesatlikta var
Boğa+1 yılOooo kötüymüş
Akrep+1 yılSen koc musun bogami
Boğa+1 yılbaşak
Akrep+1 yılBogasin boğalar yine bir nebze anlaşır diye düşünüyorum
Akrep+1 yılProfilin boğa himm başak basaksan bu ilişki çöker
Boğa+1 yılçöktü zaten başlamadan finish verdi
Akrep+1 yılKurtulmuş sun işte ne guzel hayırlısı olsun
+1 yılEvet
01 Yorumla
Boğa+1 yılnasıl aşık olur?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!