Kendini çok övüyor. Ben 4-4 lük biriyim. Bir kadının sahip olabileceği en ideal erkeğim der.
Bir de çok manipüle eder insanı. Yani zaaflarini kullanmasını çok iyi bilir. Koç erkeği ayrıca.
Karşındakinin vicdanıyla oynamasini da çok iyi bilir.
Kendini çok övüyor. Ben 4-4 lük biriyim. Bir kadının sahip olabileceği en ideal erkeğim der.
Bir de çok manipüle eder insanı. Yani zaaflarini kullanmasını çok iyi bilir. Koç erkeği ayrıca.
Karşındakinin vicdanıyla oynamasini da çok iyi bilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Narsist o uzak dur kendini öven insandan bir 💩 olmaz.
Bende narsist olup olmadığından şüpheleniyorum. Çünkü kendisi resmen hayatın merkezinde. Her konuda fikri var mutlaka. hiçte demiyor ben bilmiyorum diye. Ama 7 yıllık iliskisi oldu zamanında ve o kızı da cok severim
Gerçekten çok dikkat et yedi yıllık ilişkisinden ayrıldıktan sonra eziklik psikolojisi yaşayıp üstünlük kurma çabasına geçmiş olabilir o bir narsist seni hasta eder ve ondan uzak dur benden sana arkadaş tavsiyesi ben yaşadım sen yaşama kapılıp gidersin hayatına altüst eder uzak dur anlattığın kişiliği tam narsist
Evlilik konusunda berbat bir çoğu eninde sonunda gidip karılarını aldatıyor ve boşanıyorlar.
koçlar zeki olur aslnda, kolay kolay övmez kendini zeki insanlar egolu da olsa. seninki biraz cahil galiba ya da köylü
Nasıl yani peki daha güzel biri olsun ister mi
koç erkeği kadar boktan Bi şey yoktur, uzak dur. seni asla sevmez sadece kullanır
Ben de koç erkeğim evet 4 4 lük bir erkeğim zaaflarımı çok iyi kullanırım tabi bu bir şaka kimse 4 4 lük olamaz kusursuz olamaz
Lider ruhlu, özgüveni yüksek, sadık kalamayan, düşüncesiz ve manipülatif
Koç erkeği mi
Benim tanıdığım koç erkekleri böyleydi
Koç erkekleri övülmeyi sever güçlü kadın severler ama yanlarında kendilerinden daha güçlü kadın olmasını istemezler 😀
Bide senin burcun ile olan uyumda çok önemli
Yayim ben
O zaman olur ikinizde özgürlüğü macerayı seven burçlarsınız ki senin bu özgürlüğün zekiliğin koç erkeğini sana daha çok çeker
her açıdan çok zor bir karakter sıkı yorar seni
Oğlak ve koç erkeğinden uzak dur.
ben demiyorum ama
Harikayız hiç boh atmaaaaa
Engelle geç gõt gibi kalsın ortada
Ben Koç erkeğiyim.