Facebook şifremi istemisti vermezsen terkederim falan dedi verdim, facebookta kadın olan herkesi engelledi, çoğuda akrabamdı, daha çok şey sayarim, liste uzayıp gider😊
Toksik inananlardan uzak durun. Kim olursa olsun vazgeçilmez değildir ananız babanız çocuğunuz olmadığı sürece. Çünki hayatta seçemeyeceğim tek insanlar bunlardır
Yurtdisinda idi senede 2 kez gelirdi bir paskalya tatilinde birde yaz tatilinde, belkide devamli birlikte olmadigim icin katlanabildim, uzak oluncada goruntulu arardi kontrol etmek için
Hayır ortada bi çocuk olur çocuk için katlanırsın da 8 sene hiç bir bağın olmadığı hemde sorunlu bir tipe katlanan insanda da sorun vardır. Kaostan beslenen tiptir hayatımda bu tarz insanlara asla yer vermem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dominant, kararlı, şüpheci, erkegi esaret altina almayi sever,8 sene iliskim oldu başak kadını ile
hayda
Hayatı zindan eder, inanmiyorsan dene ve gör🤣
Senin burç neydi
Aslan
O eylül 1 doğumlu idi ben 17 Ağustos
Hmmmm
Evet😊
Facebook şifremi istemisti vermezsen terkederim falan dedi verdim, facebookta kadın olan herkesi engelledi, çoğuda akrabamdı, daha çok şey sayarim, liste uzayıp gider😊
usta seninki ayrı bir sorunlu herkes öyle değildir
Bilmiyorum ama oyleydi
O hastalıkliymiş ya o ne öyle burcu ne olursa olsun tahammül edemem hastalık derecesindeki kıskanç insanlara.
Toksik inananlardan uzak durun. Kim olursa olsun vazgeçilmez değildir ananız babanız çocuğunuz olmadığı sürece. Çünki hayatta seçemeyeceğim tek insanlar bunlardır
8 senem heba oldu tek üzüldüğüm bu ama atlattım çok şükür
8 sene nasıl katlandın ki sende de problem var bence sorunlu çıkarsa ayrılırsın biter
Çok aşıktım öyle böyle degil
Yurtdisinda idi senede 2 kez gelirdi bir paskalya tatilinde birde yaz tatilinde, belkide devamli birlikte olmadigim icin katlanabildim, uzak oluncada goruntulu arardi kontrol etmek için
Hayır ortada bi çocuk olur çocuk için katlanırsın da 8 sene hiç bir bağın olmadığı hemde sorunlu bir tipe katlanan insanda da sorun vardır. Kaostan beslenen tiptir hayatımda bu tarz insanlara asla yer vermem
Çocugumuz var mı bilmiyorum ki 2018 de ayrıldi her yerden engelledi,2018 de korunmasiz iliski oldu,
Yok abicim sen eyt den emekli olursun bundan sonra kedi köpek falan besle bulaşma hiç
Almanyaya gittikten sonra önce hamileyim dedi sonra degilim dddi sonrada engelledi heryerden.
Ders oldu zaten😊
Bulaşma derim Allah muhafaza bu kadar egoist insanlar görmedim hiç
Ben bir Başak erkeği olarak Başak kadınına katlanamadim işin çok zor sabır dilerim
Mükemmelliyetci titiz
Detaycı