Hangi burcun karşı cinsinden çok çektiniz?

- demin bir beyefendi alınmış ya en fazla 3-4 hanımefendi ne 15'i dedi sdfhf
Hangi burcun karşı cinsinden çok çektiniz?

- demin bir beyefendi alınmış ya en fazla 3-4 hanımefendi ne 15'i dedi sdfhf
Oğlak burcu kadını. Eski karım, daha doğrusu, boşanmaya çalıştığım, beni 2 yıl boyunca aldatmış olan, ahlaksız, edepsiz, yalancı, or*pu karım tipik oğlak burcuydu. Bencil, tembel, narsisist, ruh hastası. Yüzünü şeytan görsün. Kendisine ağır hastalık, sakatlık, hatta acılı, ağrılı, sancılı ölüm diliyorum. Ölürse de gidip mezarına işerim. Lanet karı. Pislik.
İkizler kadını. Net. Artık hatta şöyle yapıyorum. Mesela bi masda oturuyoruz, hiç tanımadığım bi kız geliyo birinin arkadaşı takip ediyorum (ki etmeden bile belli ediyolar aslında) dengesiz tavırlarından anlıyorum. Burcunu soruyorum. İkizler derse o masadan kalkıyorum. Aynı masayı bırak, aynı asansöre bile binmem.
Cevap
14Cevap
Ben burca göre seçmiyorum. yani bir insanın karakterini kendisi belirler. ama ikizler burcunu hiç sevmem.. çünkü çocuk gibi ergen olurlar birde dengesizler bugün sevdiklerini söyleyip yarın umursamaz olurlar. tabi ikizler varsa üzerine alınmasın :D
Yay burcu erkeği ile sevgili oldum bende yay borcuydum anlaşırız diyerekten adım attım atmaz olaydım
Çok acı çektim çünkü en çok onu sevmiştim , o da buna güvenerek çok çektirmişti
oğlak erkekleri çok soğuk cimri
başak erkekleri sadık ama elde edince aşırı ilgisiz ve eleştirici
terazi erkekleri çok flörtöz net üzer bugün seviyorsa yarın düşmanı ilan edilebilirsiniz aşkolar
Başaklar çok şirret bir şey 😂 almayın hayatınıza hem yğzsüzler hemde egolu 😂 hiçbir başak gelipte inkar etmesin.
Bu soru sanki bir yerden esinlenmiş gibi 😂 Terazi kadınları insanın ömrünü yiyor😂
Hiçte bile terazi erkeği sevdiğine sadıktır sadece göz capkinligi olabilir 😂
Fark etmiyor ki burç veya güzellik beni bu haldeyim diye kimse sevmez ♿😔
Bilmem burçlarla pek alakam yok dikkat etmiyorum hiç
Aslan ve kovadan kocadan koşarak uzaklaşacaksin
Tespit gibi tespit
Benim suçum ne yine laf sokulmuş aw
Terazi ve balık asdjdk
Boğa ve ikizler burcu
Yengeç 😅
Oğlak
Burçlara inanmıyorum 😀
Herkes benden çekmiştir