Bıktım o çocuğu rüyamda görmekten. Bilinçaltı demeyin düşünmüyorum hiç. O çocuktan haz da almıyorum. Evlenmiş çocuğu olmuş halen rüyalarıma giriyor ya. Başka elaman mı kalmadı? Sürekli onu görüyorum. Sevgilimde var. O uğrasın 😂 Oyuncu değişikliği istiyorum bir daha ki rüyalarımda 😂😂 Bu kadar sık eski sevgiliyi bir insan rüyasında neden görür ki?
Güncellemeler
+1 yıl
:/ Bıktım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumdan çok sıkıldım artık :( Bitmiyor
Kafayı yemek üzereyim KS bir insan sürekli eski sevgilisini neden rüyasında görür?
Belki de onun için farkli olabilir. Yani insan yanindakiyle yaşar aklindakiyle ölür demişler. O seni bütün içtenliğiyle çok düşünüyor olabilir bu yüzden de rüyalarına giriyor olabilir. Diger cevapta dedigim gibi bu bir nevi telepati gibi bir şey.
Neden yapmış olabilir? Aslinda seninle evlenmek istiyordu belki veya eger o sana acilip duygulurini ifade ettiyse ve sen de redettiysen eğer bu onun kalbinde yara olarak kalmistir belki de o seni cok seviyordu... vs... vs...
Ya o ara çok saftım üniversiteden arkadaştık. Hoşlandığını söyledi de. Ben ilişki boyutunda düşünmedim. Aramızda problem oldu 3 yıl konuşmadım sonra mezun olduk bağımız koptu. Hayatını kurmuş şu an. Ben çok rahatsız oluyorum. Bir değil çok kez görüyorum. Berbat bir şey. Hele ki hayatında biri varsa.
Tahmin ettigim gibi o seninle hayat kurmak istemiş ama nasip iste olmamis. Belki de aranizda yasadiginiz sorunlar kafasina cok takiliyordur seninle helalleşmek istiyordur onun sucu varsa ozur dilemek istiyor olabilir buna firsati olmadigi icin belki de o bunlari dusunmekten kafayi yiyecektir o yuzden senle bir etkilesim oluyordur ruyalarina girmesinin sebebi bu da olabilir.
Rüya tabirlerinde gercek hayatta sıkıntı icinde oldugunu yorumlamış bazi olaylarin etkisinde kalindigini da yorumlamişlar sende var mi oyle bir seyler peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karsi taraf telepati yapiyor olabilir yani zihinler arasi iletisim kurma falan😅 veya onu unutamiyorsun hala aşıksın
😂😂😂 Ne aşkı. Aşık değildim ona.
O niye böyle bir şey yapsın evli.
Belki de onun için farkli olabilir. Yani insan yanindakiyle yaşar aklindakiyle ölür demişler. O seni bütün içtenliğiyle çok düşünüyor olabilir bu yüzden de rüyalarına giriyor olabilir. Diger cevapta dedigim gibi bu bir nevi telepati gibi bir şey.
Neden yapmış olabilir? Aslinda seninle evlenmek istiyordu belki veya eger o sana acilip duygulurini ifade ettiyse ve sen de redettiysen eğer bu onun kalbinde yara olarak kalmistir belki de o seni cok seviyordu... vs... vs...
Tabi bunlar sadece ihtimal
Ya o ara çok saftım üniversiteden arkadaştık. Hoşlandığını söyledi de. Ben ilişki boyutunda düşünmedim. Aramızda problem oldu 3 yıl konuşmadım sonra mezun olduk bağımız koptu. Hayatını kurmuş şu an. Ben çok rahatsız oluyorum. Bir değil çok kez görüyorum. Berbat bir şey. Hele ki hayatında biri varsa.
Tahmin ettigim gibi o seninle hayat kurmak istemiş ama nasip iste olmamis. Belki de aranizda yasadiginiz sorunlar kafasina cok takiliyordur seninle helalleşmek istiyordur onun sucu varsa ozur dilemek istiyor olabilir buna firsati olmadigi icin belki de o bunlari dusunmekten kafayi yiyecektir o yuzden senle bir etkilesim oluyordur ruyalarina girmesinin sebebi bu da olabilir.
Psikolojik destek alabilirsin rahatsiz edici boyuttaysa ama onunla konusmadan net olarak ogrenemezsin
Çok istiyorsa yazsın. Uğraşamam. Ne ilginç ya
Sakin yaa sadece ihtimal bunlar kesinlik yok😅😅
😂
Bugünde rüyamda gördüm 🤦🏻♀️
Hoydaaaaa🥲... nasıl goruyorsun peki kotu mu yoksa iyi mi
Rüya tabirlerinde gercek hayatta sıkıntı icinde oldugunu yorumlamış bazi olaylarin etkisinde kalindigini da yorumlamişlar sende var mi oyle bir seyler peki
Hiç yok o an ne görüyorsam arada kendi de yer alıyor. Bugünde göründü 😂 Birileri benim aklımla oynuyor 😂
Dizilerdeki figuran oyuncu gibi gorunup gidiyor🤣🤣
Yine gorursen sorsana kardesim ne isin var ruyamda bu is yillar once bitti diye 😅
Keşke mümkün olsa söyleyecem 😂😂😂
Birader sen hayivdiv ruyamda volta atüün🤣🤣🤣
Saka bir yana da rabbim akil sagligini korusun
Amin 🙏
fazla düşündügünden ablacim
Vall düşünmüyorum. Banene onun hayatından. Herkes hayatını kurmuş. Mutluyumda. Canımı sıkıyor eskileri görmekten. Kim olursa olsun fark etmiyor