Astroloji & Burçlar El falı bakmayı bilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şu fal olaylarından el falı gerçek diyolar ya anlayan var mı El falı bakmayı bilen var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
otmeha Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Yay +1 yıl +40 yaş üstü erkek insanların favori soruları 0 0 Yorumla
__howm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% Boğa +1 yıl Bana bilgisayarını hediye edersen detaylı fal bakarım 😀 0 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% Balık +1 yıl Lol oynayan kizin psikoloji daginiktir aw 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kardeş pc başka bişi açmıo Yorumla saian1 Balık +1 yıl Caresizlikten psikolojin bozuluyor o zamann aksiwkjxkwkkckkwkc Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% Oğlak +1 yıl Bn anlatım ama kahvere efsoo bakarım bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adında G H veya T var mı 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Var ilk ismimde g var ikincide t vsr soyadımda da h Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm demek ki bu işi yapabiliyorum artık Yorumla Soran +1 yıl Ee başka abi bu mudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzenli olmayan bir hayatın var Doğru mu? Yorumla Bogurtlenn6 Boğa +1 yıl Abi bana da bak wjdhdjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böğürtlen dur sen şimdi ncnfkdnfkd Yorumla Bogurtlenn6 Boğa +1 yıl Abi lütfenn ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha doğru çıkarsa dediklerim bakıyım sana da Yorumla Bogurtlenn6 Boğa +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böğürtlen sana yazdım ya baksanaa Yorumla Bogurtlenn6 Boğa +1 yıl Ay sen kimsin nasi bulcam simdi Yorumla jsaoowwowp Koç +1 yıl Bana daaa Yorumla Aslı306 İkizler +1 yıl Bana da bakar misiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kısmet diye biir uygulama var indirip bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek mi onlar ya bot yazıyo yolluyo gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana dedikleri. Bi kaç şey geerçek cikmisti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+40 yaş üstü erkek insanların favori soruları
Bana bilgisayarını hediye edersen detaylı fal bakarım 😀
Lol oynayan kizin psikoloji daginiktir aw
Ne alaka kardeş pc başka bişi açmıo
Caresizlikten psikolojin bozuluyor o zamann aksiwkjxkwkkckkwkc
ellerin uzunmuş
Bn anlatım ama kahvere efsoo bakarım bak
Adında G H veya T var mı
Var ilk ismimde g var ikincide t vsr soyadımda da h