@ilginfulyaa <3 herkese
Aslan burcu insanları gerçekten egosuna mı esir olmuştur?
@ilginfulyaa <3 herkese

Yükselenine göre değişir ama aslan insanları egoistlikten ziyade genelde alfa tiplerdir.
Lider ruhludur, baskın karakterlidir, otoriterdir, karizmatiktir, ilke ve prensipleri olan kimselerdir, kırmızı çizgilere sahiptir, başarılı insanlardır, kendilerine saygıları olan bireylerdir. Güzel giyinirler, güzel konuşurlar. Kendilerini her yönde iyi sunan insanlardır.
Aslan insanının egoistliği başarılarının sebebi değil sonucudur. Önce çalışırlar, başarırlar ondan sonra egoist olurlar.
Yani egoları, başarılarından sonra gelir önce değil. Bu durum onların fevri değil rasyonel, duygusal değil mantıklı, hayalperest değil gerçekçi olmalarının sonucudur.
Çalışkan ve başarılı insanların, karizmasını ve otoritesini korumak için ortalamanın bir tık üstünde egoya her zaman ihtiyaçları vardır. Çünkü düşük benliğe sahip bireylerin, konumu/statüsü ne kadar yukarıda olursa olsun manipüle edilip aşağı çekilmeleri her zaman kolaydır.
https://www.youtube.com/embed/rik6kjcy5vIBurçlara inanmıyorum
Erkek milleti işte hepiniz aynı
Ben kelimesi aslan burcu erkeği ve kadını için asla vücuttaki ben anlamına gelmez, dünyanın en değerli kelimesidir ve mutlaka kişisel gelişim eğitimine tabi tutulmalı ve hatta ruhsal operasyonla aldırılmalıdır. Yoksa o "ben" yani ego başta sahibi olmak dünyanın başına b"ela olur nett🍀🗝️❤️
Cahil egosu var en fenası
Bence de🙄
Cevap
10Cevap
Evet öylelerdir.. aşırı egoist bir burç bence. yani kaç kişi tanıdıysam genelde kibirli egolu çıktılar :D tabi ki de burçlara inanmıyorum ve burçlara bağlamıyorum.. ama haklılık payı da olabilir tabi ki de..
Ne var yani dünyada ki tüm. insanlarin buze hizmet için yaratıldığını düşünüyorsak bu ego mu 😃
Yok canım değil kölelik sistemi yeniden doğuyor diyelim 😏ajshdk
Egolular bence de. Kimi tanidiysam o kadar egolu ve kibirlilerdi ki. Hiç sevmiyorum bu burcun insanlarini
Aslan burcu tanıdığım bir kardeşim var.. ablasi olduğum içindir bilmiyorum ben çok iyi anlaşırım sever beni ego falan yok kurban olurum ona
Evet Ego 1500 dür hep. Hiç sevmem egolu tipleri. Ne giyerse giysin umrumda olmaz
Rahmetli kocam aslandı hiç öyle egosu falan yoktu melek gibi adamdı ama özgüvenliydi
şık giyinmek için elimden geleni yapıyorum çünkü önce kendim tatmin olmalıyım görüntümden hdsflgs
Aslan hiçbir şeye esir olmaz, esir eder
Uff yaktın yıktın ortalığı bea
BaIlwei evet bazıları hayır
Yok hiç de egoma esir olmadım
Çok kasıyorlar, salın bir kendinizi kısacık yaşam
Egom bana esir ben neyi emredersem onu yapar
Kesinlikle
Bilmem 🤷🏻
Sanmıyorum
Genellikle evet
zor burç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?