Astroloji & Burçlar Doğduğunuz ay ve isminizin baş harfine göre spiritüel adınız nedir? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Spırıtüel ( ruh veya nefes ) adınız, Kutsal bilginin, yıldız tohumu 😄Doğduğunuz ay + isminizin baş harfi…Geceniz tatlılık dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler+1 yıl @Bgyontar 🙏🏻 Doğduğunuz ay ve isminizin baş harfine göre spiritüel adınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yüksek bilincin bilge kahini.. baya havalıymış gaza geldim şu an :D neyi biliyoruz şimdi 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% Kova +1 yıl Ya dkdnnf yeni dunyanin hukumdari falan olsaymis... avuc ici sifacisi ne ya.. 3 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Evrenin Barış Savaşçısıymışım 😅 evreni bilmiyorum ama sülalenin barıl savaşçısı olabilirim 😂😂 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Yüksek bilincin avuç içi şifacısı😂😂 bana adam akıllı bir şey ne zaman çıkmış zaten😂 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😅, yoo iyi ya Yorumla Gzz00 Boğa +1 yıl Sizin nickten tırsıyorum ben niyeyse ya Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Nick den tırsılıyor muymuş 😄 Yorumla Gzz00 Boğa +1 yıl Hani çok mu düşünüldü sebebi neydi ki:))) Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Hiç düşünülmedi, bir anda akılda parlayı verdi Yorumla
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Koç +1 yıl Kutsal bilginin mistik yaratıcısı 😄 çok havalı 😎 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃👍🏻 Yorumla Asilzade__ Koç +1 yıl Sizin ki ne çıktı 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Kutsal bilginin, yıldız tohumu 😅 Yorumla Asilzade__ Koç +1 yıl Ben yaratıcısı siz tohumu hadi bakalım hayırlısı 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃🙏🏻. Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Akrep +1 yıl Gerçeğin eğlenceli hayalcisi😅değişik bi isim çıktı 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% İkizler +1 yıl Tatlılık dolu geçsin derken beni mi kastettin abi 😂 Işık konseyinin Yıldız Tohumu <3 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Tabi, sen gibi tüm tatlı kadınlardan😅 Yorumla Bidolutatlılık İkizler +1 yıl Teşekkür ederiz o zaman 😅🤩 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🙏🏻:)) Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Fısıldayıcı ruhun dönüşümü mü ne işte öyle bir şey. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😅 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% Boğa +1 yıl Işık konseyinin fısıldayıcı ruhu.. 2 2 Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Öylesin kesinlikle ✨🌺🙈 Yorumla Sinirrr Boğa +1 yıl @Barış_LonelyForever 🌃😍teşekkür ederim🤭 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni dünyanın.Adımın baş harfini söylemeyeyim. 1 2 Yorumla Ufuukkkk Başak +1 yıl Baş harfi söylemeyince de cümle sanki küfür eder gibi oluyor 😂“ben böyle yeni dünyanın ta..” Yorumla u DedektifMinnie Balık +1 yıl Güldüm. Çok güzel bir tamamlayıcı oldu. Böyle düşünülebileceği hiç aklıma gelmedi. Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Kutsal bilginin göksel varlığı.. 😅 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% Akrep +1 yıl Büyük güneşin yıldız tohumu )) 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Gerçeğin Bilge Kahini. Uuu sevdim🤍🍀 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Kova +1 yıl Yeni dünyanın mistik yaratıcısı sevdim bak bunu😅 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃 Yorumla ѕüтʟüĸαнve Kova +1 yıl 😁😁 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evrenin özgür ruhu he süpermiş 😄 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Işık konseyinin avuçiçi şifacısı ahsha :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% Aslan +1 yıl Sevgi ve ışığın mistik yaratıcısıiyiymiş jsj 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% Oğlak +1 yıl Kutsal bilginin ışık işçisi fgjfkf 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Oğlak +1 yıl Evrenin yıldız tohumuVaaaayyysss 😃💙 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% Akrep +1 yıl Gerçeğin avuçiçi sifacisi sjsjdbs 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı. Yeni Dünya'nın, Spiritüel Ustası 😄🤪 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% Koç +1 yıl Yüksek Bilincin Aydınlanmış Olanı smdmx 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl :)) Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Yüksek bilincin ışık işçisi 😅 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃 Yorumla
Asdffkf Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% İkizler +1 yıl Dönüşümün fısıldayıcı ruhu 😄 vayyy 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Büyük güneşin ışık işçisi...😄😄 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% Aslan +1 yıl Evrenin aydınlanmış olanı 😃 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Yeni dünyanın avuçici şifacısı çok havalı hee😃 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% Balık +1 yıl Sevgi ve ışığın göksel varlığı 4 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Atlantis'in bilge kahini.. 😄 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Dünya ananın... 2. Ye bakmaktan korktum. 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı. Sevgi ve ışığın kutsal tohumu 1 1 Yorumla AliceMixfield Koç +1 yıl Kutsal ne ya ahsjs yıldız tohumu işte Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 321 cevap paylaştı. Kutsal BilgininFısıldayıcı Ruhu 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% Yengeç +1 yıl İçsel tapınağın yol bulcusu bu ne demek ba 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Akrep +1 yıl Büyük güneşin şifa ışığı yıldız tohumu 1 0 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% Terazi +1 yıl Ebemin rehberliginde aydınlanmış 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% Oğlak +1 yıl Yeni dünyanın barış savaşçısıymışım 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Yeni dünyanın bilge kahini 1 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Sevgi ve ışığın mistik yaratıcısı 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% Oğlak +1 yıl Vayy güzelmiş 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Ee sen katılmayacak mısın? Söyler misin? Sende.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yüksek bilincin bilge kahini.. baya havalıymış gaza geldim şu an :D neyi biliyoruz şimdi
😄
Ya dkdnnf yeni dunyanin hukumdari falan olsaymis... avuc ici sifacisi ne ya..
😄
Evrenin Barış Savaşçısıymışım 😅 evreni bilmiyorum ama sülalenin barıl savaşçısı olabilirim 😂😂
😄
Yüksek bilincin avuç içi şifacısı😂😂 bana adam akıllı bir şey ne zaman çıkmış zaten😂
😅, yoo iyi ya
Sizin nickten tırsıyorum ben niyeyse ya
Nick den tırsılıyor muymuş 😄
Hani çok mu düşünüldü sebebi neydi ki:)))
Hiç düşünülmedi, bir anda akılda parlayı verdi
Kutsal bilginin mistik yaratıcısı 😄 çok havalı 😎
😃👍🏻
Sizin ki ne çıktı 😄
Kutsal bilginin, yıldız tohumu 😅
Ben yaratıcısı siz tohumu hadi bakalım hayırlısı 😄
😃🙏🏻.
Gerçeğin eğlenceli hayalcisi😅değişik bi isim çıktı
😃
Tatlılık dolu geçsin derken beni mi kastettin abi 😂 Işık konseyinin Yıldız Tohumu <3
Tabi, sen gibi tüm tatlı kadınlardan😅
Teşekkür ederiz o zaman 😅🤩
🙏🏻:))
Fısıldayıcı ruhun dönüşümü mü ne işte öyle bir şey.
😅
Işık konseyinin fısıldayıcı ruhu..
Öylesin kesinlikle ✨🌺🙈
@Barış_LonelyForever 🌃😍teşekkür ederim🤭
Yeni dünyanın.
Adımın baş harfini söylemeyeyim.
Baş harfi söylemeyince de cümle sanki küfür eder gibi oluyor 😂“ben böyle yeni dünyanın ta..”
Güldüm. Çok güzel bir tamamlayıcı oldu. Böyle düşünülebileceği hiç aklıma gelmedi.
Barış savaşçısı ne hocam ben Mehdi miyim ya
Kutsal bilginin göksel varlığı.. 😅
:))
Büyük güneşin yıldız tohumu ))
Gerçeğin Bilge Kahini. Uuu sevdim🤍🍀
Yeni dünyanın mistik yaratıcısı sevdim bak bunu😅
😃
😁😁
Evrenin özgür ruhu he süpermiş 😄
😄
Işık konseyinin avuçiçi şifacısı ahsha :D
😃
Sevgi ve ışığın mistik yaratıcısı
iyiymiş jsj
Kutsal bilginin ışık işçisi fgjfkf
Evrenin yıldız tohumu
Vaaaayyysss 😃💙
😃
Gerçeğin avuçiçi sifacisi sjsjdbs
Yeni Dünya'nın, Spiritüel Ustası 😄🤪
😄
Yüksek Bilincin Aydınlanmış Olanı smdmx
Yüksek bilincin ışık işçisi 😅
😃
Dönüşümün fısıldayıcı ruhu 😄 vayyy
😄
Büyük güneşin ışık işçisi...😄😄
😄
Evrenin aydınlanmış olanı 😃
😃
Yeni dünyanın avuçici şifacısı çok havalı hee😃
😄
Sevgi ve ışığın göksel varlığı
Atlantis'in bilge kahini.. 😄
😄
Evrenin Bilge Kahini
Dünya ananin bilgelik sahibi
Dünya ananın... 2. Ye bakmaktan korktum.
Yüksek bilincin koruyucusu.
Sevgi ve ışığın kutsal tohumu
Kutsal ne ya ahsjs yıldız tohumu işte
Kutsal Bilginin
Fısıldayıcı Ruhu
İçsel tapınağın yol bulcusu bu ne demek ba
Büyük güneşin şifa ışığı yıldız tohumu
Sevgi ve ışığın barış savaşçısı…
gercegin fısıldayıcı ruhu
Atlantis'in mistik yaratıcısı.
Yeni dünyanın barış savaşçısı
Ebemin rehberliginde aydınlanmış
Sevgi ve ışığın yıldız tohumu
Yeni dünyanın barış savaşçısıymışım
Yeni dünyanın bilge kahini
Sevgi ve ışığın mistik yaratıcısı
kutsal bilginin şifa ışığı
Atlantisin koruyucusu mu
Gerçeğin barış savaşcısi
Atlantis'in bilgelik sahibi
Yüksek bilincin özgür ruhu
Vayy güzelmiş
Ee sen katılmayacak mısın? Söyler misin? Sende..
Atlantisin yıldız tohumu, cüzel.
Wow büyük güneşin şifa ışığı
İçsel tapınağın şifa ışığı
Yüksek bilincin aydınlanmış olanı
Atlantis'in muhtarı
Işik konseyinin şifa işigi
Sevgi ve ışığın şifa ışığı