Benim şu anki sevgilim başak erkeği ve hayatımda burçlara inanan bir insan değilim hala da inanmıyorum fakat bu soruyu görünce aklıma direk olarak o geldi. kendisi şu ana kadar tanıdığım en saygılı, en iyi en dürüst, en dobra insan ve onu tanıdıktan sonra hayatıma daha önce aldığım erkeklere bakıyorum gerçekten hiçbiri benim için pişmanlık değil aksine şu anki insana ulaşmama sebep olan tecrübeler olmuş. İyi ki hepsi hayatıma girmiş ve onu bulmama onun kıymetini daha iyi anlamanı sağlamış. Olursa bir gün zannetmiyorum fakat hayatta neler olacağını da hiçbir zaman bilemeyiz kimse boşancağını bilerekten evlenmiyor ama benim emin olduğum bir şey var ki bu hayatımdaki insanla olurda bir gün ayrılık gibi bir şey yaşarsak ondan sonra hayatıma hiçbir girecek insanın onun gibi olacağını asla inanmıyorum ve ihtimal vermiyorum hayatımda ilk defa bu kadar net konuşuyorum çünkü onu zaten sevmemin sebebi onun benim aynam olması o benim aynam. Hahaha.. soruyu biraz kaydırdım ilişkimi anlatmaya başladım sanırım. Ben burçlara inanmıyorum fakat sorudaki başak erkeği olduğu için bence başak erkeği mükemmel bir detay, seni seviyorum sevgilim.
65 Yorumla- Soran1 yıl
Sevindim iyi yorum yapan çıktı. Mutluluklar
- İkizler1 yıl
ben de öyle sanırdım ta ki gizli ve kurnaz bir şekilde aldattığını ogrenene kadar
- Soran1 yıl
@bogurtlenlipopkek ne :( nasıl anladınız
- Soran1 yıl
Takip ettim
- İkizler1 yıl
pardon bildirimler kapalıydı yazdığını görmedim arkadaşlarından bi kız dikkatimi çekmişti ona kendi hesabımdan istek attım kabul etti sonra kızın ona hazırladığı öne çıkanları gördüm ondan sonra da bitti hayır yani bir de o kadar iyi oynuyor ki başak burçları o kadar inandırdı ki beni sevdiğine tüm ailesiyle tanıştım yakın çevresiyle tanıştım ortamlarına girdim ailesinin her bireyinin doğum günlerinde bile vardım beni sanki aileden biri yapmış gibiydi.. neyse
En İyi Cevaplar
cok berbattır. direk ayılık yapar basaklar. şiddet cinnet taciz haciz herbişey vardır onlarda. seni yemege cıkartır hesabı da sana odetirler. hemde bol bol kendi yer. o derecedir onlar warya onlar. cimrilik onlarda. dil dökerler işte papatya cok güzel ozeldir aman aman derler ama asıl mesele ucuz olmasıdır. yataktada kotudurler. miniciktirler:D maks rekorlar 50 sn diye akademik calısma var ya. bu enflasyonda tuik rakamları dogru diyen basak erkeği biliyorum ben ya çok. Demliğin altını sıyırmayıp, bacağına sıcak su damlatır bu erkekler. Şampuanı bulasık detarjanını hatta diş macunu bile sulandırıp sulandırıp kullanır bunlar. cok da erken andropoz olurlar. keldirler cogunlukla. ama koç erkekleri öylemi. mistir onlar cennet kokusu olur onlarda her manada koçturlar onlar:D
24 Yorumla- Boğa1 yıl
Ben başak burcuyum her gün insan gibi iliskiye giriyorum
- 1 yıl
benim basak bir erkek arkadasım vardı inanılmaz manipulatif ve igrenc birisiydi 2 sene sevgili kaldık ilk baslarda lovebombingle beni kendine bagladı ama zaman gectikce artık tanıyamamaya basladım once ghosting sonra gaslighting basladı o zamanlar cok sevdigim icin anlamıyordum kendimi suclu hissediyordum keske simdi ki aklım olsaydı beni o kadar kotu bir psikolojiye sokmustu ki onun suclu oldugu durumlarda bile ben ozur diliyordum onu kaybetmekten korkar hale gelmistim en sonunda da beni terk edip 1 hafta sonra baskasıyla sevgili oldu kısacası basak erkolarindan kac asko
67 Yorumla- Koç1 yıl
Benim başak sevgilimde ben den ayrılınca başka biriyle evlendi 1 ay geçmeden
- İkizler1 yıl
@içimdekiben34 hepsi aynı bunların
- Koç1 yıl
Öğrenmem gereken bişey var mış öğreticiler bence bunlar işleri bitince gidiyorlar hayatından yolundan yolunda yolculuğunda rolleri bitiyor
- İkizler1 yıl
@içimdekiben34 evet beni cok olgunlastirdi o iliski artık 1 seneden sonra fark ediyorum
- Koç1 yıl
İlişkiye bu gözle bakarsan daha çabuk atlatırsın
- Koç1 yıl
Bunlar gibi insanlara narsist diyorlar bu etrafta duyulan kelime ben asıl anlamını söyleyim kötü
- Soran1 yıl
Çok doğru aynen öyleler teşekkürler yorum için. Ve cidden herşy ders
Başak burcu erkeği, ilişkide dürüst, sadık ve güvenilir bir partner olmaya özen gösterir. O, partnerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini önemser ve onların mutluluğu için çaba harcar. Ayrıca, başak burcu erkeği, partnerine karşı nazik, saygılı ve anlayışlı davranır.
30 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Başak erkeği aşırı derecede titiz birincisi
İkincisi işini asla ihmal etmez seni ihmal eder işini asla üçüncüsü aşırı agresif sinirli takıntılı hastalıklı Bi burç kırarsan gider Bi daha da gelmez öyle mesajla filan uğraşmaz çok çalışır çalışır çalışır
İyi yönleri de
Gerçekten sever değer verir önemser bu kadar10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Beş senemi verdiğim başak burcu sevgilim + daha sonra hayatıma giren başak burcu sevgilimden edindiğim izlenimle :
Aşırı cimriler
Eleştiriciler
Hemen işi ayrılığa götürürler
Çapkın flörtöz
Sıkışınca yalana başvuran
Hiçbir şeyden memnun olmayan nankör.12 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Aşırı takıntılı kıskanç MEMNUNİYETSİZ AŞIRIIII BUNLARI MEMNUN EDEMEZSİN BAŞAKLARDAN KAAAAÇ SAPIKLAR BİDE
- Cevap sahibi1 yıl
Sadece kendini düşünüyorlar dediği yapılmazsa hemen silip atıyorlar
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
aklin var uzak dur ! basak bir erkegiyle 2 bucuk senedir mücadele ediyorum. asiri takintili tipler, dakikler, acayip elestirirler ve elestirici gözüyle bakarlar herkese.. Kendilerini mükemmel zannederler😂 ama bir hicler. disil özellikleri cok fazla erillik ben görülmez onlar da cünkü toplum icinde kibarlardir. evlilikte kendini kadin gibi hissetmessin cünkü kendisi her b*ka karisir kiz arkadasinmis gibi... ya kisacasi uzak dur. ayrilmasi da zor. psikolojimin icine etti. asiri yalancilar
20 Yorumla Ayşegül Aldinç'in Alimallah şarkısı başak erkeklerini anlatır. Sözlerine iyice odaklanın anlarsınız başak erkeğini
10 Yorumla- 1 yıl
Başak erkeği ile evliyim aşırı derecede kıskanç çok eğlenceli enerjik titiz temizliğe yardım eder hep 😂çok heyecanlanır kalbi tertemizdir
21 Yorumla- Soran1 yıl
Tesekkurlrr
Off çok zor kendi çok mükemmel görüşü karşındakini hep suçlu kabul etmez hatasını hiç bi zaman mantıkla yaklaşır her şeye içinde çok saf temizdir ama dışında duvar gibidir sevdiği insana zaafı varsa eğer ancak ozaman ilişki sürdürebilir
00 YorumlaEski sevgilim başak erkeğiydi Başak erkeği dedin mi benden uzak olsunlar yeter ama başak kadınını da nedense çok severim. Başak erkeği çok manipülatifler, dengesizler, aldatırlar , aklı fikri sextir. Bunları sadece eximden yola çıkarak söylemiyorum çevremde bir kaç tane başak erkeği var hepsi aynı.
12 Yorumla- Soran1 yıl
:(
- 1 yıl
Başak erkeği bence mükemmeldir, değer görürsün sevildiğini hissedersin ama takıntıları seni mutsuz edebilir, umursamaz olmasından iyidir :)))
11 Yorumla- Soran1 yıl
Aynen hepsi ayrı dert
Sertlik yapar bağlayıp sevişmeyin sever kırbaç kullanır fantezi yapar ikinci bir erkek istermisin der bunlara ragziysan sorun yok
017 Yorumla- Soran1 yıl
İkinci erkek? Kıskanmaz mı yuh
- Soran1 yıl
Dini inancıma ters
- Soran1 yıl
Aklı olan 2 . Erkek istemez
- Koç1 yıl
Yuh ne saçmaladın be dayı
- Koç1 yıl
Bak bu iyi senin fikrin olmadığı iyi yoksa karına acırdım
- Koç1 yıl
Evliyim hemde başak burcu erkeği ile ama böyle de cümleleri iki yıllık evlilik hayatımda hiç duymadım
- Akrep1 yıl
8 yıl 9nce bende evliyim
Sen daha 2 yıl olmuş şu an cicim aylarının sonuna yaklasmissiniz bir süre sonra monotonluktan seks hayatınız bir birinize soğuk olmanız ve ortamı düzeltmek için bu saydığım fantazilerle geçebilir olmaz deme sakın mutlaka böyle olmasada başka şekil de vardir - Koç1 yıl
Anladm dayı sen bildiğin yoldan dewamke
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Başak erkeği ile evliyim gerçekten mutlu olmasını istiyorsa. Ev dağınık olmayacak güzel temizlik kokacak. Ve yemeği zamanında hazır olacak. Çok sadıklar cinsellik olarak güzel tatmin eder. Dediğim gibi tek sıkıntısı temizlik ve yemek.
30 Yorumla - 1 yıl
Erkekleri hak etmiyorsunuz kızlar kapatılsın kötü kalplisiniz
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ne alaka
- Oğlak1 yıl
Öyle işte hepiniz aynısınız sizdende bıktım
- 1 yıl
Aynı evde olsanız, Evin bütün işlerini de o yapar muhtemelen, sizin yaptığınızı begenmez yediğin içtiğin giydigin tuttuğun çatalı bile kontrol eder bir kontrol düzen takıntısı😬
10 Yorumla - 1 yıl
Sinir bozucu ilgi meraklısı sürekli hatayı sizde arayan kırıcı
10 Yorumla Kendisine sorsana neyden hoşlanır. Ama sen falcına soruyorsun dimi doğrusunu o bilir doğru. Gökyüzü hava da önemli...
00 Yorumla- 1 yıl
Şimdi bütün başak insanları aynı mı 😂
Şu burçlara inanmayı bırakın Allah aşkına ya00 Yorumla - 1 yıl
SORUNLU, UMURSAMAZ , DÜŞÜNCESİZ, KONTROL MANYAĞI, EGOİST, NARSİST VE TAKINTILI
KISACASI HAYATININ EN BÜYÜK HATASINI YAPMAK , TOKSİK BİR İLİŞKİ YAŞAMAK VE SÜREKLİ ÜZÜLMEK İSTEMİYORSAN UZAK DUR BENCE CANIM
20 Yorumla Başak erkeği biraz dengesizdir çok eğlencelidir bazen soguk bazende sıcak yapar ama bazı başak erkeklerinin sinir problemi olabiliyo
10 YorumlaErkeği bilmem ama arkadaşım tam bi Başak kadını ve baya deli sevgilisi olduğu zaman onun annesi gibi davranıyor üstünü değiştir kirli durma yemek ye duş al uyu dinlen basma oraya vs 😂😂😂
00 Yorumla- 1 yıl
Ben bir Başak olarak toplum içinde sakinlik ve baş başa iken kız arkadaşımdan cılgınlık beklerim.
Her şeyimi organize ederse yani beni önemsediğini hissettirirse beni nikah masasına oturttur02 Yorumla- Oğlak1 yıl
ay nolur benimle nikah masasina otur ahmettttt
- İkizler1 yıl
Ben değil sen beni oturtmalısın 🙈
- 1 yıl
Başaklar çok tatlı ya. Kadınlaro baya sıkıntı ama erkekleri çok esprici. Ama söyle bir sıkıntı da var exlerini unutamazlar kalplerinde hep bir parça onları taşırlar
01 Yorumla- Başak1 yıl
Kalıbımı basarım bu yoruma
- 1 yıl
Ben koç burcuyum. Başak erkeğiyle arkadaşlık çok güzel ama sevgili olmaya tahammülüm yok
01 Yorumla- Soran1 yıl
Yayım bende. Niye
- 1 yıl
başak erkeği uzak durulması gereken biridir net net net
01 Yorumla- Soran1 yıl
Niye
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Aşırı iyi olmasindan ziyade cokk takıntılı cok kıskanç biri haddindende fazla. Dediginin hemen yapilmasini istiyor kendini ön planda istiyor tartisma sonrasi gözü dönüyor sinirden herseyi yapabiliyor söyleyebiliyor
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
şu an hayatimdaki insan başak burcu
- 1 yıl
aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı oluyor aşırı derecede de takıntılılar hayatına kötü bi şekilde dokunurlar genelde
00 Yorumla Yalancilardir, net aldatir, aldatmazsa arkandan baska bisey yapar yani net
02 Yorumla- Soran1 yıl
Hadi ya
- 1 yıl
Kendinden fazla ödün verir
10 Yorumla - 1 yıl
Çok istekli oluyorlar genelde damacana * bile duymuştum.
11 Yorumla- Aslan1 yıl
Derken?
Yeni heyecan ve sürekli farklı şeyler yapmak ister. Ve belli etmesede şefkat görmek çok güzel gelir.
00 Yorumla- 1 yıl
Basak erkegınden uzak durun arkadaşlar bırakın ne severlerse sevsınler pişmanlıktır
00 Yorumla - 1 yıl
Tavsiye etmem, bok gibidirler. Dengesiz ve karaktersizler.
04 Yorumla- Başak1 yıl
Niye öğle düşündüyünüzü anlamadım hele burçlara Göre karakter belirlemek de nerden çıktı. Bir insanın kültürü, yerinde olmadıktan sonra onun akrep ya da ikizler olması da fayda etmez. Hele bu soruyu soran Hanımefendi eminim soru olsun diye sadece bu soruyu sormuştur. Gerçekte nasıl bir insansınız bilemem fakat birisi için burcu üzerinden yorum yapmak hiç doğru değil. İnanılması gereken şeyler bunlar. Bu niye yazdım ben başka burcuyum hadi ben inanmıyorum burçlara da siz inancınız gereği benim dengesiz olduğumu görmeden ıpatlaya bilirmisiniz? Mümkün değil... Bu yüzden lütfen bu burçlar üzerinden insan değerlendirmeyi bir kenara bırakın. Yine fikrinize sonuna kadar saygı duyarım.. Fakat bu düşünce doğru değil
- Oğlak1 yıl
Burçlara zaten inanmıyorum mk yorum olsun diye attım ne boş yapmışsın
- Başak1 yıl
Kendimi bildim bileli boş yaptığımı hatırlamıyorum. Yaptığınız yoruma göre cevap vermişim. Ha tabi oda benim kusurum olsun ki Sizin fikir ve düşüncelerinizi doğru bir şekilde soruya yansıttığınızı düşünerek fikrinize samimi eleştiri yapmışım. Sosyal medya denilen şeyin ne kadar yanıltıcı olduğu bir daha benim için kanıtlandı.
- Oğlak1 yıl
E sormasaydı bana ne mk
- 1 yıl
En başta içine kapanık olsalar da hassas konuları tartışmaya başladığınızda daha sevecen olurlar.
00 Yorumla - 1 yıl
Saf temiz
11 Yorumla- Soran1 yıl
Umarım
- 1 yıl
Herseye burca bağlamayın bunlar karakterle alakalı
00 Yorumla Sadık biri eğer severse.
00 Yorumla- 1 yıl
Tanımıyorum öyle birisini
00 Yorumla - 1 yıl
Başak erkeği tanimadik
00 Yorumla Başak burçları cidden bok gibiler
010 Yorumlaerkeklerin zaafları ortaktır
00 YorumlaErkek sonuçta ne yaparsan hoşuna gider
110 Yorumla- Soran1 yıl
Bilmem
- Boğa1 yıl
Çok güldüm buna😅
- Soran1 yıl
İlk sevgilim
- Boğa1 yıl
Yok ya ne yapsan beğenen erkekler ilgimi çekmiyor
- Boğa1 yıl
Evet erkeğin kriterleri olmali
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yatakta burçlara bakılmıyor canım
11 Yorumla- Soran1 yıl
Ahah niye
Aşırı takıntılılar.
10 YorumlaUzaklaştır abi olmaz doyumsuz karaktersiz bencil
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bilmediğim yerden sordunuz jsjs
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
7 yılımı verdim Allahin belası burç.
00 Yorumla - 1 yıl
Kuzenim var tam bi aptal
01 Yorumla- Soran1 yıl
😅😅
Başağım ve evliyim ne istersen sorabilirsin 😂
05 Yorumla- Soran1 yıl
İlişkinde neler beklersin
- Soran1 yıl
Haklısınız. Sessiz biri olmak lazım hiç olamam. Kısıtlamaya gelemem falan. Zor yani
- Soran1 yıl
Bilmem kısmet
- 1 yıl
Başak erkeği aldatır uzak dur
03 Yorumla- Soran1 yıl
Üzdü
- Akrep1 yıl
Benide üzdü zamanında
- Soran1 yıl
Geçmiş olsun :(
- 1 yıl
Okb var. Aşırı titizler sinir bozucu
03 Yorumla- Soran1 yıl
:( yakan var mı aldatma faln, farklı şehirlideyiz
- Koç1 yıl
Sadıklardır ama temizlikleri sinir bozucu
- Soran1 yıl
Hadi ya :(
Ayyy çok çektim zamanında
04 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıllar netlerinden çektin
- Başak1 yıl
Benle konuşurken başka kızla da konuşmuştu. Benle konuşurken eskiden çok sevdiği çocukluk aşkıyla da görüşüyordu o da başka kız. Yani en sonunda ayrıldı benden vs onu seviyorum saniyodum o zamanlar ama iyki ayrilmisiz. Daha sonra aradan. Bı kaç ay geçti baya zaman geçti hatta nasıl yalvardı gel evlenelim gel barisalim ben seni çok seviyorum vs vs inanmadım tabi
- Soran1 yıl
Bende tam bundan şüpheleniyorum
- 1 yıl
😇😇😇
02 Yorumla- Soran1 yıl
Şüpheli
- Koç1 yıl
Bence gayet net
Manipüle eder canından gezdirir
10 Yorumla- 1 yıl
düzene çok önem veriyorlar
00 Yorumla Başak erkeği sevmeyin
01 Yorumla- 1 yıl
Bizi hiç alakadar etmez kardeşim
00 Yorumla - 1 yıl
Geçin beraber temizlik yapın kshdkdkddk
00 Yorumla - 1 yıl
Çok sadık
00 Yorumla Berbatlar ikizler harikadır ama
00 Yorumla- 1 yıl
Başak erkeği görünce arkanıza bakmadan kaçın
00 Yorumla Cok heyecanli cocuk gibi olurlarr hejshshjdj
00 YorumlaDengesiz evden ırak
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Karşısındaki kızın bakımlı ve güzel olmasına takıntılılar. Beğenmediği biri ile asla birlikte olmazlar ve kıskanılmaktan çok hoşlanırlar onu başkasından kıskanmasan bile ufak bi şakayla kıskanmış gibi yap inanılmaz hoşlarına gider. Son olarak dengesizdirler bi öyle bi böyleler sen adım atarsın geri çekilir sen adım atmazsın bu sefer o atar. Bu dengesizlerle sağlıklı bir iletişim kurmak istiyorsan o ne yapıyorsa aynısını yapıp onu aynalaman lazım.
Su dengesizlik meselesi can sıkıcı
Çok teşekkürler