Astroloji & Burçlar Bir tatlı olsaydın ne olurdun 😜? Tatlını beğendin mi? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Künefe🏹Allah rahatlık versin✌🏻 Güncellemeler+1 yıl @canerozkum 🙏🏻 Bir tatlı olsaydın ne olurdun 😜? Tatlını beğendin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç baklava.. ama triliçe çıkması lazımdı 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. Banane dilberin dudağını stemiyorum künefe aşığıyım ben banane sayılmaz 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😅 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Şerbetli tatlıları yiyemem, ağır geliyor bana, listedeki tatlıların çoğu da şerbetliymiş, beni yansıtmamış, üstüne para verseler yine yemem :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :))
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Tiramisu. En sevdiğim tatlıların başında yer alabilir 😄 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Baklava gibiyim zaten aşırı tatlı bu yüzden demek ki çabuk bayıyorum😔 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Baklavadan bayılmayanlarda var umarım çıkarlar karşına🙏🏻 Yorumla Sandırmayınİnsanları Yengeç +1 yıl 😊 teşekkür ederim Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) rica ederim Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl Vezir parmağı ne ya orta parmağı mı ima ediyor bu ne şimdi xjwkxkw 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😅 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Tulumba tatlısı nedir yaa 😂 haaaayyyıır beğenmedim 😂 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% Boğa +1 yıl 😍Şu sıra en sevdiğim mokalı ekler. Listedekiler çok ağır, mideme zarar vermek istemiyorum..🤭😅 1 0 Yorumla
Derya_lovethenight Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% Terazi +1 yıl Trileçe'ya bayılırımm doğru çıkmış ama ben bütün tatlıları severim genelde 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Yay +1 yıl TrileçeAkrep olmadığıma sevindim 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Kemalpaşa tarzım değil, tiramisu veya trileçe olur bana🍀🗝️ 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Dilber dudağı imiş. İlk kez duydum bakacağım şimdi neymiş. 😄 1 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% Akrep +1 yıl İhtiyacım yokAma mesir macunu yazıyorAkrebe hareket olmuş gülelim bari 1 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Boğa +1 yıl Modern lokmaysa olabilir ama bence daha yaratıcı bi tatlı koyabilirlerdi 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Trilice ymisOlsa olsa benden tatlı değil çiğköfte olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ya arkadaş bu İkizler burcu düşmanlığı nedir anlamadım, her yerde en saçma şey ikizler burcuyla eşleştiriliyor 😀 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani dünyada en nefret ettiğim tatlı banamı denk gelmiş oysa bu tatlının birçok müptelası var bana gelmeside ne bilim. 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Kova +1 yıl Tulumba tatlısı hımmm severim 😊 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla ѕüтʟüĸαнve Kova +1 yıl Sen yay misin Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Yay 🏹 evet yükselenimde koç , ay burcumda yay🏹:)) Yorumla ѕüтʟüĸαнve Kova +1 yıl Hımm peki Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😅 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Balık burcuyum aşure iyiymiş x😂 1 6 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃👍🏻 Yorumla _GeceMuhafızı_ Balık +1 yıl Abim süt rengini severim süt gibi kadını da 😁 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Kardeşim seni tutamıyqcağız😅 Yorumla _GeceMuhafızı_ Balık +1 yıl Abi benden çektiğin ne engelle beni 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Yok canım benim, sen baş tacısın Yorumla _GeceMuhafızı_ Balık +1 yıl Eyvallah abim 😄 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vezir parmağı olurmuşum yiyen doyamazmış 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Bundan eminim
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Koç +1 yıl Künefe mi trileçe olmayı tercih ederdim 😄 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Oysa hiç sevmem şu tatlıyı ya 😂 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Çok sevilesi bir tatlı değil sana katılıyorum Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Ağlarııım ama 😂 bana künefe verin Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Ağlama ağlama tamam benimkinde yersin😅 Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Teşekkür ederim koca vefalı adam 😄😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) her zaman Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% Oğlak +1 yıl Ben waffle söyledim ihtiyar 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl İhtiyar dedendir Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Tiramisu, ama aşure olmak isterdim😂😂 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% Balık +1 yıl Aşureymişim ama trileçe daha güzel 😋 4 0 Yorumla
Gizliamadeill Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% İkizler +1 yıl Hiç yemediğim bir tatlı geldi vezir parmağı 1 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Başak +1 yıl Bir aslan erkeği olarak aşure olmak istiyorum 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Akrep +1 yıl Ya niye mesir macunu 🙈 1 3 Yorumla Afrodit429067 Akrep +1 yıl Ha osmanlı macunuymuş tamam sıkınti yok aklım başka şeye gitti Yorumla Yiğitcan-1907 Başak +1 yıl Gel değişelim bende Kemalpaşa var Yorumla Afrodit429067 Akrep +1 yıl @Yiğitcan-1907 😂😂 Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% Terazi +1 yıl Terazi haa haa😄✌️ 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Dilber Dudağı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. trileçe 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Vezir parmağı imiş. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 378 cevap paylaştı. Lokma sevmem 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 318 cevap paylaştı. Baklavaa ❤️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yengeç baklava.. ama triliçe çıkması lazımdı
Banane dilberin dudağını stemiyorum künefe aşığıyım ben banane sayılmaz
😅
Şerbetli tatlıları yiyemem, ağır geliyor bana, listedeki tatlıların çoğu da şerbetliymiş, beni yansıtmamış, üstüne para verseler yine yemem :D
:))
Tiramisu. En sevdiğim tatlıların başında yer alabilir 😄
Baklava gibiyim zaten aşırı tatlı bu yüzden demek ki çabuk bayıyorum😔
Baklavadan bayılmayanlarda var umarım çıkarlar karşına🙏🏻
😊 teşekkür ederim
:)) rica ederim
Vezir parmağı ne ya orta parmağı mı ima ediyor bu ne şimdi xjwkxkw
😅
Tulumba tatlısı nedir yaa 😂 haaaayyyıır beğenmedim 😂
😍Şu sıra en sevdiğim mokalı ekler. Listedekiler çok ağır, mideme zarar vermek istemiyorum..🤭😅
Trileçe'ya bayılırımm doğru çıkmış ama ben bütün tatlıları severim genelde
Trileçe
Akrep olmadığıma sevindim
Kemalpaşa tarzım değil, tiramisu veya trileçe olur bana🍀🗝️
Dilber dudağı imiş. İlk kez duydum bakacağım şimdi neymiş. 😄
İhtiyacım yok
Ama mesir macunu yazıyor
Akrebe hareket olmuş gülelim bari
Modern lokmaysa olabilir ama bence daha yaratıcı bi tatlı koyabilirlerdi
Trilice ymis
Olsa olsa benden tatlı değil çiğköfte olur
Ya arkadaş bu İkizler burcu düşmanlığı nedir anlamadım, her yerde en saçma şey ikizler burcuyla eşleştiriliyor 😀
😅
Yani dünyada en nefret ettiğim tatlı banamı denk gelmiş oysa bu tatlının birçok müptelası var bana gelmeside ne bilim.
Tulumba tatlısı hımmm severim 😊
Sen yay misin
Yay 🏹 evet yükselenimde koç , ay burcumda yay🏹:))
Hımm peki
😅
Balık burcuyum aşure iyiymiş x😂
😃👍🏻
Abim süt rengini severim süt gibi kadını da 😁
Kardeşim seni tutamıyqcağız😅
Abi benden çektiğin ne engelle beni 😄
Yok canım benim, sen baş tacısın
Eyvallah abim 😄
Vezir parmağı olurmuşum yiyen doyamazmış
Bundan eminim
Künefe mi trileçe olmayı tercih ederdim 😄