Merhaba, Koç burcu, yükseleni balık olan bir erkekle burcu boğa, yükseleni aslan kadını nerelerde anlaşmazlık yaşar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen dominant o pasif. Balık tarafı zaten duygusal ama oda altta çok kalmıyor neredeyse aynısınız
Pasif mi? Hiç pasif değil. Hatta aksine baskın. Kıskanç ve yönetmeyi seviyor
Sende öylesin ama
Evet kıskancım ama ona belli etmiyorum. Sevmiyor çünkü kısıtlanmayı. Ben seviyorum sahiplenilmeyi
Balık tarafı özgür ruhlu. Agresiflikte oradan geliyor inadı zaten koç. Sende kolay kadın değilsin ama. Senin erkek versiyonundan çok çektim bende yükselen aslan burcu boğa erkeği ile yükselenim akrep beni fena harcadı
Peki iyi yapıyor muyum böyle davranmakla? Beni pasif mi görür böyle? Yoruldum çünkü baskın ve yöneten olmaktan. Biraz kendimi bırakmak istiyorum artık.. ya kıyamam :( kadınla erkekler o kadar farklıyız ki. Aslan burcu erkekleri sadece kendilerine aşık olurlar. Iyy hiç sevmem egolarını. Boğa burcu erkekleri de çapkın, baskın ve yalancı olurlar genelde. Aslında sen alt ederdin, akrep yenerdi boğayı. Aslan erkeğinden uzak dur aman diyim :(
Ben yengeç Burcuyum ama yükselenim akrep tarafım daha baskın duruyor oda derdi zaafımsın diye. Zaten bilirsin akrep kadınları basit lokma olmuyor istesem burnundan getirirdim ama bende hayatıma adapte ettim kendimi evet aslan tarafı ile çok çatıstım çok yordu beni. Asağılamaları yalanları aldatması çapkınlığı.. sadece verdiğim 7 seneye üzülüyorum ona ve hakkımı helal etmiyorum. Sinsi diyorlar biz de fazla zekiyiz zaten 2 tarafın verdiği 6. Hisle ben rüyamda bile aldatıldığımı hissederdim yinede kendime yedirmezdim
Anladığım kadarıyla sen ilişkinin iplerini ona vermişsin koç tarafını bilmemde balık kısmını alt edersin onlar umursanmamaktan nefret ederler bende inatla onları görmezden geliyorum çıldırıyorlar ama bu kez koç inadı tutarsa yok yani sana fayda sağlayacağını zannetmiyorum su cocuktan sana ekmek çıkmaz bu ulta şerefsiz erkeklerden
7 sene mi ah canım benim.. Allah kimsenin yanına bırakmaz. Sen istememişsin burnundan getirmeyi. Yoksa görürdü dünyanın kaç bucak olduğunu. Üzülme, önüne bak 🌸🌸
Evet istemedim çünkü kırılsa bile akrep kadını basını öne eğmez dik yürür. Ağlarım bugün yarın bana gelir onu ağlatırım yaptığını yanına bırakmam ama onada yalvarmam
Bana her gelişinde zaten zehrimi akıttım sokuyorum benden korkuyor çok fazla
Ay seviyorum niye öyle dedin 😞 iyi düşünelim iyi olsun 🙈 ben uğraşmaktan ziyade biraz yola gelsin istiyorum. Ama çok da efor sarf etmek istemiyorum. Bi tık yola gelse çok iyi olur. Nasıl yapacağımı bulamadım 🙄 umursamasam kavga çıkar. Hiç sevmiyor umursanmamayı. Çok özgür. Biraz haber verme yeteneği kazansa yeterli bana 😬
Sinsi diyorlar ya aslında akrepler sinsi değil vallahi değil sevdiği insana öyle vefakar sadıkki saçının teline zarar gelse kafayı yer buda onun zaafı ama bizimle ters düşen insan gerçekten kafaya alınsada Allah kurtarır o kadar söyleyeyim. Kin nefret intikamla sinir hastalıklarından akrepler yıpranıyor o kadar kolay değiliz
Bence onun istediği gibi birisi ol. Yalvarsın ve yelkenleri suya indirmiş gibi yap. Hiç beklemediği anda her yerden engeli bas. Neye uğradığını şaşırsın.
Akrep akreğiyle 1 yılım geçti. Ne yalanlar söylemiş bir bilsen. Nelerini yakaladım. Burca göre değil aslında o işler :/ baksana sende nasıl acılar çekmişsin. İnsanın içinde bitiyor da, yine de burçlara da uyumluyuz bir şekilde yol gösteriyor bize
Ahah kuzum sadece kafaya aldım onu yok vicdanmıs merhametmiş kalmadı ona karşı bana duygusaldan geliyor acıtasyonlar yapıyor ben onun duygularını kabul ettim kullandığını daha fazla üzerime oynayamaz zaten Şu an hayatımda zorda hatta imkansız diyebileceğim bir ikizler erkeği ilişki içerisindeyim bu bana yetiyor o kadar söyleyeyim 🥲
Valla kim olursa olsun karsındaki birine bağlı kalma derim bak en umursamayan erkek kıskanç değilim diyen erkek üzerime nasılsa titriyor kaybetmemek için. Üzerine oynaman gerekiyor zaaflarından vur sende çünkü sevince sana popon dönüyosa kaldırma popon kalk ısır sana döner o
Çok kıskanç. En büyük zaafı bu. Arada yokluyorum o sinirini. Her zaman olmasa da 🤭 insan yoruluyor oynamaktan ya, kendim olmak istiyorum artık:(
Ben biraz manyağım asla bakmam dediğim çevresi kız dolu çocuğa muzafakar iken evcimen kızken kaptım daha doğrusu beni elde eden oydu. Sınırların vardı mesafelerim vardı asmak için güvenimi kazanmak için uğrastı. Basta asırı ergen davranıyordu yüzüne dahi bakmıyordum çünkü zeka bizim için önemli bişey bide kendini beğenmiş insanlardan pek haz etmiyorum zaten oda onun gibiydi diye ilgimi çekmedi ne parası nede yakısıklılığı. Ben mayonez severim o nefret eder ketçap sever o kadar ters iken aramızda inanılmaz bir çekim sehvet tutku var hani diyorlar ya zıt kutuplar birbirini çeker diye son zamanlarda sanırım bayağı çekiyoruz birbirimizi..
İkizler mi Allah yardımcın olsun.. durduk yere hiçbir sorun yokken terketme huyları var ikizlerin. Birden yok olup, sonra yalvar yakar geri geliyorlar. Git gelli kafaları. Onun öyle dediğine bakma sen, kıskancın dibi ikizler erkeği
Oda terk etti canım ama ben de ona oynuyorum dediğim gibi basta ilgi verdi köpek gibi sonra çekti kendini bende çektim sonra gelip neden bana ilgi vermiyorsun dedi basta zaten aramızda uyumsuzluk vardı en baslarda
İşte bu boşvermişlik kendini tamamen kaptırana kadar sürüyor ne yazık ki. Bir gün işler eskisi gibi gitmese insan ne yapacağını şaşırıyor. O şaşırmalar olmasa bi tık daha kolay olabilir aslında. Ama sen yengece akrepsin. Bunu daha iyi yönetirsin. Bende ne yazık ki o otokontrol ve duygularımı kontrol etme yeteneği yok :(
Elini tutuyorum ittiriyor atıyor o kenara bende komple düzeltiyorum kendimi umursamıyorum gelip özür diliyor sinirimden az ağlamadım bunu gördü de. Ben diken üzerindeyim o asırı rahat bir insan. Çok fazla ilgimi çekme nedenleri belkide benim tam tersi olma yönümle bağdasıyor
Kalk git dedi yanımdan tam giderken kolumu tuttu sonra bana sinirli anında çatışmaları var ama ben kavgayı seven birisi olmadığım için bana çattığı anda tek basına bırakıyorum onu ve her defasında kendisi geliyor gelmezse asla adım atmam yani biliyor
Zor idare etmek. Peşimde koşan ikizler vardı. Prenses gibiydim. Sonra ortadan yok oldu. Bir kere adam gibi aradım. Baktım hala kem küm soğuk davranıyor. Anında sildim. 2 yıl oldu hala arkadaşız, eskiye dönmeye çalışıyor ama rüyasında bile göremez
Ahah aslan tarafın bitirdimi bitiriyor bende o yok merhamet ederim ben süründürmeyi severim annemde ikizler olduğu için ikizleri alt edebiliyorum o alt yapım var. Zaaflarından vurdun mu ikizler burcunun birşeyi kalmıyor istediğini yaptırabiliyorsun. Birde duygu onlarda hiç yok mantıksal düşünür hayata mantık çerçevesinde bakarlar
Evet evet böyle dengesizlikleri çok. O gitmeleri de poo pooları kalktığı zaman oluyor. Ya yeni birisi yazar falan
Aslan kadını vardı arkadasımdu ona asıktı ben o zaman ne bu cocuğun beni sevdiğinin fsrkındaydım kızda sonradan açıldı aslanlarla ikizler ezelden beri zaten anlasamıyor diye tahmin ediyorum
Evet evet. Bitirene kadar çok acı çekerim ama bitirdiğim zaman geri dönüşü olmuyor 😅 xu oyunlar beni yoruyor artık ya :( ben haber versin istiyorum sadece bu :(
Kızla arama mesafe aldım cünkü cocuk beni kaybetti o kız yüzünden ve onu silince affettim zaten. Ben paranoyak bir kızım kuruyorum kafamda çok fazla. Oda dengesiz bu yüzden çok basılıyor kavgalar sonunda da özür dileyen sürünen taraf benim bey oluyor 3 aydır beni elde etmeyi basardı madalyon takılmalı diye düşünüyorum 😌
İyi anlaşıyoruz aslında ama ikizler erkeği dengesiz. Ortadan zart diye kaybolmayı normal görüyorlar. 1 gün olur, 2 gün olur. Çalışırsın, yoğun olursun vs anlarım. Ama 1 hafta kaybolmak nedir ya 😅
Sen kendine değer versen bazı seylerin farkına varacaksın dediğim gibi hayatın ondan ibaret olmadığını düşün
Ben bitirince hiç acı çekmiyorum mesela
Dediğim gibi sen düşkünsün ona kaçırdığın nokta su: onlar hayatı ciddiye almıyorlar ona ayak uydurman gerekiyor. O eğlenmeyi seviyor evliliği değil
Bu arada balıklarda aldatır çapkın olurlar duygusal derler dısa dönükler sinirini sana patlatır en nefret ettiğim erkek burcu diyebilirim. Birde sürekli melankolik takılır ama gram yani kalpleri yok iki yüzlü oluyorlar çok fazla dedikodu yapıyorlar kendilerine çok asırı asıklar onlarda narsistler
Akrebin erkeği de namussuz oluyor bilirim az çatısmadık onlada düşüncelerimi okuyordu. Düşkün oldum bir an Bilmiyorum eğleneyim derken suyunu çıkardım adam koşarak uzaklaştı gecenlerde aradı beni ama ondan soğumıstum umursamadım uanlıs aramasına tamam dedim kapadım büyük ihtimalle konusmak istiyordu engeli faln kaldırdı çünkü
Bende öyleyim istiyorsam affederim ama bundan ne kazanacağımı düşünürüm hemen kestirip atmam ve birine gercekten düzgün olmasa bu kadar fedakarlıklar yapmam kosmam erkek peşinde. Az oda sürünsün
Çok şık tartışma mi var?
Ben alttan alıyorum genelde. Ona kalsa kavgaya döner gibi
Niye?
Sordum
Yorumu merak ediyorum ben daha çok. Anlıyor musun? Meraktan mı soruyorsun
Anlıyorum ondan sordum zaten
Var
Instagram kullanmıyorum. Buradan yazarsan iyi olur
burada durmuyorum ya
Ok sen bilirsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!