Astroloji & Burçlar Bugünlerde senin enerjin yüzde kaç? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Selâmlar! Senin enerjin % kaç...✔%30 o kadar bile yok...🥴#Acid_Qeenn.🌺 Bugünlerde senin enerjin yüzde kaç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. yengeç %75 benim enerjim resime göre.. ama bana göre soracak olursanız benim %0 maalesef çünkü enerjim yok hiç bugünler de :D 🚬 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Oğlak +1 yıl Bu bahsedilen koç burcu, sevgilisinden ayrılmamış bir koç burcuysa demek ki 😏 Benim şarj yüzde 10 çünkü. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. Enejim yüzde 60 larda bu burçlar yalan söylüyo 2 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% Boğa +1 yıl %99 demiş ama şu an anca % 15 falandır. Misafir ağırladım iş çıkışı enerji falan pek kalmadı 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Enerji yüksek olabilir yüzde seksen güzel rakam, tek mesele can sıkıntısı o olmasa 🙂🍀🗝️ 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl 65% diyor ama gayet yerinde aslında 😄 seni kimler ya da neler yordu kuzum? 1 1 Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Mesaj atamadım 🤔 neden? Yorumla
Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Yükselenim alçalanım güneşim hepsi fullemiş resmen 😀 1 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% Yengeç +1 yıl İnsanlar sinirimi bozana kadar yüzde 98, bozunca yüzde 10. 1 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% Boğa +1 yıl %85 gibi hissediyorum ilgi alaka da görüyorum ama yine uzandığım yerden neye ihtiyacım varsa sevgilim hallediyor 0 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% Başak +1 yıl 100 de 80 biraz açık alanda tek kalmak kuş sesi duymak istiyorum çok iyi gelecek Şu an bana 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Gündüz diplerdeydi, şu an zirve.. 🥳 1 25 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Dipte olduğundan mı hesap iptaldi... Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Evet.. Bazen uzaktan bakmak çok iyi oluyor.. Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Uzaktan baktığın neydi ki... Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Boş ver.. Zaten birinden, gördüğümüz şeylerin bile inkar edilmesine alışık olduğumuz için kendi görüp bildiklerimle yetiniyorum.. Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl İnkâr edilenler neydi... Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Fazla detay göz çıkarır.. Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Merak napar.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Uyutmaz galiba..Sabahçısın desene.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Alâkası ne sabahçı olmanın merakla... Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Fazla merak ne yapar dedin..Uyutmaz dedim..E merak edip uyuyamayacağına göre sabahçısın dedim ben de.. Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yok o kadar da değil... Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl İyi.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl İfadeni alıyım dedim de alamadım neyse artık, bu emojiyi şu an çok iyi biliyorum pis gülüş emojisi sinsi gülüş emejisi...😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Çaresiz bırakmaya bayılırım.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Iıyyy ne gıcıksın sen ya...😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Kurban bayramında olursun.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Ben olmam, olanlar olsun...😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Seninki başka tabi.. İki defa olamazsın.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yok ben hiç olamam.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Külahım nerdeydi.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Külâh değildir o bence huni olmasın.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Külah niyetine ona da anlatabilirsin.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Neyi anlatıyım.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl İslamın şartlarını.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Sen öyle mi yapıyosun hani kişi kendinden bilirmiş ya.😄 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% Yengeç +1 yıl 75%100 diyor ama yalan 0%100 olması lazim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 570 cevap paylaştı. %200 mü assssla doğru değil ahssjs 1 0 Yorumla
Derya_lovethenight Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% Terazi +1 yıl %45 bir tık daha düşük olması lazım 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl %65 enerjim gayet yerinde oysa ki.. 😄 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Koç % 200 bende hiç bitmez. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl 99 muş ama oladar yok 60 65 anca vardır 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl %50 mi benim ki %100 olması gerek 😄 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. %65'mış, iyi %50'yi geçtik 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl %65’lik ne oluyor acaba habarım yok 😂 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 747 cevap paylaştı. 25 iyidir 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. 99 muş 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. 200müş vay be 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. %90 😎🤩 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 654 cevap paylaştı. %75 diyor ama yanlış 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı. 100 de 100 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 454 cevap paylaştı. Basakk 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç %200 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. 60... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yengeç %75 benim enerjim resime göre.. ama bana göre soracak olursanız benim %0 maalesef çünkü enerjim yok hiç bugünler de :D 🚬
%45 demiş.
Bu bahsedilen koç burcu, sevgilisinden ayrılmamış bir koç burcuysa demek ki 😏 Benim şarj yüzde 10 çünkü.
Enejim yüzde 60 larda bu burçlar yalan söylüyo
%99 demiş ama şu an anca % 15 falandır. Misafir ağırladım iş çıkışı enerji falan pek kalmadı
Enerji yüksek olabilir yüzde seksen güzel rakam, tek mesele can sıkıntısı o olmasa 🙂🍀🗝️
65% diyor ama gayet yerinde aslında 😄 seni kimler ya da neler yordu kuzum?
Mesaj atamadım 🤔 neden?
Yükselenim alçalanım güneşim hepsi fullemiş resmen 😀
İnsanlar sinirimi bozana kadar yüzde 98, bozunca yüzde 10.
cevabım 😂😂
%85 gibi hissediyorum ilgi alaka da görüyorum ama yine uzandığım yerden neye ihtiyacım varsa sevgilim hallediyor
100 de 80 biraz açık alanda tek kalmak kuş sesi duymak istiyorum çok iyi gelecek Şu an bana
Gündüz diplerdeydi, şu an zirve.. 🥳
Dipte olduğundan mı hesap iptaldi...
Evet.. Bazen uzaktan bakmak çok iyi oluyor..
Uzaktan baktığın neydi ki...
Boş ver..
Zaten birinden, gördüğümüz şeylerin bile inkar edilmesine alışık olduğumuz için kendi görüp bildiklerimle yetiniyorum..
İnkâr edilenler neydi...
Fazla detay göz çıkarır..
Merak napar.😄
Uyutmaz galiba..
Sabahçısın desene.. 😄
Alâkası ne sabahçı olmanın merakla...
Fazla merak ne yapar dedin..
Uyutmaz dedim..
E merak edip uyuyamayacağına göre sabahçısın dedim ben de..
Yok o kadar da değil...
İyi.. 😄
İfadeni alıyım dedim de alamadım neyse artık, bu emojiyi şu an çok iyi biliyorum pis gülüş emojisi sinsi gülüş emejisi...😄
Çaresiz bırakmaya bayılırım.. 😄
Iıyyy ne gıcıksın sen ya...😄
Kurban bayramında olursun.. 😄
Ben olmam, olanlar olsun...😄
Seninki başka tabi.. İki defa olamazsın.. 😄
Yok ben hiç olamam.😄
Külahım nerdeydi.. 😄
Külâh değildir o bence huni olmasın.😄
Külah niyetine ona da anlatabilirsin.. 😄
Neyi anlatıyım.😄
İslamın şartlarını.. 😄
Sen öyle mi yapıyosun hani kişi kendinden bilirmiş ya.😄