Astroloji & Burçlar Burcunuz ne ve özelliklerini taşır mısınız? 1903sbeyazz Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl En sevdiğiniz ve sevmediğini özelliği nedir Burcunuz ne ve özelliklerini taşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler ve ozelliklerimi tasiyip tasimamam zerre umrumda degil 0 9 Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Neden Yorumla ΙιΙιτh İkizler +1 yıl Burca gore ayirmiyorum insanlari kendim de dahil Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Ayırma için sormadım ki bende Yorumla ΙιΙιτh İkizler +1 yıl Biliyorum ama sadece o ozelliklere takili kaliyor insanlar bu cok itici Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Bence çok saçma takılı kalmak kesinlikle çok haklisin Yorumla ΙιΙιτh İkizler +1 yıl Hakliyim tabi ki de Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Zaten ne cektiysek ayristirilmaktan cektik Yorumla ΙιΙιτh İkizler +1 yıl Dimi Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Kesinlikle Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yengec duygusal ve melankolik 0 1 Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Oğlak 0 1 Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Taşır misin özelliklerini Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 Aslan +1 yıl Evet bazilarini. 0 15 Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Hangi burc Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Yengeç. Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl En sevdiğin ve sevmediğin ozelligi nedir Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl En sevmedigim duygusal olmasi ve kolay etkilenmesi. Ev sevdigim yok galiba. Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Sen ne burcusun? Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Yay bende Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Gamsızlık forever. Hep mi olumlu bakar bir insan. Harbi kolun kopsa diğeri var salla der. Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Kesinlikle öyle bence hayattan keyif alıyoruz ondan olabilir 😊 Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Biliyorum cevremde de var bir tane. Bu kadar pozitiflik boğuyor beni. Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Sende ayak uydur ozaman Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Aman neyine uyacam polyanna olamam. Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Erken yaslanirsin Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Ölmesem iyi. Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl Aman Allah korusun Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 Başak +1 yıl başak evet taşıyorum 0 1 Yorumla 1903sbeyazz Oğlak +1 yıl En sevdiğin ve sevmediğin özelliğin nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkizler ve ozelliklerimi tasiyip tasimamam zerre umrumda degil
Neden
Burca gore ayirmiyorum insanlari kendim de dahil
Ayırma için sormadım ki bende
Biliyorum ama sadece o ozelliklere takili kaliyor insanlar bu cok itici
Bence çok saçma takılı kalmak kesinlikle çok haklisin
Hakliyim tabi ki de
Zaten ne cektiysek ayristirilmaktan cektik
Dimi
Kesinlikle
Yengec duygusal ve melankolik
Teşekkür ederim
Oğlak
Taşır misin özelliklerini
Evet bazilarini.
Hangi burc
Yengeç.
En sevdiğin ve sevmediğin ozelligi nedir
En sevmedigim duygusal olmasi ve kolay etkilenmesi. Ev sevdigim yok galiba.
Teşekkür ederim
Sen ne burcusun?
Yay bende
Gamsızlık forever. Hep mi olumlu bakar bir insan. Harbi kolun kopsa diğeri var salla der.
Kesinlikle öyle bence hayattan keyif alıyoruz ondan olabilir 😊
Biliyorum cevremde de var bir tane. Bu kadar pozitiflik boğuyor beni.
Sende ayak uydur ozaman
Aman neyine uyacam polyanna olamam.
Erken yaslanirsin
Ölmesem iyi.
Aman Allah korusun
başak evet taşıyorum
En sevdiğin ve sevmediğin özelliğin nedir