Benim oldum olası böyle şeylere merakım vardı. Kendimi geliştirip tarot bakmak istiyorum. Öğrenirsem hepinize beleş bakıcam merak etmeyin agdhjdkd

Benim oldum olası böyle şeylere merakım vardı. Kendimi geliştirip tarot bakmak istiyorum. Öğrenirsem hepinize beleş bakıcam merak etmeyin agdhjdkd

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence çok güzel fikir.. iyi düşünmüşsün
Tarot tehlikeli ya karışırsın geri gelemezsin😂 bir arkadaşım tarottan anlıyordu biraz direkt ruhani varlıklarla iletişim diyordu, rahatsız oluyorum çok çok israrla eden olmadıkça bakmam ayda yılda bir falan demişti. Kahve falından betermiş bu
Oha nasıl ya bende ne desem çıkıyor tarota ilgim var şimdi benimde mi iletişimim var😱
Şimdi şöyle bir şey var fal denen şey tarot yahut kahve falı, doğaüstü varlıklarla ilgili zaten. Bakan insanlara o bildikleri ve tutturdukları şeyler peygambermiş misali vahiy gibi inmiyor😂 aslında o varlıkların yardımıyla söylüyorlar fakat kendi düşünce duygularıyla söylediklerini zannediyorlar. Düşünce dünyalarına etki edebiliyorlar bu varlıklar. Tarotla ilgili de kahve falından daha beter diye duymuştum. Valla ben tırsarım iyi cesaret sizdeki😂 kahve falı mesela ben de çat pat anlarım attığımda tutar ama ruhen iyi hissetmiyorum diye toplum içinde falan kapatmam bakmam yoksa anlıyorum sayılır biraz güzel atıyorum 😂😂 hayal gücüm kuvvetli 😂
Cesaret değil ama bı tuhaflık hissediyorum çünkü söylediğim şey nasıl tutuyor mesela Tarot kartı almayı düşünüyordum şu an vazgeçtim
🤷🏻♀️
Eğitimlik bi’ durumu yok, hangi kartın ne anlattığını öğren yeter. Kitapçığında yazıyor, ben bile bakabiliyorum tarotu ahsd
Kitapçığında anlamı yazıyor evet ama yorumlamak mesele. Kartı çekip ne dedi bu şimdi diye kalmak istemiyorum ahshdh
Kitapçığı var zaten kartların anlamı yazıyor içinde eğitimimi varmış bunun
Aşko anlamı değil mesele yorumlayabilmek. Evet var
Lüzumu yok ki kitapçık zaten yorumluyor sana ben kendi kendime bakıp yapıyodum eğitime gerek yok ki bunun eğiitimi olması ironik😂
Ya şimdi senin yorumlamanla eğitim almış birinin yorumlaması aynı olur mu hiç. Şeye döndü bu da dağdaki çobanla benim oyum bir mi ye jdjkd
Ahahaha örneğe öldüm bittim😂😂 süperdi😂
😂😂😂
Bence çok kötü bir fikir.
Bence iyi fikir değil. Hem itibarsızca, hem günah.
Daha fazlasını ister misin