Burcunuzun size kattığı iyi kötü özelliklerden memnun musunuz?
Tam olarak böyle bir şey 😌
Burcunuzun size kattığı iyi kötü özelliklerden memnun musunuz?
Tam olarak böyle bir şey 😌
Burçlarla ilgilenmediğim için iyi, kötü hiçbir özelliğinden memnunluk duyuyorum ya da duymuyorum diyemem. İsterse en kötü özellikleri barındıran bir burcum olmuş olsun, zerre önemsemem.
Cevap
17Cevap
El alem ve ben ahaha nasıl memnunuz bilsen başak 😀
Yengeç burcuyum ve özelliklerinden de memnunum.. sadece bazen fazla iyi niyetli oluyorum ya da insanları çok düşünüyorum kendimden önce
Bende çok.
Net olmak güzel.
Ya hep ya hiç ortası hiç olmadı.
Mış gibi ya da miş gibi yapmadım.
Memnun olmadığım özelliklerimi değiştirmeyi tercih ediyorum. Memnun olduklarımla ve olmak istediklerimle yola devam ediyorum.
İyi yönü bilmiyorum ama Satürn gezegeni biz oğlakları fazla yavaşlatıyor ve sınıyor. Çok iç karartıcı bir aralıktayız.
Yay burcuyum ama hakkında pek bir bilgim yok. Fazla da inanmam gerçi ala okuduğum kadarı ile fazla gezmeyi sevmesine uymuyorum.
Yayla aram iyi ama yükselen yengeçle asıl problemim.
Burcun Yay mi
Yükselenin de yengeç mi
Neden sevmiyorsun yengeç i?
@Aybukedicik111 yengeç burçlarında genel olarak dürtü kontrol bozukluğu vardır. Sabreder sabreder bir anda parlar. Oda cok yikici olur sonrada oturur pismanlik hissederler. Bu durumdan bende muzdaribim. Ayrica kafa surekli ama sürekli calisiyor. Durmuyor gecede uyutmuyor. Sürekli düsünce hali. Yengecin sanirım en sevdigim tek özelliği evcimen olması. Aile hayatına yatkınliğı. Yaydaki özgürlükçülüğümu büyük ölçude baskılıyor. Bu durumdan pek sikayetci oldugum söylenemez.
Ay burcunu biliyor musun peki?
Ay burcunun yengeç olması çok çok iyi çünkü ayın temsil eden burç Yengeç tir güneşi de aslan burcu temsil eder. Yengeç 4 öncü burçtan biridir bu yüzden hislerini ve dürtülerini kullanarak karar verirsen bu senin bilincini de yükseltir. Yay burcu değişkendir.
Zihin çok düşünürse enerji harcadığı için yorulabilir bu yüzden enerjik olarakta iyi beslen kan grubuna göre beslenme yaz ona göre ye yiyeceğini.
Ben memnunum terazi burcunun naifligini, Kibarlığını, yüksek dişil enerjisini seviyorum:)
Dünyaya bir daha gelsem yine safkan 🦂 burcu olmak isterim.
memnun değilim gibi bu kadar içi dışı bir olmamalıydım sinsi olmalıydım
Degilim ya iyilik perisiyim ucmaktan bıktım
Burcumun ozelliklerini bilmediğim için pek bir şey diyemem
Burcumu taşımıyorum. Bazı şeyler var belki onlar. Ama onlar da iyi şeyler değil.
Koç burcuyum. Boşlukları sen doldur 😄
Bende yapamıyorum 😄
Evet memnunum canım benim Oğlak im😌
Ikizler burcuyum ama hayatimda hic ozelliklerine falan bakmadim yinede memnunu- KDJEOFUWKSJ
Hala burca mı inanıyorsunuz arkadaşlar, bıraktım ben burçlarııı yine tabi herkesin kendi tercihi de
Memnunum ama bazen de deli ediyor beni
Burcuma aşığım 😄
Asiri memnunum çünkü bir teraziyim
Memnunum tabi. Severim burcumu.
özelliklerine takılmam inanmıyorum
Çok anlamam sadece Oğlak işte 😂
Memnunum tabi, bilirim kendimi✌🏻
Burcumun ne olduğunu bile bilmiyorum.
Başaklığımla oldukça mutluyum 🌾
Her yönümle Koç gibi delikanlıyım : ))
Evet memnunum.
Cogu ozelligini tasiyorum