Astroloji & Burçlar Başak burcu kadınları kadar insanı yoran bir burç yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzak durun arkdaslar benden tavsiye ruh hastası hepsi. Sizin de sevmediğiniz burç hangisi? Güncellemeler+1 yıl Başak burcunu bilen arkadaşlar beni gayet iyi anlar. Kessinlikle seks kadını değiller. Başak burcu kadınları kadar insanı yoran bir burç yok? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nannerl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% Başak +1 yıl Bence Türkiyedeki erkekler sorunlu tabi başak burcuna diş gecirmedikleri için adını karaliyorlar ruh hastası diye. 0 0 Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Seks kadını değildir ama yükseleni de önemli eğer yükseleni Yay Akrep kocda sekse düşkün olabilir ve femme fatale ı oynayabilir 0 1 Yorumla Sandırmayınİnsanları Yengeç +1 yıl Katılıyorum ama yorabilir ama iyi annedir Yorumla
bilinmeyen_0511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 81% Akrep +1 yıl İkizler koc oglak yay Başak yengec 0 10 Yorumla ChefTarık Oğlak +1 yıl Burç bırakmadın hiç mi memnun değilsin hayattan 😄😄 Yorumla bilinmeyen_0511 Akrep +1 yıl Memnunum Yorumla ChefTarık Oğlak +1 yıl 12. tane burç var 5 ini eledin geriye kaldı 7 tane. Şu vakitte ikisi daha risk altında olsa geriye 5 burç kalacak. Zaten 1 tanesi senin burcun 4 tanesi ya Nasip 😄 Yorumla bilinmeyen_0511 Akrep +1 yıl Akrep ve boga favorim aslan ve balık eh işte Yorumla ChefTarık Oğlak +1 yıl Ya zehirlenerek ölürüm ya da boynuzlanırım diyorsun yani 😊😊 Yorumla bilinmeyen_0511 Akrep +1 yıl Akrep burcuyum Yorumla ChefTarık Oğlak +1 yıl Olsun akrep akrebi zehirler Yorumla bilinmeyen_0511 Akrep +1 yıl Olsun severim ben Yorumla ChefTarık Oğlak +1 yıl Bencede sevecen ve buna layık biri olduğu sevebiliyorum 😊 Yorumla ChefTarık Oğlak +1 yıl Sezebiliyorum * Yorumla
Justiceee7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Başak +1 yıl Basak burcu olarak katiliyorum :d 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. Aşırı kıskançlar kanka uğraşılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence Türkiyedeki erkekler sorunlu tabi başak burcuna diş gecirmedikleri için adını karaliyorlar ruh hastası diye.
Seks kadını değildir ama yükseleni de önemli eğer yükseleni Yay Akrep kocda sekse düşkün olabilir ve femme fatale ı oynayabilir
Katılıyorum ama yorabilir ama iyi annedir
İkizler koc oglak yay Başak yengec
Burç bırakmadın hiç mi memnun değilsin hayattan 😄😄
Memnunum
12. tane burç var 5 ini eledin geriye kaldı 7 tane. Şu vakitte ikisi daha risk altında olsa geriye 5 burç kalacak. Zaten 1 tanesi senin burcun 4 tanesi ya Nasip 😄
Akrep ve boga favorim aslan ve balık eh işte
Ya zehirlenerek ölürüm ya da boynuzlanırım diyorsun yani 😊😊
Akrep burcuyum
Olsun akrep akrebi zehirler
Olsun severim ben
Bencede sevecen ve buna layık biri olduğu sevebiliyorum 😊
Sezebiliyorum *
Basak burcu olarak katiliyorum :d
Aşırı kıskançlar kanka uğraşılmaz
Naptık sana 😅
Kırıldım
Sorun ne