Akrep kadınları hoşlandıklarını belli ederler, ama senden gerçekten ciddi hoşlanıyorsa bir adım geride bekler tepkini görmek için. Hoşlanmıyorsa konuşmaz bile, tersler veya arkadaşı olarak görüyorsa samimi davranır ama davranışlarının ne anlamda olduğunu çok net ayırt edersin. Libidoları yüksek olur ve hoşlandıkları kişiyle bu tarz konuları konuşmaktan çekinmezler. Temas etmeyi severler, aniden sevip senin küçük gördüğün hataları kendi içinde büyütüp aniden soğuyabilir. Biraz dengesizler. Bi gün sana aşıktır diğer gün seni unutabilir. Bu tamamen senin ona karşı tutumuna bağlı
Bir kız var şimdi hoşlandığına emin gibiyim ama hiç adım atmıyor geri çekiyor kendini benden sabahları durakta karşılaşıyoruz ama fotoğrafımı çekti fake hesaptan bakıyor vs ama adım atmıyor ben attım tersledi engelledi
Doğrudan konuya giriş yaptıysan böyle bir tepki vermesi normal espriye falan vursaydın biraz şaka yapsaydın kendini sorgulardı düşünürdü doğrudan engellemezdi belki
Engellemiş bir kere akrep aşırı inatçıdır sadece akrep burcuna göre adım atmaz ama bazen burçlarımızı yansıtmayız, belli olmaz. Yükselenimizden etkileniriz veya karakterimiz va bambaşka olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bakmayı bilen çok zor bulursun fal sepeti uygulamasından ücretli bakanlar var ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bakmayı bilen neredeyse yok, ben biliyorum biraz ama kendime bakamıyorum
Kuran ile bakılıyor sanırım
Ben anlamları var diye biliyorum, kurandan bakamıyorum
Onu öyle bakmalısın yıldızname herşeyi gösterir yaşayacağı zamanı evleneceği kişiyi vs vs
Kurandan Nasıl bakıldığına dair hiçbir bilgi yok neredeyse bende biliyorum her şeyi gösterdiğini bakabilen birini bulsam rahatlayacağım
Burçlardan anlıyormusun
Evet anlarım ama burca göre verebileceğim bilgi sınırı değişir
Akrep kadınları hakkında bilgin var mı nasıl hoşlanırlar belli ederler mi vs
Akrep kadınları hoşlandıklarını belli ederler, ama senden gerçekten ciddi hoşlanıyorsa bir adım geride bekler tepkini görmek için. Hoşlanmıyorsa konuşmaz bile, tersler veya arkadaşı olarak görüyorsa samimi davranır ama davranışlarının ne anlamda olduğunu çok net ayırt edersin. Libidoları yüksek olur ve hoşlandıkları kişiyle bu tarz konuları konuşmaktan çekinmezler. Temas etmeyi severler, aniden sevip senin küçük gördüğün hataları kendi içinde büyütüp aniden soğuyabilir. Biraz dengesizler. Bi gün sana aşıktır diğer gün seni unutabilir. Bu tamamen senin ona karşı tutumuna bağlı
Peki ya hiç konuşmadığı birisi ise samimiyet yok ise uzaktan hoşlandığını belli eder mi
Eder içine kapandığı dönemler olur ama o dönemler kısa sürer bir şekilde gelir konuşur açıktır lafı dolandırmaz yani
Bir kız var şimdi hoşlandığına emin gibiyim ama hiç adım atmıyor geri çekiyor kendini benden sabahları durakta karşılaşıyoruz ama fotoğrafımı çekti fake hesaptan bakıyor vs ama adım atmıyor ben attım tersledi engelledi
Doğrudan konuya giriş yaptıysan böyle bir tepki vermesi normal espriye falan vursaydın biraz şaka yapsaydın kendini sorgulardı düşünürdü doğrudan engellemezdi belki
Yani adım atar mı
Engellemiş bir kere akrep aşırı inatçıdır sadece akrep burcuna göre adım atmaz ama bazen burçlarımızı yansıtmayız, belli olmaz. Yükselenimizden etkileniriz veya karakterimiz va bambaşka olabilir
Ben de baktırmak isterim ama günah değil mi? Hayatımda o kadar her şey kötü gidiyor ki o yüzden baktırmak istiyorum
Benden sonra ki en kötü yükselen😅
Yükselenimden emin değilim aslında ya 😂
Nasıl emin değilsin? Doğum gününe ve saatine göre hesaplanıyor zaten😅
İşte doğum saatimden emin değilim zaten boğa veya ikizler
İkisi de kötü😅 biri inat biri dengesiz
Neyse ki aslan burcundan kurtarmışım
Hepten kaybetmişsin ne kurtarması 😂 aslan ve Boğa ise hem egoist hem narsist derler, ikizler ise kendini beğenmiş hovarda😅
Aslan burcu olmak ayrıcalıktır 💅 burcumu seviyorum ve söylendiği kadar egolu değiliz
Aynen bana da herkes uyumlusun diyor zaten 😂(hem burç hem yükselen oğlak)
Oğlaklar da kimseyi sevmiyor çok hırslı çok ciddiler
O samimi olmadıklarımıza öyle bi sevelim sizi dünyayı yakarız bakma