Astroloji & Burçlar Burcunun özelliklerini kendin belirleyecek olsan neleri seçerdin? Ojeminrenginebak Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Balık burcuyum ama koç özelliklerine sahip olmak isterdim. İnatçı, sinirli, problemli ama bir o kadar sefffggiii dolu 😝 Burcunun özelliklerini kendin belirleyecek olsan neleri seçerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben yengeç burcuyum burcumun özelliklerini zaten seviyorum ama kendim belirleyecek olsaydım da duygusal olsun derdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrep kadınıyım direkt bu özellikleri alındım. Hem gizemli hem ateşli hem bakımlıyız. Yapılanı unutmuyor, aklınıza koyduğumuz herşeyi yapıyoruz. 0 0 Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% Kova +1 yıl Akrep kadını özellikleri isterdim dişil enerjisini kaybetmeyen burç. 0 0 Yorumla
laraaksoy22 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 İkizler +1 yıl En zeki burç Yengeç ve kova, ikisinin de keskin zekasıyla yarışamazsınız, Ben yengecim, birini manipüle etmem ve istediğimi yaptırmam saniyemi almaz. Ama kötüye kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Baskın karakter olmayı 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak Balık +1 yıl ne burcusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengeç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yengeç burcuyum burcumun özelliklerini zaten seviyorum ama kendim belirleyecek olsaydım da duygusal olsun derdim
Akrep kadınıyım direkt bu özellikleri alındım. Hem gizemli hem ateşli hem bakımlıyız. Yapılanı unutmuyor, aklınıza koyduğumuz herşeyi yapıyoruz.
Akrep kadını özellikleri isterdim dişil enerjisini kaybetmeyen burç.
En zeki burç Yengeç ve kova, ikisinin de keskin zekasıyla yarışamazsınız, Ben yengecim, birini manipüle etmem ve istediğimi yaptırmam saniyemi almaz. Ama kötüye kullanmıyorum
Duygusal olmamayı seçerdim
Baskın karakter olmayı
ne burcusun
Yengeç
Kova burcuyum aslan olmak isterdim
Zor soru :)