Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Düşünür. Fakat sizin onu ne kadar istediğinizi görmesi lazım. Bunu sözle değil fiile dökerek gostermeniz lazım. Hissetmesi sonra. Somut şeylere göre hareket eden bir burçtur. Sizi tanıması , size güvenmesi, sizin duygu ve hissinize inanması lazım. Garantici ve mükemmeliyetçi bir burçtur. Tabi sadece burç değildir önemli olan yükselen burcu ve yıldız burcu da bir o kadar önemli.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok secici biri benden 5 yaş büyük ben 26 o 31 oldu 1992 doğumlu ve hala bekar 🙄
Öyle hemen direk sormamalısınız. Belli süre vakit geçirmelisiniz. Aksi taktirde ters tepebilir. Zaten aklında öyle bir şey varsa bunu o dile getirecektir.
Sana bir tüyo veriyim hadi boğa için. İçimden geldi. Bu boğa erkeginde biraz daha belirgin.
Konunun ne hakkında olduğunun hiçbir onemi yok. Konuyu bir şekilde hayat kurmaya getirir ve bunu evliliğe bağlamaya çalıştığını anda onun tarafindan ters teper ve onun senden kaçmasına uzaklaşmasına soğumasına sebep olursun.
Boğa erkeği özellikle yukselini boğa erkeği evine bağlıdır.
Hayatta en çok istediği hayatını bir kadının üzerine kurmaktır.
Onun için yaşamaktır.
Sabır edersen.
Senin hiç tahmin etmedigin anda kendisi söyleyecektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşünür.
Fakat sizin onu ne kadar istediğinizi görmesi lazım.
Bunu sözle değil fiile dökerek gostermeniz lazım.
Hissetmesi sonra.
Somut şeylere göre hareket eden bir burçtur.
Sizi tanıması , size güvenmesi, sizin duygu ve hissinize inanması lazım.
Garantici ve mükemmeliyetçi bir burçtur.
Tabi sadece burç değildir önemli olan yükselen burcu ve yıldız burcu da bir o kadar önemli.
Evet çok secici biri benden 5 yaş büyük ben 26 o 31 oldu 1992 doğumlu ve hala bekar 🙄
Ben 1985 doğumluyum bende bekarım.
Bir farkı yok.
Hayatı fark edince gördükçe insan farklı olduğunu daha çok anliyor.
Bu boğa da daha belirgin.
Evet umarım evlenir benle de olmasa ilerde çok zor seven ve secici birisi Londra da yaşıyor birde hayata bakışı beş farkli
İnşallah.
Ama en iyisi ben hislerimi demeden ona sorayım evlilik ile ilgili tek çocuk hemde hüsrana uğramak istemem
Öyle hemen direk sormamalısınız.
Belli süre vakit geçirmelisiniz.
Aksi taktirde ters tepebilir.
Zaten aklında öyle bir şey varsa bunu o dile getirecektir.
Tabiki zaten yurtdışında o ama aramiz iyi genel olarak konusuyoruz en uygun anında sormam gerek
Sana bir tüyo veriyim hadi boğa için.
İçimden geldi.
Bu boğa erkeginde biraz daha belirgin.
Konunun ne hakkında olduğunun hiçbir onemi yok. Konuyu bir şekilde hayat kurmaya getirir ve bunu evliliğe bağlamaya çalıştığını anda onun tarafindan ters teper ve onun senden kaçmasına uzaklaşmasına soğumasına sebep olursun.
Boğa erkeği özellikle yukselini boğa erkeği evine bağlıdır.
Hayatta en çok istediği hayatını bir kadının üzerine kurmaktır.
Onun için yaşamaktır.
Sabır edersen.
Senin hiç tahmin etmedigin anda kendisi söyleyecektir.
🤗🤗 inşallah iyi olur benle olmasada başka bir kadınla teşekkürler hersey için
Rica ederim
bu devirde erkeklere güvenme yasım 26 ben o kdr güvenmiyorum ki evlilik sıkıntı yani
Haklı siniz ama o yurtdışında yasiyor hayati daha farklı
bilemezsin
Siz boğa misiniz?
aslan
bu devirde hic bi erkek evlrnmez
aynen öyme