Şimdiye kadar yanıtlayan herkese teşekkür ederim ( ^ω^ )
Doğum haritası (natal chart)?
Şimdiye kadar yanıtlayan herkese teşekkür ederim ( ^ω^ )
Doğum haritası hakkında bilgi olan yorumlayabilir mi?
Aşk ve sosyal hayatında sevgililik ve kadınlarla arkadaşlık konusunda pek yüzün gülmüyor açıkçası ama eşinle iyi anlaşabilirsin eşin olacak kadını annen, aile çevren bulabilir veya annene çok benzer bir kadın olabilir aşk flört anlamında o kişiyle anlaşabilirsin.
Bir de doğum haritan diyor ki gizli düşmanlara dikkat özellikle dostun sandığın kişiler arasından hayatına çekebilirsin kova burcu etkili olabilirler (tartışmacı, sabit, farklı kafadan insanlar olabilirler).
İşyerindeki kıskanç kadın düşmanlara dikkat maddiyatçı ve cnsellik odaklı olmaları olası.
Şansın kişisel paranı kazanma ve iş bulma, işyeri çalışma ortamı konusunda yüksek. Düşmanların bunu çekemeyebilir. Bir de sevgililik vs durumlarında uzaktan ilişki yaşamak da veya o kişilere göre farklı kültürel dini özelliklere sahip olman da anlaşmayı zorlaştırıyor olabilir. yurt dışı dil öğrenim din felsefe konularında dönüşümden geçebilirsin bu seni yaralayabilir ama sen bu konu üzerinden başkalarını sifalandirabilen olgun bir öğretmen olabilirsin.
Genel anlamda hayatta yaptığın tercihlerin senin yaşamını belirler, kararların konusunda kadere tamamen teslim olmuş biri değilsin. Dışa dönük görünür bir insansın. Ve hayatına girecek ortakların veya ilişki yaşayacağın insanlar düzene tertipli olmaya düşkün titiz insanlar olabilirler.
Yazdıklarınızın çoğu uyuşuyor benimle
Teşekkürler
Maddi konularda çok şanslı olabilirsiniz, belki ailede toprak zenginleri bile olabilir. Çok iyi bir öğretmen olabilirsiniz. Uyku sorunlarınız olabilir gece uyumakta zorlanan biri olabilirsiniz. Geceleri çok üretken olabilirsiniz. Örnek veriyorum gece otururken bir anda aklınıza bir proje gelebilir. Seyahatlerde, danışmanlıkta, yolculukta, yurtdışında evleneceğiniz kişi ile tanışabilirsiniz. Biraz soğuk veya sevgisini çok fazla gösteremeyen baskın karakterli maddiyata değer veren bir kadın figürle büyümüş olabilirsiniz ya da anneniz böyle biri olabilir. Maddi konularda gerçekten kendinizi sağlama alan bir yapınız var. Hayatınıza giren kadınlar belki çok soğuk, gaddar, intikamcı, seksi, bağımlılık çalıştıran, çok kıskanç ve takıntılı bir yapıya sahip olmuş olabilir.. Üniversiteyi başarıyla bitirmek, yurtdışında master yapmak, yabancılarla alakalı uluslararası işlerde çalışma ya da adalet hukuk konularıyla ilgili yara aldınız mı hiç?
Biraz soğuk veya sevgisini çok fazla gösteremeyen baskın karakterli Kişi Babam
Üniversitede yara aldım
Şu site daha net gösteriyor hangi evde hangi burç olduğunu burdan girebilirsen bilgilerini bildiğim kadarıyla söyleyebilirim.
Güneş Burcu (Burcunuz): Yay 10. ev (16° 51' 52")
Ay Burcu: Oğlak 10. ev (2° 45' 37")
Merkür Burcu: Akrep 9. ev (27° 44' 6")
Venüs Burcu: Akrep 8. ev (4° 2' 35")
Mars Burcu: Kova 12. ev (10° 4' 53")
Jüpiter Burcu: Koç 2. ev (25° 13' 44")
Satürn Burcu: Boğa 2. ev (11° 18' 31")
Uranüs Burcu: Kova 12. ev (13° 47' 1")
Neptün Burcu: Kova 12. ev (2° 26' 35")
Plüton Burcu: Yay 9. ev (10° 35' 31")
Şiron (Chiron) Burcu: Yay 9. ev (8° 50' 42")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Yay 10. ev (20° 53' 33")
Gerçek Düğüm (True Node) Burcu: Aslan 6. ev (4° 30' 39")
Verteks Burcu: Başak 7. ev (19° 45' 21")
1. Ev (Yükselen): Balık (6° 7' 5")
2. Ev: Koç (22° 13' 45")
3. Ev: Boğa (23° 31' 40")
4. Ev (IC): İkizler (16° 50' 13")
5. Ev: Yengeç (8° 1' 17")
6. Ev: Aslan (1° 51' 12")
7. Ev (Alçalan): Başak (6° 7' 5")
8. Ev: Terazi (22° 13' 45")
9. Ev: Akrep (23° 31' 40")
10. Ev (MC): Yay (16° 50' 13")
11. Ev: Oğlak (8° 1' 17")
12. Ev: Kova (1° 51' 12")
Önemli olan kısımları söylicem hepsi hakkında bilgim yok öncelikle.
ay burcun dışarıya karakterini ne kadar yansıttığını gösterir oğlaksın. Dürüstsün, ideallerin var eğlencelisin insan senin yanındayken sıkılmaz ama kendi içinde de memnuniyetsizlik karamsarlık vardır.
venüs akrep. Venüs, aşk ilişkilerinde nasıl olduğunu temsil eder. Akrepler genel olarak sosyal dışa dönük bir burçtur ve aşkta da tutkuludur.
yükselen burcun (1. ev) balıkmış. Yükselen de kendi burcunun yanı sıra ek özelliklerinin nerden geldiğini gösterir yükselen burcu. Duygusallığını, tutarlı olmayı ve merhametli olmayı yükselen burcundan almışsın. Bir de eşine karşı çok romantik olabilirsin kendin bile o kadar romantik olduğunu henüz farkında olmayabilirsin.
7. ev gelecekte hangi burçla evleneceğini temsil eder. Ne kadar doğru bilmiyorum ama söyleyim.. Başak burcuyla evleneceksin haritaya göre. Başaklar ise idealleri olan, çalışkan, mükemmeliyetçi, titiz, yardımsever, yeni tanıştığı insanlara soğuk ve mesafeli olup tanıdıkça cana yakın olan burçlardır. Zaten burcun da yay olacağı için uyumlu bir ilişki içindedir yay ve başak.
Teşekkürler 😇
Ne demek..
şu an okuyor musun bilmiyorum ama üniveriste de tanışma ihtimali olabilir veya bir seyahat sirasinda
Teşekkürler
Yeni lisanstan mezun oldum, yl yapacağım yurtdışına gideceğim evler hakkında yorum yapar mısınız
9. evinde bir gunes var bu yükseköğretimde başarı demek zaten
Ve başak özellikleri taşıyabilir evleneceğin kişi
Teşekkürler
Cevap
6Cevap
Sana verilecek "en büyük" tavsiye kesinlikle eşinin libidosu senden çok düşük, duyguları-derinliği de en az senin kadar yoğun olsun. Yoksa çok kavga edersiniz ve aldatılacağın garanti. Sen kimsin de bu kadar net konuşabiliyorsun dersen, 10 yıldır horoscope bakıyorum. Bir de pasif agresifsin, tartışmadan bile hoşlanmıyorsun (içinde patlıyorsun) bu yüzden anlatmak istediğin şeyleri karşıdaki direkt anlayamıyor. Yani ilişkilerde de açık iletişim çok önemli olduğu için duygularını, isteklerini net ifade etmen gerekiyor. Bunu çok iyi yapabilirsin, eğer istersen. Eşin de senden farklı bi mezhep veya ırk olacak. Ancak dediğim gibi şu an yaşın genç olduğu için farkında olmayabilirsin ama libido sıkıntın var. Özellikle 30 ve sonrası eşini tatmin edemezsin. Kesinlikle ateşli birini düşünme bu yüzden, çok acı çekersin. Her açıdan kırılırsın, toparlanman çok zor olur. Bu sorunu o kadar çok kadın yaşıyor ki, berbat haftalardan-kavgaların sonu ya bir celsede boşanmaya ya da gizli ilişkilere gidiyor. Maalesef.
libidosu senden çok düşük Derken nasıl fark edeceğim ki
Zaten diğer türlüsü ile anlaşamam galiba
Libido sıkıntım var mı emin değilim
Doğum haritası, bir kişinin doğum anındaki gökyüzü konumlarını temsil eden bir astrolojik haritadır. Bu harita, kişinin kişilik özellikleri, yetenekleri, zayıf noktaları ve yaşam deneyimleri hakkında bilgi sunar. Doğum anında Güneş, Ay, gezegenler ve burçlar belirlenir. Bu faktörler, bir kişinin astrolojik profilini oluşturur. Doğum haritası, bazı kişiler için özgül bir rehber olarak kullanılırken, diğerleri tarafından eğlence veya ilgi alanı olarak kabul edilir. Ancak bilimsel açıdan, doğum haritasının insanların yaşamlarını ve kişiliklerini etkilediğini destekleyecek herhangi bir kanıt bulunmamaktadır.
9. Evinde stelyum var. 7. Evin yönetici gezegeni de burada. Akrep burcu özelliklerini taşıyan biriyle evlilik verebilir. Evleneceğin insan okul hayatından veya başka bir dine mensup yabancı birisi olabilir
Teşekkürler
Teşekkürler, başka bir sitede şu şekilde yazıyor bu tabloyada bakar mısınız
Güneş Burcu (Burcunuz): Yay 10. ev (16° 51' 52")
Ay Burcu: Oğlak 10. ev (2° 45' 37")
Merkür Burcu: Akrep 9. ev (27° 44' 6")
Venüs Burcu: Akrep 8. ev (4° 2' 35")
Mars Burcu: Kova 12. ev (10° 4' 53")
Jüpiter Burcu: Koç 2. ev (25° 13' 44")
Satürn Burcu: Boğa 2. ev (11° 18' 31")
Uranüs Burcu: Kova 12. ev (13° 47' 1")
Neptün Burcu: Kova 12. ev (2° 26' 35")
Plüton Burcu: Yay 9. ev (10° 35' 31")
Şiron (Chiron) Burcu: Yay 9. ev (8° 50' 42")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Yay 10. ev (20° 53' 33")
Gerçek Düğüm (True Node) Burcu: Aslan 6. ev (4° 30' 39")
Verteks Burcu: Başak 7. ev (19° 45' 21")
1. Ev (Yükselen): Balık (6° 7' 5")
2. Ev: Koç (22° 13' 45")
3. Ev: Boğa (23° 31' 40")
4. Ev (IC): İkizler (16° 50' 13")
5. Ev: Yengeç (8° 1' 17")
6. Ev: Aslan (1° 51' 12")
8. Ev: Terazi (22° 13' 45")
9. Ev: Akrep (23° 31' 40")
10. Ev (MC): Yay (16° 50' 13")
11. Ev: Oğlak (8° 1' 17")
12. Ev: Kova (1° 51' 12")
Attığın şeyde hepsi var zaten :) farklı değil yani
Bayadır merak ettiğim bir konuydu (^‿^)
Alçalan tabirinin anlamı bedir acaba
Bir çok çizgi kova sembolünün üzerinde toplanmış anlamını söyler misiniz
O çizgiler aldığı açıları gösteriyor. Venüs gezegenine birçok gezegen kare açı yapmış mesela. Anlamları çok uzun detaylıca bakmak lazım harita bütününe :)
Ülke ruh hastası kaynıyor , astronomi ile alakalı hiçbir şey bilmeyiz, astroloji profesörü kaynıyor yorumlar size bu ekonomi bile fazla
Ekonomiyle bı alakası yok. Bı insan hobi olarak astrolojiye ilgilenebilir ama o kişi astrolog olmak zorunda değil. Ben akademik okul hayatında basarili bı insanım ama mezun olunca öğretmen olmak istiyorum. Astroloji ile hobi olarak ilgilenebilir im buna kimse karışamaz...
Nerden çıkarttınız bunu?
Doğum haritası hesaplama yazın çıkıyor
İlk Dafa Doğum Haritası Görüyorum
imstada yorunlayanlar bulunuyor
Para ile yapıyorlar ama
(Doğum haritam kenarda dursun)
14 Eylül
Benim var
Ne var
Tamamen öğrenci-öğretmen teması hakim. Siz öğretmen arketipisiniz, evleneceğiniz kişi her daim bilgiye öğrenmeye aç biri olmalı. Duygular kapalı, derdini anlatmaya gelince dilsiz...
İsterseniz anlatırım devamını da buraya sığmaz. En iyisi beni arayın📞
@bilinmeyenbirisiiii profilimde hepsini bulabilirsiniz 🤍