Doğum haritasında bakıp bu nasıl harita diye üzülenler oldu mu?

Ben şu aralar haritayı kendi çabamla yorumlamaya çalışıyorum doğru yanlış bi şekilde. moralim bozuluyor aw bu nasıl hayat diyorum iyi şekilde yorumlayayım diye çaba gösteriyorum :)) bi de şey öğrendim güney ay düğümü noktamız bırakmamız gereken özellikler (ki burada zorlanacakmışız) kuzey ay düğümü asıl olmamanız gereken kişi yani güney ay düğümü özelliklerimize alışkınız o yolda gidiyoruz fakat bir şeyler ters mi gidiyor hala çabalıyoruz olmuyor mu bırakacakmışız. Kuzey ay düğümünün özelliklerini hayatımıza alacak ve her şey çorap söküğü gibi gelecekmiş. gad oğlak kad yengeç olarak haritada tek anladığım yer ay düğümleri oldu sadece bu olayı anladım. benim için de amacım aslında kendimi gerçekleştirmek duygulara önem vermemekti aslında bana kolay olan zormuş gibi geliyordu aşka bile yer vermedim hep kendimi geliştirmek istemiştim mutluluğunu erteliyordum adını bile koyamadığım hakikatin peşinden gidiyordum ama bu şekilde huzurlu olmadığımı da adım gibi biliyordum tesadüfen doğum haritamı kendim yorumlamaya çalışıp bildirimlere göz gezdirirken keşfettim bana kattığı tek şey bu oldu başka bi şey yorumlamaya da kafam basmadı sadece dua ediyorum Allahım ömrümü güzelliklerle doldur diye..

Doğum haritasında bakıp bu nasıl harita diye üzülenler oldu mu?