Güncellemeler
+1 yıl
Yargısız infaz yapanlara transit ayın kuzey ay düğümü üzerinden geçtiği gün ve saat. Ayda bir kez oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kafayı yaşamak için ne kullanıyorsunuz çok merak ediyorum. Narkotik şube buradaki hesapları incelese çok ekmek çıkar
Anlamını biliyor musunuz?
Bu tür şeylere inanıyorsan elimde çok güzel bir köprü var iki yakayı birbirine bağlıyor satayım sana
Elinizde o köprü varsa demek ki o köprüye sizin ihtiyacınız var. Ben insanların inançlarına düşüncelerine burnumu sokmam. size de tavsiye ederim. Hayatınız zor diye burada insanlarla kavga ederek stres atmayın.
Seni çok gergin gördüm papatya çayı öneriyorum. Bu tür şeylere kafa yoracağınıza hayatın gerçekleri ile yüzleşseniz içsel gelişiminizi daha hızlı ve sağlıklı tamamlarsınız.
Evet buradan anlaşıldı hayatınızın zor olduğu. Üzülme her şey geçer. Ama insanlarla kavga etmen negatif şeyleri çeker sana
Ben seninle kavga etmiyorum, konu hakkındaki düşüncelerimi belirtiyorum? Gerçekten ay döndü yıldız kaydı bana şu etkisi oldu bu etkisi oldu mevzusuna inanacak kadar ne yaşadın merak ediyorum
Belli bu kavga etmemiş halin mi 😅😅😅
Türkçe de zor senin için. Diyorum ki sorunlu insanlar canı sıkılınca satascak yer arar. İnsanlar kendi düşünceleri ile aynı şeyi düşünmeyen insanlarla kavga ederler. Eee bu da sensin. Yazık sana ne yaşadın da böyle saygısız oldun.
Klasik bir women örneği. İğnelemeyi kavga sanan bir kuşak geliyor. Okulda öğretmediler mi sana dil bilgisini?
Sana başkalarının düşüncelerine inançlarına dinlerine saygıyı ogretmemisler ufaklık
Bu bir din değil. Ayrıca insanları yanlıştan döndürmek, doğru yolu göstermekte insanlığa yakışır bir şey. Ama bunu görecek erdem herkese nasip olamıyor üzülme bu duruma nasip...
Sadece din kelimesini yazmadım tekrar oku. Tek seferde anlayamıyorsun biliyorum
Boş vaktim bitti çalışmaya gidiyorum boş vaktim de yine gelir zaman öldürürüm, seni seçtim pikaçu
Ahh senin işin de mi vardı.
Abla herkes senin gibi ot değil işte yıldız kaydı, falan olacak yerine gerçekleri yaşıyoruz
Bir başka probleminde insanların hayatını bilmeden yorumda bulunmak. Ohooo tek okul değil aile terbiyesi de almamissin