Astroloji & Burçlar Yorum yapın burcunuzu tahmin edeyim? aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar siz sapsik misiniz isminizin altında burcunuz görünüyor artık shjsjhs o yüzde biliyorum Yorum yapın burcunuzu tahmin edeyim? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. edebilirsiniz 0 1 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Koç
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% Aslan +1 yıl Doğum tarihimizi doğru verdiğimize nerden kanaat getirdin tam olarak 0 1 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Tutar diye Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Bir şey yazınca ve kategori burç olunca zaten nicklerin yanında burç çıkıyor ki☺️ 0 1 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Evet açıkladım Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Kesinlikle beni bilemezsin imkanı yok 0 4 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Yengeç Yorumla BİLALİm0138 Yengeç +1 yıl Bilemedin bu burç çok kıskançtır Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Akrep Yorumla BİLALİm0138 Yengeç +1 yıl Doğru ama gerçekten sever intikam almıyorsa Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Et hadi burada olan burcum yanlış ona göre. 0 6 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Yay Yorumla highanxiety İkizler +1 yıl Son bir hak daha. Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl İkizler Yorumla highanxiety İkizler +1 yıl Bilemedin. Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Neee Yorumla highanxiety İkizler +1 yıl Boğa. Yorumla
Güzrenkli Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Et bakalım aşkilettoperipello 0 1 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Akrep Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% Koç +1 yıl Burcum yok. Burcu çık artık karşıma 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Koc Yorumla ESKIbirKSliadam Koç +1 yıl Bravo sana cidden süpersin. Profile bile bakmadan söyledin bunu helal olsun Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% Aslan +1 yıl Hadi söyle bakalım ben hangisiyim? 0 4 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Asan Yorumla shadow1905 Aslan +1 yıl Nasıl bildin ki? Kafayı yiycem Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Ehehehe Yorumla shadow1905 Aslan +1 yıl Hadi söyle? Lütfen Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 Yengeç +1 yıl Doğru olmazsa alkol içeriz ama tamam mı? 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olur et 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Yengec Yorumla birsuskuncicek Yengeç +1 yıl Bildn kahin kız Yorumla
tülayısevenoçocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 79% Yay +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Yay Yorumla tülayısevenoçocuk Yay +1 yıl Doğru Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Akrep +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Akrep Yorumla TeteM3 Akrep +1 yıl doğru Yorumla
Bilalhayal Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 33% İkizler +1 yıl Evet buyurr 0 1 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl İkizler Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Koç +1 yıl Et bakalım 😅 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Koc Yorumla Nur29290 Koç +1 yıl Bilemedin 😅 yengeç Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% Yay +1 yıl Şöyle bakak gorek 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Yengeç Yorumla SADECEYASINN Yay +1 yıl Nayir Yorumla
emqultas Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Boğa +1 yıl Nasil bir yorum olmalı 0 3 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Boğa Yorumla emqultas Boğa +1 yıl Yaşımdan dolayi doğum tarihimi kestirmiş olabilirmisin:)) Yorumla emqultas Boğa +1 yıl Helal sana be ben nasil fark etmedim :)) Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Balık +1 yıl Yorum 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Balık Yorumla IgotWhatUneed Balık +1 yıl Soru hileliymiş şimdi fark ettim Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Koç +1 yıl Et bakalm 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Koç Yorumla MorettiMichael Koç +1 yıl Aslan eh yakın karakterler Yorumla
TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Ets... 0 4 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Boğa Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl 😱😱 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Hahahahahahah Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Shjsjhs Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Koç +1 yıl Buyurr 0 1 Yorumla krielde Koç +1 yıl 😮😮 ama bu yanlış burç Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Olur 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Başak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil yükselenim başak ama bu da az çok doğru tahmin oluyor 👏 fkckdk Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yorum 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Boğa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yay Yorumla
Tαdić10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Kova +1 yıl Olur 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Kova Yorumla Tαdić10 Kova +1 yıl Tuttu Yorumla
AliveMan06 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Boğa +1 yıl Ne desek 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Boğa Yorumla AliveMan06 Boğa +1 yıl Nooooo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Er bakalım 0 5 Yorumla aşkilettoperipellam Koç +1 yıl İkizler Cevap sahibi +1 yıl Yok degilim allah korusun Cevap sahibi +1 yıl Bnmkını bılemdın aşkilettoperipellam Koç +1 yıl Gizliden diye Cevap sahibi +1 yıl Bunu da sen bill
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
edebilirsiniz
Koç
Doğum tarihimizi doğru verdiğimize nerden kanaat getirdin tam olarak
Tutar diye
Bir şey yazınca ve kategori burç olunca zaten nicklerin yanında burç çıkıyor ki☺️
Evet açıkladım
Kesinlikle beni bilemezsin imkanı yok
Yengeç
Bilemedin bu burç çok kıskançtır
Akrep
Doğru ama gerçekten sever intikam almıyorsa
Et hadi burada olan burcum yanlış ona göre.
Yay
Son bir hak daha.
İkizler
Bilemedin.
Neee
Boğa.
Et bakalım aşkilettoperipello
Akrep
Burcum yok. Burcu çık artık karşıma
Koc
Bravo sana cidden süpersin. Profile bile bakmadan söyledin bunu helal olsun
Hadi söyle bakalım ben hangisiyim?
Asan
Nasıl bildin ki? Kafayı yiycem
Ehehehe
Hadi söyle? Lütfen
Tam bi ruh hastası olan burç
Köleleri kırbaçlamaya dewam
Gözükmesi lazım
ikon var gözüküyor
Doğru olmazsa alkol içeriz ama tamam mı?
Olur et
Yengec
Bildn kahin kız
Et bakalım
Yay
Doğru
et bakalım
Akrep
doğru
Evet buyurr
İkizler
Et bakalım 😅
Koc
Bilemedin 😅 yengeç
Şöyle bakak gorek
Yengeç
Nayir
Nasil bir yorum olmalı
Boğa
Yaşımdan dolayi doğum tarihimi kestirmiş olabilirmisin:))
Helal sana be ben nasil fark etmedim :))
Yorum
Balık
Soru hileliymiş şimdi fark ettim
Et bakalm
Koç
Aslan eh yakın karakterler
Ets...
Boğa
😱😱
Hahahahahahah
Shjsjhs
Hmm et