Arkadaş olarak; uyum, ...
Sadece bilgisi olan yazarsa inanın çok mesut bahtiyar olacağımmm...
Sizlerde güünayydıınnnn...😏✌🏻
(Sabah erkenden benim gibi iş başı yapanlara ayrı bi sempatim olduğu doğrudur...
Arkadaş olarak; uyum, ...
Sadece bilgisi olan yazarsa inanın çok mesut bahtiyar olacağımmm...
Sizlerde güünayydıınnnn...😏✌🏻
(Sabah erkenden benim gibi iş başı yapanlara ayrı bi sempatim olduğu doğrudur...
İkisi de para harcamayı ve gezmeyi sever. İkisi de çok da titiz değildir. Sadece boğa daha sabit burç olduğu için nispeten daha sabit fikirli iken, İkizler hava grubu olduğu için aynı yerde kalmaktan hoşlanmayacaktır.
Boğa arkadaş çevresini az tutarken, İkizler genişlendirme peşinde olacak. Bu boğayı rahatsız edebilir.
Temel astrolojide ardışık burçların uyumsuz olduğu dile getirilir.
Günaydın <3 Boğa ve ikizler burçları, hava ve toprak elementlerine ait burçlardır. Bu nedenle, bu iki burç arasında temelde bazı farklılıklar vardır. Boğa burcu kadını, pratik, güvenilir ve kararlı bir yapıya sahiptir. İkizler burcu kadını ise, meraklı, özgür ruhlu ve değişken bir yapıya sahiptir. Bu farklılıklar, bu iki burcun ilişkisinde bazı zorluklara neden olabilir. Örneğin, boğa burcu kadını, ikizler burcu kadınının değişken tavırlarından rahatsız olabilir. İkizler burcu kadını ise, boğa burcu kadınının pratik olmayan tavırlarından sıkılabilir. Ancak, bu iki burç arasında bazı ortak noktalar da vardır. Her iki burç da sosyaldir ve yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanır. Ayrıca, her iki burç da zeki ve yaratıcı bir yapıya sahiptir. Bu ortak noktalar, bu iki burcun ilişkisinde bazı olumlu gelişmelere neden olabilir. Örneğin, boğa burcu kadını, ikizler burcu kadınının sosyal yönünü destekleyebilir. İkizler burcu kadını ise, boğa burcu kadınının zekasını ve yaratıcılığını geliştirebilir. Sonuç olarak, boğa ve ikizler burcu kadınları arasındaki ilişki, hem zorluklar hem de fırsatlar sunan bir ilişkidir. Bu iki burç, birbirlerinin farklılıklarına saygı duymayı ve birbirlerinin güçlü yönlerinden yararlanmayı başarırlarsa, mutlu ve uzun süreli bir ilişki kurabilirler.
<3
Cevap
6Cevap
Boğa erkeği varken ne işin apla senin garilarla. Yoksa sen... Tövbe 🤪
Korkma kız korkma
Ben de lezbiyenim Sadece 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki garilari seviyorum 🤪
Burçlar falan boş muhabbet sen bilcen onu kafalar uyusuyor mu
Mesut ve bahtiyar olman için böyke totişten uydurma bilgilere ihtitacın yok, bak hayat güzel, güneş hergün yenşden dopuyır böyle de mutlu olabşlirsşn)))))
Bi an eyvah lezbiyen oldu dedim🤣🤣🤣
Burçlara inanmıyorum lahmacuna kokorece inanıyorum
Sen boğa mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?