Astroloji & Burçlar Burcuna göre sen hangi sıralamadasın? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Oğlak çılgınlığı 💥😂#Morp ❤️ Güncellemeler+1 yıl SüperS ❤️ Burcuna göre sen hangi sıralamadasın? Cevapla Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç akıllıymış gibi davranan ama aslında çok çılgın olanlar :P evet bu da doğru 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% Akrep +1 yıl Akıllıymış gibi davranıp da aslında çılgın olanmış 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı. Yükselen çılgın, esas burç akıllıymış. Bende diyorum benim neden sağım solum belli olmuyor. 😄 2 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% Kova +1 yıl Ben iki gruba da dahilim. Sagil solum belli degil ama her hareketim mantiklidir. Cilgin bile olsa kontrolluyumdur. Tamam bazen asiriyim.. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çılgın gibi davranıp akıllı olan kısım. Çılgınlar mal mı yani saçma olmuş bu 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Boğa +1 yıl çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır aslan 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır.. 🥳 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% İkizler +1 yıl Çılgın ama Akıllı demişler. birtakım muammalarım var jsnzjs 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Kova +1 yıl Akıllıymış gibi davranan ama aslında çok çılgın olanlar yani kova 0 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Balık +1 yıl Akıllı görünen çılgınlardanım ne mutlu bana. Aksiyon insanıyım her daim. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Aslan burcu olarak çılgınlığım gerçek sanıyordum akıllıymışım 😂 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% Oğlak +1 yıl Oğlak Şimdi ben akıllı degilmiyim 😫 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Akıllı çılgınım ben, doğru 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% Boğa +1 yıl Oğlak. Çılgınca şeyler yapıyorum bazen 😂😂 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% Balık +1 yıl Ben uslu puslu akıllı birisiyim. İkizler ✌️ 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Balık çılgınlığı 🐬 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Oğlak +1 yıl Akıllıymış gibi görünüp çılgın olan 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Oğlak +1 yıl Çılgın gibi durup aslında akıllı olan ben 😊 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Akilliymis gibi davranıp çılgın olanlar. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Yükseleni de katarsam her ikisi de 😂 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Çılgın davranıp, akıllı olan 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep olarak çılgınlık ruhumuzda var ☺ 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay +1 yıl Çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır🤪😄 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% Boğa +1 yıl Akıllıymış gibi davrananlar ama Çılgın olanlar. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı. Akıllı gibi davranıp çılgın olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yengeç akıllıymış gibi davranan ama aslında çok çılgın olanlar :P evet bu da doğru
Akıllıymış gibi davranıp da aslında çılgın olanmış
Yükselen çılgın, esas burç akıllıymış. Bende diyorum benim neden sağım solum belli olmuyor. 😄
Ben iki gruba da dahilim. Sagil solum belli degil ama her hareketim mantiklidir. Cilgin bile olsa kontrolluyumdur. Tamam bazen asiriyim..
Çılgın gibi davranıp akıllı olan kısım.
Çılgınlar mal mı yani saçma olmuş bu
çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır
Çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır aslan
Çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır.. 🥳
Çılgın ama Akıllı demişler. birtakım muammalarım var jsnzjs
Akıllıymış gibi davranan ama aslında çok çılgın olanlar yani kova
Akıllı görünen çılgınlardanım ne mutlu bana. Aksiyon insanıyım her daim.
Aslan burcu olarak çılgınlığım gerçek sanıyordum akıllıymışım 😂
Yay burcuyum, o taraf işte 😂
fazlasıyla akıllı biriyim
Akrep çılgınlığı.
Çılgın gibi davranırım 😀
Çılgın gibi ama akıllı aynn
Oğlak
Şimdi ben akıllı degilmiyim 😫
Akıllı olan taraftaymışız 😂
Akıllı çılgınım ben, doğru
Akıllıyım ama çılgınım da 😂
Oğlak. Çılgınca şeyler yapıyorum bazen 😂😂
Ben uslu puslu akıllı birisiyim. İkizler ✌️
Akıllı gibi davranan çılgın.
Balık çılgınlığı 🐬
Akıllıymış gibi görünüp çılgın olan
Çılgın gibi durup aslında akıllı olan ben 😊
Akilliymis gibi davranıp çılgın olanlar.
Yükseleni de katarsam her ikisi de 😂
Kırmızı şık 😄 yay ✌🏼
Çılgın görünümlü akıllı
Çılgın davranıp, akıllı olan
Akrep olarak çılgınlık ruhumuzda var ☺
Çılgın gibi davranır ama aslında çok akıllıdır🤪😄
İkizler... <3
Akıllıymış gibi davrananlar ama Çılgın olanlar.
Akıllı gibi davranıp çılgın olan
Yay..
Çılgın oğlak
Bopa akıllılığı
Boga
Aslan burcu her yol var.
Başak.
çılgın gibi ama akıllı
Akıllı olan
Sol.
Çılgın değilim.
Akıllıyım