akrep erkeği ilişkide nasıldır flörtkende nasıldır?
2 ay
Akrep erkeği ilişkide nasıldır?

akrep erkeği ilişkide nasıldır flörtkende nasıldır?
akrep olan sevgilim ile flört dönemimiz olmadı pek kendisi arkadaşımdı zaten bir gün bana bir kaç cümle bir şeyler söyledi aşkını itiraf ederken işte o gün feth etti beni ondan uzun sürede arkadaşken biz içten içe beni seven birisi olduğunu öğrendim sonrasında
erkeklere buradan diyorum ki sizin modernliğiniz sevgilinizin kankalarına kadar olsun, onlara asla izin vermeyin kankaları olmasını çünkü o erkeğin en az bir tanesi o kadına göz koyacak..
dedikten sonra akrep ilişkide nasıldır? onunlayken dersin ki acaba bu Dünyada ki tek güzel kadın ben miyim ki tek değerli varlık ben miyim acaba en çok ben mi sevildim ben mi arzulandım ben mi özlendim :)
Akrep burcu erkeği, tutkulu, sadık ve koruyucu bir partnerdir. Ancak, aynı zamanda kıskanç, şüpheci ve inatçı olabilir.
Akrep erkeği, karşı cinsten ilgi görmeyi sever. Ancak, ilişkiye girmeden önce karşı tarafı iyice tanımak ister. Akrep erkeği için güven çok önemlidir. Güvenini kazandığınızda, size karşı son derece sadık olacaktır.
Akrep erkeği, partnerine karşı oldukça tutkuludur. Duygularını açıkça ifade etmekten çekinmez. Partnerine karşı koruyucu ve sahiplenici olabilir.
Akrep erkeği, aynı zamanda kıskanç ve şüpheci olabilir. Partnerinin başkalarına ilgi duymasından hoşlanmaz. Partnerinin kendisine ihanet edeceğinden korkabilir.
Akrep erkeği, inatçı ve kararlıdır. Bir fikrine inandığı zaman, onu değiştirmek zordur.
Akrep erkeği ile ilişki kurmak için sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekir. Güvenini kazanmaya çalışın ve ona karşı sadık olun.
İşte Akrep erkeği ile ilişkide dikkat edilmesi gereken bazı noktalar:
Güvenini kazanmaya çalışın.
Partnerinin başkalarına ilgi duymasından hoşlanmadığını unutmayın.
İnatçı ve kararlı olduğunu unutmayın.
Akrep erkeği ile ilişki kurmak, zorlu olabilir, ancak aynı zamanda oldukça ödüllendirici olabilir.
cinsellik on plandadir, kiskanctirlar, gizemlidirler çözmesi cok zordur. pek bi seylerini paylasmazlar hep yuzeysel anlatirlar içlerinde ne öldüğünü bilemezsin belli etmez. sinsidirler, sürekli bi plan peşindedirler ama asla anlayamazsin. hirslidirlar, rekabet icinde olmayi severler o yuzden ona farkli seceneklerinin olduğunu da belli edebilirsin bu onu hirslandirir
romantiklikten anlamıyorlar sanki
bide duyguları cok agırdan mı olusuyor anlamadım
Cevap
2Cevap
Akrep burcu erkeği, ayakları üzerinden durabilen yapıya sahiptir. Henüz erken yaşlarda bile sorumluluk almaya çalışmaları, bu özelliklerini yansıtır. Merkür ve Plüton gezegeninin hareketlerinden etkilenen akrep burcu erkekleri, farklı özellikleriyle ön plana çıkarlar. Sürekli hareketli olurlar. Onlar için durmak gerilemek anlamına geldiğinden, pozitif düşünceleriyle birlikte devamlı bir şeyler yapmaya çalışırlar. Akrep burcu erkeğinin bir tarafı daima çocuk kalır. Bazı olaylara yaklaşımları çocukça olabilir. Duygusal ve merhametli olmaları bu özelliklerinden kaynaklanır. Akrep burcu erkeği meraklı yapıya sahiptir. Devamlı öğrenme telaşı içerisindedir. Öğrenmek için kıtaları aşmak onun için sorun teşkil etmeyecektir.
Özgürlüğe düşkün yapıdadır. Akrep burcu erkeği yaptıkları işlere başkalarının karışmasını asla istemez. Yanlış bile olsa kendi başına karar vermeyi ister.
Tartışmayı gereksiz uzatıp yüzüne vurur pek çok şeyi. Alttan almak suyuna gitme huyu yoktur. Gıcık kaparsa asla düzgün davranmaz. En ufak hatalarını zaten şöyle yapmıştın diyerek yüzüne vurur. Ayrılamazsa da aldatır sinsidir. Hiç sevmediğim ve anlaşamadığım bir türdür.
2 gün önce ghostladığım ex flörtüm akrepti nankör şrfzler
Toksik bir ilişki yaşamak istiyorsan, buna hazırsan başla. Muhtemelen hayatı sana zehir etmeye çalışacak. Kolay gelsin.
Akrep burcunun kadını da erkeği de cinsellik düşkünüdür. İyi işler içten içe fark ettirmeden çok çapkındır. Hele akrep burcu kadın çok ama çok tehlikelidir. Her konudan dikkatli davranmakta fayda vardır bence
Gizemli kıskanc tutkulu 6. hissi kuvvetli
burclardan hiç anlamam
Efsane burçtur her anlamda
AKREP OLARAK TUM DETAYLAR BENDE
cok cesur olmalısın her konuda
ona karşı nasıl olmalı yım?
taktık verebılırım
@Leyhla33 tamam anlatirim
@Leyhla33 kapalisin
Kötü
Uğraşılmaya değmez
Kıskançtirlar