Haritami göre hangi ülkelerde başarılı olabilirim? Yurt dışına çıkma şansım var mı? Kaç yaşlarında evlenebilirim? Evleneceğim kişi hangi burclarda ya da meslekten olabilir? Kendi işimi kurabilir miyim? Hangi meslekler bana uygun? Anlayan yorumlayabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İnternette anlamina baktım önümüzdeki üç aylık gibi kısa süreleri yorumluyormus. Ve yorumladıklari hep yapmak istediğim şeyler ve konulardi. Sanki aklımı okumuşlar gibi hissettim
Astrologymaster uygulamasını indir. Burada boşuna millete ağız eyme orada uygulama çok güzel yorum çıkartıyor haritana. Astrokartografi haritanda orada mevcut oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mutluluk çıkmış
Hangi ülkede başarılı olup olamayacgin astrokartografi haritasinda görülür natal haritada değil.
O haritalar yok nette. Nasıl hesaplariz bir fikriniz var mı?
Astrologymaster uygulamasını indir. Burada boşuna millete ağız eyme orada uygulama çok güzel yorum çıkartıyor haritana. Astrokartografi haritanda orada mevcut oluyor
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Gerçekten güzel bir uygulamaymis. Progres haritaya baktım yapmak istediğim şeyleri tam on ikiden yorumluyor bu uygulama
Evet canım diyorum ya uygulama cidden güzel yorum yapıyor ❤️ progres haritayı tam anlayamadifim için ben bakmadım ne oluyor
Hangi uygulamayı indirdinn
MS astro
Bana da baksana aşko
Ben yorumlamadim harita buldu. Google Play'de ya da applede indirin bilgilerinizi girin haritaniz çıkıyor
Adı ne
Ms astro uygulamasını indirdim
İndirdim ama yapamıyorum sana bilgilerimi versem sen benim için baksan olur mu
Bir hesaptan giriş yapılıyor. Kendi mailinizle girseniz daha iyi. Tekrar deneyin daha sonra