Bana cin mi musallat oldu?

5-6 ay önce uyumak için yatağa girdiğimde kulağıma ablamın sesi geldi bu ses kafamın içindeydi dıştan gelmemiştir muhtemelen ablamda başka şehirde, ablamın sesiyle hatırlamadığım şeyler söyledi kafamın içindeydi ama bunu kesinlikle ben yapmıyordum sonra gözümü kapattığımda çift göz gördüm, kehribar sarıydı korkunç gözlerdi ve bunu yine kendim yapmıyordum gözümü ne kadar sıksamda bu çift göz sanrısı gitmedi gözümü açmaya hareket etmeye çok korktum o an durdum öyle bi kaç saniye sonra bitti, ikinci olay 1 yıl önce oldu karanlık ışık girmeyen bi odada yatıyodum uyandığımda birisinin arkadan bana sarıldığını kendine çektiğini gördüm bu da 2-3 saniye sürdü belki bu normaldir yeni uyandım yalan , bugün ise griptim uyuduğumda saat 2'de kalktım ve 5'e kadar uyuyamadım uykusuzluk cin musallatının belirtisiymiş ama belki hasta olduğum için uykum kaçmıştır, 2'den 5'e kadar olan süreçte kafamda sesler duydum ismimi söyledi, benim ismim abdullah müslüman cinim dedi ama o günün sabahında cinleri çok fazla araştırmıştım belki üzerimde etkisi oldu ve kendi kafamda konusmaua baslamıstım bilmiyorum, ama ismimi söyleyen ses kesinlikle ben değildim bunlar normal mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Uyandığımda birisinin arkadan sarıldığını kendine çektiğini hissettim olacaktı pardon
Bana cin mi musallat oldu?