Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi Aşk-ı Memnu karakterisin? 🌸 ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 96 Yapay Zekaya Sor Şu kadronun güzelliği ajxjxbhsdbBurcuna göre hangi Aşk-ı memnu karakterisin? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Teşekkürler!!💜 Burcuna göre hangi Aşk-ı Memnu karakterisin? 🌸 Cevapla Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum hiç bir karakter de değilim çünkü bu filmde kimse benim kadar mükemmel değil... asdas 2 3 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Akrep +1 yıl Behlül ve bihter hariç shajxhsn u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl onlar da dahil sdfsdfzx ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Akrep +1 yıl abzhsnx
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% Oğlak +1 yıl Hilmi. Kürkle gezen zengin ilmi. Mahallenin tamamına sahip olan zengin Hilmi 2 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% Balık +1 yıl Matmazel 👌😅 Tam benlik karakter #bribón 🙏🏻🌹 1 0 Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 38% Akrep +1 yıl Behlül akrep değil ya yaydır ya ikizler. Akrep masum 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% Başak +1 yıl Bu diziyi sevmediğim için maalesef boyle bir değerlendirmeye girmek istemem. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Bihter ve boğa 🙄🙄 olmamış hiç, mantık bizim soyadımız😂 1 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% Akrep +1 yıl BehlülmüşümValla Adnan olmaktan iyidirYengemizi şapmak istwmezdik ama kader utansın 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Bülent.. 😅 Ne kadar da masumum bak.. 😄 1 2 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Akrep +1 yıl En masum cidden oydu 🤣🤣🤦♀️ Yorumla TatlıKızzzz34 Yay +1 yıl Aynen.. 😅 Benimle çok uyumlu oldu.. 😂 Yorumla
LaBelleIndifference Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% Boğa +1 yıl Bihter'mişim, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :D 1 1 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Akrep +1 yıl Sevinmelisin. Sen koskoca Bihter Ziyagilsin kendine gel!! Dicnfjfb Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Akrep +1 yıl Behlül musum kaçayım bari 😄 1 1 Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Akrep +1 yıl Bu iyidi snxjdndbc
isimmma Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Terazi +1 yıl Havin bana geçen gün yazmış. Mesajlara bakamıyorum ben. Telefon yasak 1 0 Yorumla
svlbs Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Başak +1 yıl cemile çıktım ama o kadar kıskanç değilim bence ya ldnckfn 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% Akrep +1 yıl Sonunda ben de Behlül oldum.. 😃 1 0 Yorumla
Celo05 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% Kova +1 yıl Ahsen len hiç bir şeyimiz benzemiyor 😂 1 0 Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% Boğa +1 yıl Bihter ama sonumuz benzemesin😅 1 0 Yorumla
Rojindiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% Akrep +1 yıl Behlül olmayı hak edecek naptım ya jsjsjs 1 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Balığım. Hafiften matmazellik var 😂 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Katya 😀😀 1 2 Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl Beşir olmaliydim ben😀Yada Nihalin arkadaşı.. kiyamet kopmuşSaçmalama Nihal makyajın akacak diyor jsjsjs Yorumla ddǝuʎǝzıqıɥɐsuıuâʞǝɯ Akrep +1 yıl Shdihejhc Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 707 cevap paylaştı. Bülentciğim 😍😘 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı. Bihter hahahaha 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 458 cevap paylaştı. Basak 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Firdevs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yengeç burcuyum hiç bir karakter de değilim çünkü bu filmde kimse benim kadar mükemmel değil... asdas
Behlül ve bihter hariç shajxhsn
onlar da dahil sdfsdfzx
abzhsnx
Hilmi. Kürkle gezen zengin ilmi. Mahallenin tamamına sahip olan zengin Hilmi
Matmazel 👌😅 Tam benlik karakter
#bribón 🙏🏻🌹
Behlül akrep değil ya yaydır ya ikizler. Akrep masum
Bu diziyi sevmediğim için maalesef boyle bir değerlendirmeye girmek istemem.
Bihter ve boğa 🙄🙄 olmamış hiç, mantık bizim soyadımız😂
Behlülmüşüm
Valla Adnan olmaktan iyidir
Yengemizi şapmak istwmezdik ama kader utansın
Bülent.. 😅 Ne kadar da masumum bak.. 😄
En masum cidden oydu 🤣🤣🤦♀️
Aynen.. 😅 Benimle çok uyumlu oldu.. 😂
Bihter'mişim, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :D
Sevinmelisin. Sen koskoca Bihter Ziyagilsin kendine gel!! Dicnfjfb
Behlül musum kaçayım bari 😄
Bu iyidi snxjdndbc
Havin bana geçen gün yazmış. Mesajlara bakamıyorum ben. Telefon yasak