Astroloji & Burçlar Hangi gruptan burcu tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ateş Grubu (Aslan, Yay, Koç) Su grubu (Balık, Akrep, Yengeç) Hava grubu (İkizler, Kova, Terazi Toprak grubu (Boğa, Başak, Oğlak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi gruptan burcu tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Tabiki de ateş grubu.. Burcumdan memnunum.. Bizim kadar eğlenceli bir burç daha yok.. 😅 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% Balık +1 yıl Balık burcuyum be toprak burçlarıyla daha iyi anlaşıyorum 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Hava grubundanım ve hava grubundan olanlara can fedake 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% Boğa +1 yıl tek sevdiğim burclar yay, boğa, oğlak, yengeç, ikizler, kova 0 3 Yorumla SADECEYASINN Yay +1 yıl Sen hangi burcsun yay mıydın koç mu kanka Yorumla OtakuBilge Boğa +1 yıl @SADECEYASINN boğa yükselen yay Yorumla SADECEYASINN Yay +1 yıl Anladım kanka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Grup dedin aklıma başka şeyler geldi 2 7 Yorumla YürüyenCnsellik Yay +1 yıl Kadın olmadığına yemin edebilirim ama ispat edemem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın değilim zaten kızım Yorumla YürüyenCnsellik Yay +1 yıl Bende bakir bir erkeğim 😂 Yorumla Bosislerbos İkizler +1 yıl Hgagafs merakın var herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi ordan len yaşın kadar ilişkin olmuştur burada baval okuyor shshhsjs Yorumla YürüyenCnsellik Yay +1 yıl 32 mi teessüf ediyorum 😘 Yorumla gaddarım Balık +1 yıl diline s... pabuç kadar Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 536 cevap paylaştı. Hiçbiri 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Hiç bir burcu sevmiyorum :D 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Su grupları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabiki de ateş grubu.. Burcumdan memnunum.. Bizim kadar eğlenceli bir burç daha yok.. 😅
Balık burcuyum be toprak burçlarıyla daha iyi anlaşıyorum
Hava grubundanım ve hava grubundan olanlara can fedake
tek sevdiğim burclar yay, boğa, oğlak, yengeç, ikizler, kova
Sen hangi burcsun yay mıydın koç mu kanka
@SADECEYASINN boğa yükselen yay
Anladım kanka
Ateş grubuyla iyi anlaşırım
Grup dedin aklıma başka şeyler geldi
Kadın olmadığına yemin edebilirim ama ispat edemem 😂
Kadın değilim zaten kızım
Bende bakir bir erkeğim 😂
Hgagafs merakın var herhalde