Gerçek aşkı seveni bulsanız gerçekten ömür boyu şükür eder misiniz yoksa o aradığınız ve bulduğunuz sevgiden aşktan sıkılır mısınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben aşka inanmam.
Sen yengeçsin
Bi sure sonra sıkılırım gibime geliyor 😅
@Sivaslıııış o zaman tek kal😀
Peki sadık olur musunuz kıymet bilir misiniz sonuçta siz her seviyorum diyene inanacak kadar saf olabilen burç olduğunuz için gerçek seveni bulunca kıymet bilir misiniz
@Meraklıpanda01 demi, en iyisi 🥸
Jsjsj hayir ne alakasi var?
Ayrica bende onu seviyorsam sadik kalirim tabi, ama yillar sonra neler olur bilemem belki sıkılır insan
Biri lazım illa ya 😊
@sivasliiiis yani tabi alışma ve garantililik psikolojisi de var her evlilikte ilişkide var ama ilk günkü heyecan olmasa da bir şekilde heyecanı koruyabilmekte gerekiyor bence baş başa beraber romantik etkinlikler yaparak mesela ara sıra insanoğlu herşeyden sıkılan yapıya sahip ya
Bisey dicem az once sen burcumla alakali yorum yaptin da senin ki ne merak ettim?
@sivasliiiis yengeç
Jsjsjsj oyle mi, yengecler de baliklar gibi bence, cok tatli oluyolar genelde
@sivasliiiis balıklar hayalperest ama yengeçler karakteristik olarak çok farklı olabiliyor hatta yengeçlerden şikayetçi olanlarda var çünkü karakter meselesi hep. Aşk ve güven benim istediğim aynı zamanda vermek istediğim şey karşılıklı.
Baliklar hayalperest oluyo dogru buna bisey diyemem. Ama yengecler bana niyeyse farkli gelmiyo cogu ozellikleri benziyo baliklarla bence, ikiside cok duygusal evcimen hassas
Akrep kadınları harika
Peki akrep erkegi nasil olurmus
Çapkın çapkın çapkın çapkın çapkın kıskanç baskıcı olabilirler ☺️
Baska baska baskaaa😄
Bazı konularda çok ketumdur. Kızdığı birini hayatından çok kolay siler ve intikam duygusu barındırır. Onu kızdırmaz akıl işi değildir. Aşırı kuşkucudur ve kimseye güvenmez. Güzel kızlar hoşuna gider ve kızlarla sosyal olmaya bayılır. Sosyal bir insandır. Ilgınç bir auraya sahip bir burçtur akrep erkeği.
Peki hemen sıkılan birisimidir
Yani evet baskıya gelemezler güven vermezler sosyallerdir, sen boğa burcu musun?
Terazi
Terazi kadınları da duygusaldır kararsızdır eleştireldir ve değişken bir ruh haline sahiptir. Zevklerine ve lükse düşkündür. Aşık olunca kıskanç olmaktadır. Kolayca bağımlılık edinebilir. Flörtöz davranışları vardır aşık olduğu kişiye daha çok bağlanırlar aşk kadınlarıdır
😂😂😂😂
Bir sey soracam bunlari sadece oylesine soriyorum yani
Bir akrep erkegi en cok neleri sever neleri sevmez
Akrep erkeği baştan aşağı cinsellik abidesidir cinsel sohbeti sever güzel giyinen çekici kızları sever sohbeti muhabbeti sever
Peki aşk konusunda nasildir
Aşk konusunda tutumludur kıskançtır manevi olarak tatmin eder fakat güven verme konusunda yetersizdir aldatma potansiyeli olabilir oda sosyalliği sevdiği için.
Peki sohbet etmekten hoslanirmi
Yoksa daralirmi
Sohbet etmekten hoşlanır kişiden kişiye değişen arada cinsel sohbeti olabilir bişeyler merak ediyor olabilir işte o yüzden çoğu kıza pek bu muhabbetler güven vermiyor onun haricinde sohbeti ağzı iyi laf yapar buda kızları özgüven konusunda tatmin eder. Kızlar kendine güvenen erkekleri sever akrepte kendine güvenen bir erkektir.
Akrep mi seviyorsun hayatında görebileceğin en duygusal ve en kinci burçtur sevgi aşk ister fedakardır. Fakat çapkındır dikkat etmek lazım.
Hem sohbeti sevip sonradanda ara vermek istiyorsa o nedemektir
Cepte tutuyor.
Nasil yani anlamadim
Sohbeti sevip ara vermek istemesi bana güvenilir gelmedi. Ya başkalarıyla sohbet etmek için kendine bir alan ve zaman ayırıyor ya da daha sonra konuşuruz zaman geçsin yazma gereği duyarsam yazarım demeye getiriyor. Akrep erkeklerinin bazıları keyfî davranır
Böyle bir durum oldugu icin degil
Sadece sormak istedim her halde burclar hakkinda çalisiyorsun😊
Akrep burclari erkekleri fazla sohbet etnekten daralirmi yani kisacasi ilgiyi severmi sevmesmi
İlgiyi çok severler ama fazla aranmayı sorulmayı sevmezler. Ara sıra onun bir dozu var 2 3 günde bi konuşabilirsin.
Tamda bu iste
Daha sormak istediklerim varda boş ver
Akrep ilgilendiğin var.
@sultanaaaaa23363782 Yanında kendimi sadece onun yaninda mutlu hissettigim insan gitti? ↗ yorumumu bul oku ☺️
Buldum okudum ama ben burclara inanmiyorunm
Tsk ederim sanada bu güzel yorumlarin icin koniyu kapattim dahada açmayalim😊