- https://www.dailymotion.com/video/x8odk6210 Yorumla
+1 yılÇok sever içi gider ama bunu sözlerle değil korumacı benimsemiş tavırlarıyla belli ederler. Çok kıskanç olur kafada kurarlar. Takıntıları vardır. Aslında oldukça duygusal olmasına rağmen dışarı belli etmekten çekinir sert durmaya çalışırlar. Serseri ruhlarının yanı sıra tam bir aile babası vardır içlerinde. Ortamlara düşkünlerdir ama sıcacık yuvası olsun isterler herkes çok çapkın bilse de yuvasına sadıktır. Eşinden tutku bağlılık bekler bol temastan hoşlanırlar. Otoriterlerdir. Anlaşmak için inatlaşmak yerine alttan alıp tatlı konuşulursa zaten sizin dediğinizi yapar ama iş inada binerse asla dediğinden dönmez.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaşırının bi tık üstü kıskançlık var ise işte öyle bi kısıtlama öyle bi baskıyla yani bu erkek kişisi elinden gelse seni seviyor diye bir yere kapatır ki başka kimse seni görmesin konuşmasın bile
29 Yorumla
Soran+1 yılKıskanç olduğunu kabul etmeden kısıtlayan birisiyle ilk defa beraber oldum 😅 gerçekten aşırı kıskanç. Bakkala gittiğimde bile haberi olsun ister mi bi insan ya? 3 gün görüşemiyoruz, yoğun işi dolayısıyla. O zaman bile neredeydin niye haber vermedin diyor ya 🤦🏼♀️
Yay+1 yılhaberi olmasını geçtim zaten sevgililikte dışarı çıkarken iletişimde olduğun için bunlar konuşulan şeyler amaa onu giyemezsin bunu giyemezsin , erkek kuzenlerin ile dışarı çıkamazsın onlarla tokalaşmazsın bile , dışarıda sana yol tarifi soran kişi erkek ise kafanı çevirip cevap vermeyeceksin gibi şeyler olunca nasıl bi ruh hastası ile beraberim diyor insan o zaman
Soran+1 yılVaov 😳😳 bu kadar ağır mı cidden ya? Benimki o kadar değil, telefonuma bile bakmaz asla. İnşallah böyle birisine dönüşmez 🤦🏼♀️
Yay+1 yıltam olarak bu kadar ki daha özel kısımlardan bahsetmedim bile işte... yani sevme beni durumuna getirir insanı
Soran+1 yılDahası da mı var 😞 korktum şimdi biraz. Gerçekten çok kıskanç. Korkutuyor bu kıskançlığı biraz
Yay+1 yılbu kıskançlık veya sahiplenmek değil aslında işte korumak böyle olmaz bu ruh hastalığı kısaca , vs çok korkutucu
mesela en küçük örnek evlensek o evde yokken kimseye kapıyı açmayacakmışım onsuz dışarı çıkmayacakmışım gibi gibi
Soran+1 yılHaydaaaaa, ben bu detayları hiç konuşmadım. Yani böyle düşüneceğine ihtimal vermedim. Konuşacağım bunları onunla. Ay inşallah böyle değildir 🥺
Yay+1 yılher koç aynı değildir inşaAllah hadi 😀
Soran+1 yılAmin aminn 😅
+1 yılBir Koç olarak şunu söyleyim
Partnerim tutkulu ve arzulu olmalı
Hemen pes etmemeli
Maceracı ve yenilikçi olmalı yoksa sıkılırım
Sempatik Güler yüzlü olmalı
Sonrası bende zaten 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir Koç seni sevdiyse o tür bir düşün Ben nasıl bir iyilik yaptım ve mükafat olarak bir koçun sevgisine layık oldum
16 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅 neden ki? Nasıl severler
Soran+1 yılKimisi asla sevmez, sadık değil diyor. Kimisi sadık güzel sever diyor 🤔
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için. İnşallah sevgilimde böyle sever beni
+1 yılNe sevmeyi bilir ne de sevilmeyi.
Çok çabuk soğurlar ilişkiden. Psikolojik olarak bitik duruma düşersin.30 Yorumla
+1 yılNasıl severler bilemiyorum ama aşırııııı zor koç burcu erkeği
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Kıskanç. Bağımsız, özgür ruhlu. Anlaması çok zor
Aslan+1 yılBunlardan daha ziyade çok inatçılar ve sabit fikirliler
Soran+1 yılEvet küçücük şeyi bile inat haline getiriyorlar
Aslan+1 yılKesinlikle katılıyorum
+1 yılHeyecan bekler. Ama çabuk sıkılırlar bağlılıkları zayıftır bilesin.
110 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldıklarını nasıl anlarız?
Koç+1 yılManipulatif değiller gizlemeyi beceremezler anında anlarsın.
Soran+1 yılO zaman ayrılmak mı gerekiyor
Koç+1 yılEvet işkence olur sonrası.
Soran+1 yılİlgilenmez, arayıp sormazlar mı yani 🙄
Koç+1 yılİlgisi kaçtıysa zor. Koçlar merak timsalidir. Heyecanı severler. Heyecanını ve merakını diri tutarsan kolay kolay gitmezler.
Soran+1 yılHeyecanını nasıl diri tutabilirim 🤦🏼♀️ eninde sonunda ilk heyecan bitecek yani
Koç+1 yılOnu da ben söyleyeceksem sen ne yapacaksın :) Ne bileyim neler ilgisini çeker o kadar düz değil insanlar :)
Soran+1 yılNasıl yapacağımı sormadım ki. Eninde sonunda bitecek yani heyecan 🤦🏼♀️ onu söylemeye çalışıyorum
Koç+1 yılHer güzel şeyin bir sonu vardır diyelim o zaman
Ben koç burcuyum burcumun bütün özelliklerini taşırım çok duygusal ama bir o kadar tez canlı
00 Yorumla
+1 yılİç koç burcu tanıdığım olmadı bana hep egolu ve kibirli biriymiş gibi bir his uyandiriyorlar
01 Yorumla
+1 yılŞimdi sen bu altta yazanların etkisinde kalarak "koç erkeğini
01 Yorumla
Balık+1 yıl" gördüğün zaman ona göre mi hareket ediceksin?
+1 yılBurç murç yalan bu saçmalıklara vakit harcayacağına bizzat onu tanımaya çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Koç burcuyum güzel severim sevmesini mutlu etmesini çok iyi bilirim duygusalımdır tabi karşımda ki bütün bunları hak ediyorsa
010 Yorumla
Soran+1 yılKimisi beklemez, sıkılır falan diyor. Sıkılmamak için ne beklersiniz? Sadık mısınız gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSadakatin sevginin aşkın burçlarla bir alakası yokki seven insan her türlü sever sorunuza gelirsek eğer evet seversem sevdiğim kadına bilhassa gelecekteki eşime sadık olurum aileme sadık olduğum gibi
Soran+1 yılİnşallah sevgilim de böyle düşünüyordur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah kardeşim bişey sorabilir miyim
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSiz nerelisiniz
Cevap sahibi+1 yılEğer özel değilse
Soran+1 yılNeden bunu sordunuz ki
Soran+1 yılRizeliyim ben
Cevap sahibi+1 yılSadece merak ettim kardeşim sıkıntı yok
Koç kadını gibi zamanla sever tanıdıkça bağlanır lider olduğu için sen ona uymalısın akıl vermek yerine fikir vermelisin sınırlarını ihlal etmediğin sürece bırakacağını sanmam koç özgür olduğu yerden kolay kolay ayrılmaz birde sevilip ilgi görüyosa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoç burcu erkeği kıskançtır ilişkiyi kendisi yönetmek ister
30 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşım koç inanılmaz zor oluyorlar fakat bi sevdi mi bebek gibi seviyorlar ya da bilmiyorum en azından benim erkek arkadaşım öyle olabilir
21 Yorumla
Koç+1 yıl@aleyna404040 Beni tarif etmişin. güvenene kadar zor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoçlar çok inatçı olur sevdiklerini çok belli etmezler. bencil burçlardan biri
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle bunu söylemen bile koç olduğunu belli etti 😊
Cevap sahibi+1 yılBenimki oğlak eski sevgilim koç babam koç yeğenim koç. is arkadaslarım koç yeterince koç tecrübem var
Koc erkekleri sevmez sever gibi yapar sonra tum ilgisini ckeer sik gibi kalirsin agzina sicar sakin koc erkegi gibi bi hataya dusme
00 Yorumla
+1 yılSahiplenir ama ciddi düşünmüyorsa hevesi çabuk biter…
121 Yorumla
Soran+1 yılHevesle mi ilk başta evlilik fikriyle gelirler?
Oğlak+1 yılEvlenme teklifimi etti
Oğlak+1 yılCiddi fit o zaman
Soran+1 yılEvlilik teklifi etmedi. Ama evlilik konuşuyoruz. Ailemle tanışacak
Oğlak+1 yılİyi o zaman
Soran+1 yılOyalama için midir bu yaptığı
Oğlak+1 yılYok hayır
Oğlak+1 yılSana karşı ilgili mi o önemli
Soran+1 yılVakit buldukça ilgileniyor. Yoğun bi işi var ne yazık ki. Polis. Gecesi gündüzü pek belli değil
Oğlak+1 yılHmm güzel o zaman
Soran+1 yılÜzerine gitmiyorum. Doğruyu mu yapıyorum peki? şu an çok takıldığı bir sorunu var. İçine kapandı. Yanına geliyim dedim. Bişey söylemedi. Sordum söylemedi. Sonra normal mesaj attı falan. Doğru mu bu yaklaşım?
Oğlak+1 yılYok üzerine gitme çok
Oğlak+1 yılYaşlarınız kaç
Soran+1 yıl26 ben o 33
Oğlak+1 yılPeki sorun iş kW mi
Soran+1 yılEvet işi çok yoğun. Uyku düzeni yok. Tatili yok. İzinli olduğunda bile işe gidebiliyor. Yanımda bile iş halleder. Biz bide ayrı şehirlerdeyiz
Oğlak+1 yılOndan olabilir
Oğlak+1 yılYalnız bırakma yinele
Oğlak+1 yılStresli işi var
Soran+1 yılTamam dikkat edicem 🌸 çok ederim yardımcı olduğun için 🤍
Oğlak+1 yılRica ederim
+1 yılBen koç burcu bir kadınım etrafımdaki insanlar hep şey diyor koç burcu erkekleri direk çöp en şerefsizler koç burcu erkekleridir doğrumu?
01 Yorumla
Oğlak+1 yılCiddi düşünmüyorsa bi anda bırakabilirler dengesizler
Onlarda kalp denen organ yok. Ayran akıyor damarlarında. 😃😃😃
11 Yorumla
Koç+1 yılYuh be
+1 yılBir koç burcu olarak ürememelerini tavsiye ederim hırslı olmalarına rağmen çabuk inanırlar 🤭
00 YorumlaÇok libidosu yüksek ve tutku doludurlar
10 Yorumla
+1 yılSevmez direk sevmez seni yönetmeye calışır sadece
20 YorumlaÇok güzel sever kiskanir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutkulu sever, kendimden seviyorum:) Gerçi 4-5 senedir yok da
00 YorumlaKoçu bilmem ama başak adamın dibidü😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çok kaba geliyor bana
00 YorumlaHerkesi sever onlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇapkın olduklarını nasıl anlayacağız pekii
kiskanarak
07 Yorumla
Soran+1 yılSevdiği zaman mı kıskanç oluyor
Soran+1 yılÇok beğenir beni. Güzellik göreceli tabi ama ☺️ o yüzden mi bu kadar kısıtlayıcı? Şarjım bittiğinde dışarıda, kıyametleri koparıyor
Soran+1 yılGüveniyor ya. Fotoğraf istemeyi, kanıt istemeyi falan bıraktı artık şükür. Sadece haber vermemi istiyor. Dikkat edeceğim çok teşekkür ederim 🌸
+1 yılSevmez.
25 Yorumla
Soran+1 yılİçim karardı 😅😅🙈
Oğlak+1 yıl😄😄
Oğlak+1 yıl
Güzel severler zor seven burç tipidir
00 YorumlaAyyy manyak onlar uzak durrrr
00 YorumlaSert
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevmez burcu önemsiz
20 Yorumla
+1 yılSahiplenerek sever, ve kibarlıktan çok hoşlanır.
010 Yorumla
Terazi+1 yılEvet ben burçların karakterini çok iyi tanırım
Terazi+1 yılburada tabi tek bir güneş burcunuz değil ay burcunuzda önemli o yüzden daha kısıtlı bir bilgilendirme yapabilirim. Koç erkeği kendini beğenmiş, Atılgan, işinde lider olmayı çok seven, onurlu, Cinsel şehveti yüksek bir erkektir. Kendisi çok dominant ve tam bir sevdiceğini sahiplenmek isteyen bir erkek modeli olarak karşımıza çıkar, Bazen çok hızlı karar verdiği için ah benim eşşek kafam dediği olur ama doğru yolu hemen bulur. onların sevdiği anahtar kelimeler,/(Güç, iktidar, Zengin yaşam çok bakımlı kibar hayat dolu olan eşinin sevdiceği, Takdir")
Terazi+1 yılTeşekkür ederim✋
Terazi+1 yılAzize3.3 instagram hesabım
Koç sonuç odaklıdır. Gerisini sen anla.
00 Yorumla
+1 yılKoç dediğin akrep sever bdhdjsks
01 YorumlaHerkese güvenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ondan kac
13 Yorumla
Boğa+1 yılAaaa öyle denir mi yaa ayip :)
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç bence yani
Boğa+1 yılAaaa senin canını bir koç mu yaktı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞair gibi duygusal olurlar
00 Yorumla
+1 yılSevmez beklemez
14 Yorumla
Soran+1 yıl🙄 e ama ilişki içinde. O zaman ilişki yaşamasın, günü birlik takılsın
Başak+1 yılÖyle yapıyorlar
Soran+1 yılAnlayamadım ben bu kafayı ya
Başak+1 yılYeni nesil işlemci ondan
+1 yılAşırı romantikler
00 YorumlaBalık etli
00 YorumlaBENİ ZKSKSKSKİSKSİWW
00 Yorumla
+1 yılKıskanır
00 YorumlaEğlenceli yenilikçi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!