Heykese hayika biy gün geçiymenizi diliyoreee... aman dilinizi ısırmadan okumaya çalışın...🤭😜😂😂

Evettttt👍🏻🤩🤗😍😅
Hayırrrr👎🏻😵😬😪😔😭😭😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Heykese hayika biy gün geçiymenizi diliyoreee... aman dilinizi ısırmadan okumaya çalışın...🤭😜😂😂

Günaydın mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmeni diliyor saygılar sevgiler sunuyorum
Cok doğru bir tespit insanlar arasında ayırım yapmam ama Sezarin hakkını da Sezara vermek gerekir bu tarz insanların yüzünden morel motivasyon yerle yeksan oluyor
Boğa burcu değilim ama sen ve senin gibilerin sevdiklerinde karşısında ki kişiyi hayatlarının merkezine koyduklarını biliyorum
Yay burcu hatunlarla hiç anlaşamıyorum nedense sürekli rekabet/kıskançlık krizleri falanda fişmanda.. yay burcu erkekleri resmen başka bir gezegenden geliyorlar sanki.. o kadar çok sabırlı, anlayışlı, merhamet dolu, özgürlüğüne düşkün, adeta sadık bir eş kahramanı olur kendileri gel gör ki kıymeti bilinsin🙃🙂
Beni çok güzel özetledin😌
Sadık eş kahramanı oluruz ama bizde elimize sadık yaşayanlardanız ufak bir parantez açayım dedim😃
*eşimize
Amin 🙏🏻 😄 cümlemiz için inşallah
Hep birlikte 🙏🏻
:)) 😌
😌 teşekkür ederim✨🫶🏼
Gene fos çıktı değil mi 😂
Cevap
6Cevap
Evet öyle olur genelde.. Boğa burcu kadını da harikadır bence.. çünkü zeki olurlar ve karakterli olurlar 😍🤗
😍🤗Boğa burcu olan her canlıya bu platform sayesinde şükranlanrımı sunuyorum🙏🏻🙏🏻
😍🤗✌️
Doğru söze ne denir ki guzumm olmadık insanı baş tacı edersek bizi ilk fırsatta rezil ederler.
Rezil ettiğini hayal ededursun gadası.. haa bu arada vezir parpağı tatlısı yapmayı düşünüyorum ve bu platformda bazı gereksizlere sunmayı düşünüyorum eğer admin veya sistem kabul ederse kargoyla yollayacağım nasıl olsa avrolar çok bizde..😎✌🏻😂😂
Öyle guzum kendimi bir halt sanan kişilere özellikle göndermek gerek
Keşke her kıçı güzel olanın yüzü de güzel olsa
Boğa burcu ne zamandan baş tacı yapmış ki? Hep işte o "popo" yapıyor karşı tarafı
Evet aynı fikirdeyim.
bir yay olarak boğalarla iyi anlaşırım 😌
Aaaa bana bundan oldu 🤣
Söz güzel.
Hayır ben takmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?